Steelers-Browns

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif Steelers-Browns

מי היה מאמין בכלל שזה הולך להיות משחק ששווה להתעורר בשבילו. אני לא האמנתי, אבל הקירבה לסוף העונה גורמת לי לנצל כל משחק שאני יכול לראות. וככה יצא שאני אשכרה ער כרגע ושמח על כך. משהו ממש ממש רע קורה לסטילרז. אמנם המשחק רחוק מלהיות גמור, אבל 13-3 במחצית לבראונס, ששולטים במשחק דרך הגנה (1 מ 9 בדאון שלישי לסטילרז, ודווקא דאונים לא ארוכים, 6 סאקים על ביג בן), ספיישל טימז (קריבס מדהים!) ומשחק קרקעי, קרב שוחות של פילד פוזישן. אמצע הרבע השלישי - עושה רושם שהסטילרז מתחילים לעשות כמה adjustments, אחרי שני דרייבים שנגמרו בכלום ברבע השלישי, רותליסברגר מתחיל למסור מסירות קצרות, סקרינים מהירים במקום להחזיק את הכדור (על כל הסאקים של הבראונס צריך לתת קרדיט לסקונדרי שלהם, כי בן פשוט עמד וחיפש למי למסור) הופ, רק כתבתי והנה הסאק השביעי! דרייב שהתחיל להיראות טוב בשביל הסטילרז, דועך באיזור ה 30 ונשאר לפיטסבורג רק לבעוט ולצמצם ל - 7. פיטסבורג לא יהיו בפלייאוף, זה מתחיל להיות ברור ועד סוף המשחק הזה זה גם עלול להיות רשמי. ועוד משהו משעשע - NFL נטוורק מפרסמים את שני המשחקים שהם משדרים בשבוע הבא, בצירוף מקרים או שלא - אינדי נגד ג'קסונויל בחמישי והסיינטס נגד דאלאס בשבת - בכך שהם מדברים אך ורק על העובדה ששתי הקבוצות בלתי מנוצחות. סליחה, אבל לשתי הקבוצות עוד יש משחק השבוע לפני המשחקים בNFL נטוורק, איך הפרומו הזה יראה אחרי שהברונקוס יפילו את הקולטס? ואולי אטלנטה יפתיעו? נגמר הרבע השלישי, 13-6 לבראונס. כלום לא גמור, אבל אם מישהו שאין לו מושג היה צופה במשחק הזה הוא בחיים לא היה מנחש מי האלופה המגנה ומי הקבוצה שניצחה משחק אחד כל העונה...

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif סטילרז-בראונז

זהו, עכשיו זה נגמר. אפשר כבר להגיד את זה - בפברואר תוכתר אלופה חדשה, הסטילרז לא יקבלו הזדמנות להגן על התואר. הבראונז ניצחו את המשחק הזה דרך הגנה (8 סאקים על ביג בן, 2 מ- 12 בדאון שלישי) ודרך משחק ריצה ושליטה בשעון ובכדור. יפה זה לא היה, אפילו די מכוער, אבל בדיוק ככה מנצחים בדצמבר.

Yo-man

New member
פיטסבורג-קליבלנד ../images/Emo58.gif

לא ראיתי את המשחק, אבל תנו לי לצטט את עצמי מתחרות הפורום: "ראינו את פיטסבורג מותשים - מפסידים בפעם הרביעית הרציפות ועוד לאוקלנד! השבוע הם משחקים ביום חמישי מול קליבלנד (1-11). האם הם יפסידו גם את המשחק הזה???" לא ייאומן איך שהם נופלים!

RoyBehar

New member
|סטילרז|

רצף ההפסדים הארוך ביותר של אלופה מגנה על התואר. אני לא מצליח להסביר את זה אפילו. יכול להיות שטרוי פולאמלו הוא עד כדי כך חשוב? הדבר היחיד שהשתנה הוא ההיעדרות שלו, האם יכול להיות שהוא משפיע עד כדי כך על הקבוצה? ואם לא, איך אתם מסבירים קריסה מוחלטת כזאת? אני ראיתי את המשחק ולא האמנתי. גם כשהסטילרז היו בתמונה היה לי ברור שהם לא ינצחו, פשוט כי הבראונס נראו הרבה יותר טוב בכמה רמות. וכשקבוצה שניצחה משחק אחד כל העונה גורמת לך להראות ככה, כנראה שיש משבר ממש עמוק בקבוצה. אני די בטוח שבראיון אחרי המשחק היינס וורד ממש בכה. נראה כאילו כל הקבוצה פשוט חסרת אונים. טומלין לא מצליח לדרבן אותם, אף אחד לא מצליח לשים את האצבע על מה לא בסדר, חוץ מהעובדה שבאופן כללי הם פשוט לא מתפקדים. קו ההתקפה שלהם מזעזע! רותליסברגר לא יסיים את העונה בקצב הזה, אבל זה לא רק אשמת הקו, זה הפליי-קולינג חסר ההשראה. באחד משמונת (!!)הסאקים שביג בן אכל, קליבלנד הביאה רק 3 מגנים אל הקו. 3 נגד 5 ובכל זאת הם הצליחו להפיל אותו. וזה לא רק כי קו ההתקפה לא תיפקד, זה כי לבן פשוט לא היה למי למסור, הוא עמד שם כמו צבי שניה לפני שהוא הופך לרוד-קיל, ולא הצליח להיפטר מהכדור. גם בן נראה הרבה פחות נייד מאז הזעזוע מוח, אני מניח שזה קשור.

Yo-man

New member
כמובן שסיבה נוספת לבעיות היא

זעזוע המוח שבן חטף במשחק האחרון. זה רק עוד חלק מהבעיות של הקבוצה, אבל מסתבר שבן לא כשיר ופולומאלו בחוץ מהווים את רוב הבעיות.

למעלה