SYTYCD הגמר!

../images/Emo58.gif SYTYCD הגמר!

אלוהים אדירים, זו התוכנית הכי טובה אי פעם! הגמר היה פשוט מעולה!! למרות שבמהלך התוכנית, העריכה גרמה לי לחשוב שאולי טראוויס כן יזכה בסוף, ממש לא התאכזבתי שבנג'י זכה. אז נכון שעודדתי את טראווס מההתחלה, אבל כל הארבעה שהגיעו לגמר (ואפילו כאלה שלא) כבר הבטיחו את מקומם בתעשייה. היה ממש משעשע לראות גלימפסים מנולד לרקוד. שמחתי גם לראות את כל ה-20 שוב, והיה נחמד לראות אותם רוקדים (למרות שהריקוד של וויד היה יותר טוב כשרק עשרה רקדו אותו). הייתי גם מעדיף לראות את אליסון ואייבן רוקדים את הטנגו הארגנטינאי הראשון שהם רקדו, שהיה אחד הריקודים היותר טובים בתחרות, מאשר את המודרני שלהם. רק הערה: הצורה שבה שהראו לנו שהיידי מקום רביעי ודוניאל מקום שלישי הייתה איומה. אם היידי רקדה ראשונה, אז מן הסתם היא גם לא הייתה המנצחת - מאוד טיפשי. היה הכי עדיף אם פשוט כולם היו רוקדים ואז בסוף היו חושפים את כל המקומות, אבל בגלל שרצו לעשות פינאלה של בנג'י וטראוויס אז יכלו פשוט באמצע להביא את כל הארבעה ואז לחשוף שהיידי מקום רביעי ודוניאל שלישי. סה"כ תוכנית פשוט מעולה, כל כך נהנתי מכל הרקדנים שזה לא יאומן - תביאו לי כבר עונה שלישית!!!

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי אתמול, היה כל כך שולט
חבל שלא עשו את הריקוד של הטופ 6 [שמיה מייקלס בנתה], ובכל זאת היה מהמם. בנג'י זכה ולמען האמת אני עודדתי את דוניאל, היא פשוט מדהימה- אבל נו הארד פילינגס - כל ה4 היו מ-ד-ה-י-מ-י-ם. אחלה עונה ותוכנית

adi007

New member
../images/Emo58.gif

זה בסדר, לא ציפיתי ליותר ממה שעשו עונה שעברה עם חשיפת המקומות 3 ו4.. למרות שהפעם זה היה יותר אכזרי.
ועכשיו לגמר - וואוווו!! אחלה גמר, בהחלט יותר מעונה שעברה, חוץ מהריקוד הקבוצתי של עונה שעברה. הריקוד הקבוצתי של שיין העונה היה די משעמם.. המודרני של היידי וטראוויס היה עוד יותר טוב הפעם. גרם לי להתרגש!
דימיטרי ונטלי לא היו קשורים כ"כ.. למרות שדימיטרי
סיירה היתה מעולה! פרגי עוד יותר! פעם ראשונה שאני ממש רואה את ההופעות מההתחלה ועד הסוף, בדר"כ זה משעמם. אממ מה עוד.. זהו בערך, אין לי כח להגיב, כבר חפרתי כל העונה
רק אני אציין שחבל שהיה ברור שבנג'י ינצח מבערך הטופ 10.. אבל לא נורא. אפילו כשדוניאל הפסידה לא הרגשתי כלום כי תכלס כולם היו מעולים וכולם ניצחו.
אגב מטר, לא ראית עונה 1 נכון? תראה! אללה עונה 3!!!!! נתראה

../images/Emo58.gif לעונה 1

לא, לא ראיתי את העונה. כל מה שאני יודע זה שבלייק ומלודי הגיעו לגמר וניק ניצח. לא מצאתי כל כך מאיפה להשיג את העונה הזאת...

adi007

New member
../images/Emo58.gif

בלייק
אם אתה ממש רוצה לראות, אפשר לתאמץ ולמצוא את זה במירק.. קצת קשה כי לא להרבה אנשים יש את זה. החלטה שלך

למעלה