PR301

../images/Emo58.gif PR301

טוב, בזאת הצטרפה תוכנית הריאטלי החמישית שאני מוריד כרגע... סה"כ התוכנית הייתה טובה. עוד לא ממש התחברתי למעצב או דוגמנית, אבל אני מניח שבפרקים הבאים נגלה עליהם יותר. הכי אהבתי את המעיל של הג'ינג'ית. אם היא הייתה נשארת רק עם המראות ומורידה את העלים אני לגמרי הייתי יכול לדמיין את המעיל הזה באיזה חנות מעצבים. יש משהו בבחור שכמעט זכה שאני ממש אוהב ואין לי מושג מה. נו, נגלה את זה בפרקים הקרובים. סה"כ פתיחת עונה מצוינת

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אכן כן. נראה שהולכת להיות עונה מצויינת. אהבתי שהיידי ושאר החבר'ה קטלו את ג'פרי, הוא באמת מנסה יותר מדי להיות סוג של סנטינו, ואפילו לא סנטינו מוצלח מדי... וגם אני ממש אוהבת את הבחור שכמעט זכה, רוברט, שעבד לפני זה עם ברבי.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

פרק נחמד אבל אהבתי ת'פרק פתיחה של העונות הראשונה והשניה יותר למרות שהמשימה הייתה ממש טובה אמממ אכן "סנטינו" אבל סנטינו יותר מרגיז אבל אווץ' הקעקוע בצוואר :S אמממ...בהחלט הגיע להוא לזכות והתרשמתי מכמה דגמים בכ"א מצפה להמשך העונה לראות מה יהיה...

E r u

New member
../images/Emo58.gif

כמה שאני אוהב את התוכנית הזאת. כל כך נהנתי מהפרק [גם מ"הדרך למסלול"],היו המון בגדים טובים. דווקא אהבתי את ההוא שמנסה להיות סנטינו - השמלה\חצאית [אני לא ממש מבדיל|מסמיק|] היתה ממש יפה ואהבתי שזה ארוך מקדימה וקצר מאחורה. אבל כן,להוא שזכה הגיע לזכות והוא הלך נגד העיצה של טים והצצליח
המעיל אכן היה מדהים ודווקא אני אהבתי את העלים,נראה ממש טוב. מי שעפה עפה בצדק למרות שהיתה לי סימפתיה לא ברורה אליה,היה פרק מעולה.

למעלה