פוטנציאל לא ממומש
New member
../images/Emo58.gif SYTYCD205 + LCS403
סוף סוף מצאתי לעצמי קצת זמן להשלים את התוכניות... LCS403: האמת? ממש הופתעתי לטובה. ראיתי חלקים מעונה 2 ו-3 וחוץ מכמה מקומות לא ממש נפלתי מצחוק, ודווקא עד כאן רוב האנשים ממש הצחיקו אותי. חבל שעולים רק 10 אנשים לתוכנית עצמה. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה זו לעזאזל הבחירה הזו?? מבין 20 האנשים שהופיעו, בחרו אולי את החמישה הכי פחות מצחיקים. רוז (השחורה השמנה) ואפריל (הג'ינג'ית הכפופה) היו ממש, אבל ממש לא מצחיקות (עם דגש על אפריל), ג'ואי היה סביר, לא יותר, ואצל ג'וש רוב הצחוקים היו צחוקי רחמים. היחיד מבין החמישה שאני עוד איכשהו יכול לראות בתוכנית הוא כריס, וגם אותו לא הייתי רץ לשים בחמישייה. אנשים שאהבתי וממש חבל שלא עברו - ניקי (הבלונדינית שכמעט לא עברה את האודישנים) ו-ווילד ווילי (I know what you think - finally! a lesbian.
). אני לא מצליח להזכר בעוד כרגע, אבל היו עוד הרבה שהצחיקו אותי נורא (ובטח יותר מהחמישה שעברו). אני מקווה שבפרק הבא יעבירו חמישייה יותר מוצלחת, כי כרגע אני מאוכזב. SYTYCD205: אז אחרי כמות מפרכת של אודישנים, סוף סוף הגענו ל-20 הנבחרים. שמחתי לראות שמוסה הוא היחיד שהגיע מרקע ההיפ-הופ (וגם אותו לא הייתי מכניס לנבחרת...). לזכות ההפקה ייאמר שממש הצליחו להטעות אותי לגבי מי יעבור ומי לא. סה"כ יש שם קבוצה של אנשים לא רעים בכלל. בינתיים הצלחתי לסמן לי את טראוויס (זה עם החצי מוהוק), בנג'י 0הבחור של הריקודים סלוניים), היידי (זאתי שרקדה איתו) ודוניאל (השחורה ה"שמנה"), למרות שבערך חצי מהאנשים בכלל לא ראינו, ככה שכנראה שהרשימה תתעדכן בפרק הבא, כשהם באמת יתחילו לרקוד.
סוף סוף מצאתי לעצמי קצת זמן להשלים את התוכניות... LCS403: האמת? ממש הופתעתי לטובה. ראיתי חלקים מעונה 2 ו-3 וחוץ מכמה מקומות לא ממש נפלתי מצחוק, ודווקא עד כאן רוב האנשים ממש הצחיקו אותי. חבל שעולים רק 10 אנשים לתוכנית עצמה. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה זו לעזאזל הבחירה הזו?? מבין 20 האנשים שהופיעו, בחרו אולי את החמישה הכי פחות מצחיקים. רוז (השחורה השמנה) ואפריל (הג'ינג'ית הכפופה) היו ממש, אבל ממש לא מצחיקות (עם דגש על אפריל), ג'ואי היה סביר, לא יותר, ואצל ג'וש רוב הצחוקים היו צחוקי רחמים. היחיד מבין החמישה שאני עוד איכשהו יכול לראות בתוכנית הוא כריס, וגם אותו לא הייתי רץ לשים בחמישייה. אנשים שאהבתי וממש חבל שלא עברו - ניקי (הבלונדינית שכמעט לא עברה את האודישנים) ו-ווילד ווילי (I know what you think - finally! a lesbian.