S02E10

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifS02E10

מישהו הצליח להבין מה היה כתוב מאחורי התמונה?? (התמונה שהייתה בקופסה של ביילין)

NamelessGirl

New member
לא ראית את הפרק...?

כי אם כן אז אתה חייב להבין על מה אני מדברת.. ואם לא אז אני לא רוצה להרוס... אבל בכל מקרה...
קייל גילה שבשביל לפתוח את הקופסה של אדם ביילין הוא צריך את הטבעת שהוא משכן אז הוא השיג אותה חזרה ופתח את הקופסה ובתוכו הייתה תמונה של ביילין עם אישה כלשהי ומאחורה היה כתוב משהו שלא ממש הצלחתי להבין...חצי בגלל שזה לא הכי הכי מפוקס וחצי בגלל שזה כתב מחובר...

sirexrv

New member
מצטרף...

נראה לי שהעונה השנייה יותר טובה , נכון??!

Tripl3sss

New member
פרק חזק!!!!../images/Emo58.gif

אין, פרק חזק!!! סיימתי היום איזה 6 פרקים והאחרון שראיתי היה פרק 10. עכשיו קייל יגלה שג'סי היא אחותו,חזק... אני מקווה שלא הרגו את פוס. לא הבנתי עדיין כמה פרקים יהיה בעונה 2?

Tripl3sss

New member
בקשר לעונה השנייה...

אני קראתי איפשהו שיהיו 23 פרקים בעונה השנייה. וזה בטוח לא 12 כי יהיה מינימום 13.

Michael 17

New member
לא!! ../images/Emo58.gif ושאלה למישהו יש תרגום לפרק 10?

לא אחותו היא אמורה להיות חברה שלו! היא הייתה חברה של אדם ביילין אז היא אמורה להיות חברה של קייל בגלל זה ג'סי מרגישה חיבור אליו...

Miss Shiri

New member
אאעע ספווויילללררר ../images/Emo58.gif

מצטרפת לשאלה. הסתכלתי שעתיים על המסך כמו פוסטמה כשאני מנסה להבין מה היה כתוב שם!

E s t r e l l a

New member
לכל מי ששאל... ../images/Emo58.gif

מה שכתוב על התמונה: Kyle finally opens the box Adam left only to discover a photograph of what appears to be himself (a younger Adam) with a strange younger woman who looks exactly like Jessi. On the back of the photograph is written in Hunngarian "A fény majd megmutatja az utat" meaning that "the light will show the way". מתוך וויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Kyle_XY_episodes_%28season_2%29#House_of_Cards

למעלה