s08e05

deathcaster

New member
דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

או קיי זה ללא ספק אחד הפרקים הביזאריים ביותר בסדרה, לא תמצאו כאלה פרקים במיאמי, ותמצאו מעט כאלה בניו יורק... לדעתי יוצרי הסדרה נותנים לעצמם להתפרע מדי פעם בלאס וגאס ומנצלים את האווירה הקודרת הכה נפלאה שיש לסדרה ממילא.... אני לא אספר מה היה בפרק, כדי לא להרוס, אבל הדקה האחרונה של הסרט עם ד"ר אלברטס וסופר-דייב פשוט גאונית.... אין כמו אולפני סרטי אימה בשביל להיות זירת רצח מושלמת.... הודג'ס כרגיל ענק מקבלים כבר רמיזה עבה מאוד ששרה/ג'ורג'ה הולכת לעזוב את הסדרה ( ברוך שפטרנו ) קת'רין כרגיל מהממת.... הקטע עם הגמד שמנסה להתחיל איתה לא יסולא בפז....

MeItOsH

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק

אבל אני בטוחה שעד הערב אני כבר אראה .. בוגאס זה בדר"כ המקרים הכי הזויים..ובארה"ב זה גם האלוווין [למרות שהתאריך עצמו היה יום רביעי] ככה שהם מתפרעים עד הסוף.[הפרק של ניו יורק היה אחד ההזוים ever] ומשום מה זכור לי כבר שהיה פרק שקשור על סרט אימה ורציחות [וכרגע שחכתי איך קוראים לז'אנר אימה הזה] שצילמו סרט אימה...שרוצחים מישהי...ובסוף היה מסתבר שרצחו אותה באמת כי כל המצלמה התמלאה בדם..

DeepThoughts

New member
הפרק

מוזר משונה לא משהו בכלל פרק די חלש יוצא דופן אין כ"כ שרה וגריסום מבינים למה שרה תעזוב בפרק הבא איחוד עעם סדרה אחרת בפרק אחרי זה goodbye

deathcaster

New member
סליחה

בל מי שצופה ב-CSI בשביל עוד פיסת מידע על טיב היחסים של שרה וגריסום, מפספס את מהות ומטרת הסדרה..... בכנות, כל מערכת היחסים שלהם בכלל לא מעניינת אותי, זה לגביי לא שונה מעוד פרק ב"יפים והמפליצים"....

*superstar*

New member
אהבתי אותו דוקא

הוא הרגיש כמו סדרה אחרת לחלוטין, והוא היה קצת מפחיד אפילו

למעלה