'S חמים לסוף.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo58.gif

היה רשום בתקציר של פרק 119 שבני מבקר את דובי אז לא ניראה לי שהוא ימות אלא אם כן מישהו יהרוג אותו בפרק 119..

talush2005

New member
../images/Emo58.gif (נראה לי....)

זה משהו שקרה אבל זה בתגובה לספויילר. איך גושגיצה? מה לא ראיתם שלשום???? ראו את גושגיצה אומר לאדי שהוא הרג את אבי , הוא לא מת אולי ימות אח"כ ..זה אני לא יודעת.

shubee

New member
אני יודעת מי האחרון שנרצח

אוקיי: 1+2.אלקה+אנדריי 3. בומבי 4. אבי 5. טטה טטםםםםם:... רדו קצת למטה... עוד קצת.... עוד טיפטיפה...(שונאת שעושים לי את זה, אבל לא כתוב למטה "אתם באמת חושבים שכתוב שם מי נרצח ??.." כי באמת כתוב, ויש הסבר... אוקי...אז...מי שנרצח הוא... ג=ו=ש=ג=י=צ=ה=! כן כן, קוראים לאדי על שם "אדיפוס", שאתהב באמו, ורצח את אביו...תאמינו או לא, אני לא בטוחה בזה, אבל כמה שזה נכון..

06666

New member
לא נכון

א. אלקה ואנדריי לא נחשבים במניין חמשת המתים שנובלמן הזכיר ב. דורי בן זאב התראיין למקומות הפתח תקואי מלבס ואמר שהוא ישתתף בעונה השנייה כך שאין סיכוי שגושגיצה ימות

shubee

New member
תקראי את הכתבה בווינט...

אפילו כתוב שם את כל הארבעה, ואלקה ונאדריי נחשבים... בקשר ל-ב', אמרתי שאני לא בטוחה בזה, זה סתם נראה לי הגיוני...

b u b u b u

New member
השערה יש בא ../images/Emo58.gif ים

מיטל תמות :( הלוואי שלא למה? -לירז לא תשתתף כנראה בעונה הבאה.. -הם בטח רוצים להרוג דמות די ראשית.. -היא וסער החליטו לברוח (כנראה.. לפי התוכנית של מיכל אמדורסקי..) וגוזף בטח יגלה ויהרוג אותם.. היה פה מישהו שכתב שהם יברחו בסירה ואז היא תתפוצץ.. אם מישו יודע ספולר שסותר בבקשה תכתבו לי במסר אני לא רוצה שמיטל תמותת..

למעלה