NCIS עונה 5 פרק 7

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif NCIS עונה 5 פרק 7

עוד פרק מעולה, אין ספק שמתרכזים הרבה יותר בדמות של גיבס עכשיו שבלסריו עזב. נראה שהסדרה רק משתפרת בלעדיו, גם נתוני הרייטינג מארה"ב של העונה מחזקים את העובדה הזו, פרק ההאלווין של שבוע שעבר הגיע למקום השביעי במדרג השבועי ועקף את "האוס" שהגיע למקום שמיני.
 

harmless

New member
אז אתה בכל זאתנכנס לאינטרנט. המסנג'ר שבור?../images/Emo3.gif

אם הוא רק היה עוזב את ג'אג בשקט היינו מקבלים יותר מ- 7.5 דקות נורמליות בפרק הסיום (ובכלל בכל העונה).
 

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי הייתה אכזבה. כל הפרומו של הפרק ניבא הרבה יותר ובעצם הפרק היה לעוס ומאוס וטחון וטוני בכלל לא קיבל את דקות התהילה שהגיעו לו וחבל. אני חושבת שיותר מידיי מתעסקים ברגשות העונה - יותר מידיי יוצאים מהדמות הקשוחה של גיבס וזה גם לא תורם ממש כי זה לא ממש מעניין- הנושא של קלי דיי מאוס וטונות הפלאשבקים מיותרים ולא מוסיפים כבר מעבר למה שאנו יודעים. היה מאד חסר לי האקשן. זו דעתי.
 

gromp

New member
../images/Emo58.gifמסכים חלקית.

נכון יש טונות של רגש וצריך למעט קצת ולשמור אותו לרגעים מיוחדים. והנושא של קליי זה מאוס בהחלט. בהחלט קיוותי לקצת יותר זמן עם טוני. חבל. אני למען האמת לא חשבתי שהוא ימות אבל לא אשקר ואגיד שזה לא עלה לי לראש וגרם לחרדה מסוימת. אולי נתמקד קצת בזיווה אחרי שהתמקדנו במקגי- הספר ואחותו. טוני- אהבתו הנכספת. גיבס-קלי.
 

א אוהל

New member
../images/Emo58.gifאיזו פתיחה! איזו פתיחה! איזו פתיחה!

ה
כמעט נפל לי לאי שם למטה, מזל שבהתחלה הם מראים תמונה שחור לבן מאירועי הפרק וראו שם אותו חי ונושם אח"כ כשהפרק התחיל והיתה הכתובית "24 שעות קודם לכן" ה
ביצע את הצניחה החופשית שהוא תכנן קודם וכל הפרק ניסיתי לשכנע את עצמי שאין סיכוי...(לא לגמרי הצלחתי
) כשהפרק הגיע שוב לסצינת הפתיחה נשימתי כבר בכלל נעתקה
הסיום (החל מה-afterlife) היה קיטשי וקווצ'י וחבל, אבל עד אז נהניתי מאוד דווקא אהבתי את דקות הפעולה של טוני - הוא הרי היה לבד במזח, בלי מגי וזיוה. העונה לדעתי התחילה די בינוני והיא משתפרת בהתמדה
האם זה רק נדמה לי או שהכניסו לקליפ הפתיחה תמונה מהפרק הקודם כשהם על הסירה של הרוסים?
 

gromp

New member
../images/Emo58.gifכן

הכניסו תמונה מהפרק הקודם. כן, היה מאוד רגשני הפרק- קצת יותר מידי בשבילי. הקטע אם טוני בהחלט היה נחמד!
 

Dark Storm

New member
תגידו מה שאתם רוצים על הפרק../images/Emo58.gif

אבל הקטע של: "Don't make me kiss you boss!" לבד עשה את כל הפרק חחח
 
למעלה