Project Runway הגמר

maya567

New member
../images/Emo58.gif Project Runway הגמר

באמת שלא ציפיתי לזה. הייתי בטוחה שדניאל הולך לקחת את הגמר הזה בהליכה. לא ממש אהבתי את הקולקציה של קלואי בגמר. אבל ממש אהבתי את מה שהיא עשתה בכל העונה, אז זה לא כזה מפריע לי שהיא זכתה. לראות את סנטינו מסיים שלישי היה צדק פואטי. למרות שלדעתי, הקולקציה שלו היתה הכי יפה מבחינת יופי של בגדים. אבל זה באמת היה מאד בטוח, ובתכלס, אפשר למצוא בגדים דומים לזה אפילו ברנואר... נקווה שנשמע בעתיד על דניאל ווסוביץ'. הבגדים שלו מדהימים. מייקל קורס עשה בשכל שהציע לו עבודה. בסך הכל, לסיכום העונה, היתה עונה מצויינת. מעצבים מדהימים. ורק חבל שלא ראינו את ניק בגמר.

../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב שהקולקציה של קלואי הייתה פשוט מעולה. נכון שהכל היה פחות או יותר באותו כיוון, אבל הכיוון היה מדהים, אז זה בסדר. דניאל דווקא אכזב אותי. חצי מהקולקציה שלו הייתה ממש סתם, לפחות החצי השני היה מעולה (וכן, גם אני רציתי לקרוע את הדבר הזה שהיה על השמלה של רבקה...) סנטינו היה סביר, ובאמת יותר מדי בטוח. צדק פואטי אינדיד. קצת חבל לי שגרייס (הדוגמנית של קלואי) זכתה. היא נראית קצת כמו גבר. הייתי מעדיף שמהבחינה הזאת רבקה תיקח (או טארה, אם אפשר). סה"כ תוכנית מעולה. לפחות יש לי את פרוג'קט קטווק להתנחם בה (מאיה, אם עדיין לא התחלת אז זה הזמן!)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק הראשון של פרוג'קט קטווק והוא שעמם אותי... אולי אני אחזור לזה עכשיו.

../images/Emo58.gif

אני נהנתי. נכון, זה לא ראנווי, אבל זה מאוד נחמד. היתרון העיקרי על פני האמריקאי הוא שהדוגמניות הרבה יותר מעורבות בתהליך, מה שאומר שכמעט שלא קורה שמעצב נשאר עם הדוגמנית שלו ליותר מדי זמן. בכל מקרה, אני ממליץ. אני בספק עם עוד מישהו חוץ ממאיה יקרא את זה, אבל בכל זאת:
לאחד הפרקים למטה. באחד הפרקים הם צריכים לעצב שמלות כלה, ולענות על הדרישות של ה"קליינטות" שלהם. הקליינטיות היו הדוגמניות עצמן, ולכן הן בחרו את המעצבים שלהם, מה שבלגן את כל מה שהיה קודם.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי מצטער בפניי כל האוהדים שלו אבל אני חושב שהקולקציה של דניאל הייתה נוראית רק שמלה אחת נראתה טוב בעיניי (זאת שהייתה על רייצ'ל), כל השאר פשוט לא התאימו וכל הדוגמניות ראו שלא מרגישות בנוח איתם במיוחד רבקה שמעדה על הזנב הזה באורך שלוש מטר, זה היה מיותר ואני גם לא הבנתי למה עשו עניין מהשק תפוחיי אדמה הזה שנקרא "המראה ה-13" אם יש פה מישהו שמבין באופנה ויוכל להסביר לי אני אשמח הקולקציה של קלואי הייתה מדהימה והגיע לה הניצחון בהחלט ראו את ההשקעה שלה על כל בגד ובגד וראו הייטב את הסגנון שלה בכל אחד מהם כל הכבוד לה אפשר לאמר שסאנטינו היה בטוח מדיי אבל היה דיי בסדר, אהבתי את שמלת הטווס הזאתי שהוא עשה להת'ר לפי דעתי הגיע לו המקום השני, אבל לא משנה העיקר שקלואי זכתה ההכרזה על הזוכה הייתה קצת יבשה מדיי, ציפיתי ליותר אבל חוץ מזה מאוד נהנתי מהגמר ומהתכנית עצמה

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי ממזמן אבל רציתי להגיד שבמהלך העונה שנאתי את סנטינו - אבל הוא הפציץ עם הקולקציה שלו - לדעתי היא היתה הכי יפה. של דניאל גם היתה מעולה וגם של קלואי האמת - אבל הייתי בוחר את סנטינו. אחלה תוכנית

למעלה