OTH כי אני חייבת.

feeler

New member
../images/Emo58.gif OTH כי אני חייבת.

אני בשוק. אני בהלם. אני פשוט לא יכולה להאמין! מה זה?! מה זה?!?!?!??!? הם נפרדו?! הוא עוזב?!?!?! מה זה?! מה זה?!

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gifOTH מי זה הם??

מי נפרדו? רגע, אני גם ככה בשוק מהפרומו של שבוע הבא חחחחחחח מי עוזב? לוק? נראה ככה.. לדעתי קארן תשנה את דעתה ברגע האחרון אני ממש לא מבינה מה פייטון רוצה מלוק (אם כבר מדברים על הנושא) היא עזבה אותו, כשהוא בעצם בגד בחברה שלו ושלה איתה, וכשהוא שוכב עם מישהי אחרת, אחרי שהם נפרדו, יש לה חוצפה להתעצבן?? מה היא פאקינג רוצה
נת'ן נהיה פשוש יותר ויותר כל פרק צ'אד חייב למצוא טון אחר להביע רגשות חוץ מאשר האינפוף הלוחש הזה, זה נשמע מוזר כבר ולכולם היו חצ'קונים הפרק הזה

feeler

New member
../images/Emo58.gif

nate and haley.... i cannot believe it!! i mean, they were soooo good together, and now she left him... but he deserve it, i mean, he's still cought up on peyton, and hales deserves much much better than that... and lucas is leaving, so is jake... i can't believe that! they can't let lucas go, he's the star of the show... i mean, with all due resoect, nathan is important and everything, but the show revolves around luke... I can understand the thing with jake, he needs to keep his child safe, but luke? he's just running away, and that's sure as hell not gonna help him with anything! can't wait till tuesday

ayaliar

Well-known member
ברור שלא../images/Emo58.gif

לוקאס לא הולך לשום מקום את יכולה להרגע. אין סדרה בלעדיו, הסדרה עליו. משהו כבר יגרום לו לשנות את דעתו, או שהוא ילך לקיץ ויחזור כאילו אחרי כמה חודשים בתחילת עונה 2 בקשר לנת'ן והיילי, כנראה שלא ראיתי טוב את הפרומו כי היה נראה לי שהוא שוכב עם היילי בכלל חחחחחח אני אסתכל שוב אולי היילי גם תלך עם לוק?

feeler

New member
את דווקא צודקת ../images/Emo58.gif

הוא אכן נראה שוכב עם היילי בפרומו, ויכול להיות שזה נכון, כי הסיום עונה צריך להיות משהו מדהים....

Lorelai

New member
אמממ הגעתי רק עד פרק 6

על איזה פרק את מדברת? *.*

למעלה