SYTYCD 214-215

../images/Emo58.gif SYTYCD 214-215

קצת הופתעתי שדווקא הפעם טראוויס ומרתה היו מועמדים להדחה, בהתחשב בעובדה שזה היה אחד הריקודים היותר טובים שלהם, אבל זה דווקא הסתדר לטובה גם כי הם הזכירו לקהל למה צריך להצביע להם וגם כי אם ריאן היה מועמד אז סביר להניח שהוא היה עף במקום מוסא. סה"כ ההעפות היו נכונות ומוצדקות וסוף סוף מחליפים זוגות! אני ממש רוצה לראות את טראוויס רוקד מודרני (שזו המומחיות שלו). לא ממש הבנתי את השינוי מבחינת ההצבעה בשבוע הבא, מישהו כאן (מאיה/עדי) יכול להסביר לי? ולמה הם מנסים לגרום לנו לחשוב שהם באמת מגרילים את הסוג? זה כזה ברור שהכל נבחר בשבילהם מראש...

De fire

New member
../images/Emo58.gif

לכל מתמודד יהיה מספר משלו, וההצבעה תהיה בצורה אישית ולא לזוג, למרות שהם ירקדו שני ריקודים בזוגות. אני מניח שהבחור והבחורה עם מספר הקולות הכי נמוך יודחו בסוף.

../images/Emo58.gif

תודה. זה ממש מפגר. מה הבעיה שהשופטים יעמידו להדחה 3 זוגות ואז הקהל מעיף אחד? השיטה הראשונה תמיד הכי טובה...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שיעיפו את ריאן כבר. כזה לא קשור....... גם נמאס לי כבר מטראוויס ומרתה. סתם אובר-רייטד. היה קצת מלחיץ לראות את דוניאל לא רוקדת בריקוד הקבוצתי (שהיה מדהים!). אני מקווה שהפציעה שלה לא חמורה מדי. ואני חייבת להסכים עם נייג'ל. בנג'י פשוט הולך לזכות בתחרות הזו.

../images/Emo58.gif

אם כבר מישהו אובר רייטד - זה דמיטרי. כל פעם שהוא רוקד משהו שלא קשור לריקודים סלוניים הוא כושל. טראוויס מצוין, הוא המועמד שלי לזכיה. ואני מניח שאם מרתה לא הייתה הבת זוג שלו היא הייתה מועמדת להדחה הרבה יותר פעמים. אה, והריקוד קבוצתי הכי טוב היה הראשון. בריאן פרידמן רולז!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שדימיטרי אובר רייטד, פשוט כי הוא לא ממש רייטד. בתוכנית האחרונה די כתשו אותו. הסיבה היחידה שהוא נשאר היתה שמוסא עוד יותר מוגבל ממנו, ותאכלס בכל השבועות שהוא היה בבוטום היה מישהו יותר גרוע. אגב, 3 בנות זוג היו לו, כולן עפו. אכן קוסם. לקום משפגט בג'ינס.. הריבועים באים על חשבון השכל?

../images/Emo58.gif

אולי בפעם האחרונה שהוא היה בבוטום 3 נייג'ל באמת הוריד אותו לגמרי, אבל בפעמים הקודמות ממש שיבחו אותו ועוד קראו לו ראשון בפעמיים האלה. דווקא ג'יימס, ג'ייסון וריאן (שהיו מועמדים להדחה יחד עם דמיטרי) קיבלו ביקורות טובות על כל הריקודים שהם רקדו...

למעלה