NCIS עונה 4 פרק 7

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifNCIS עונה 4 פרק 7

אוקי אני עדיין מעכל את הפרק הזה, הוא היה מאוד משונה - ממש לא כמו שאר פרקי הסידרה. קודם כל אין הרבה הומור, הפרק עצמו היו בו כמה קטעים לא קשורים שכנראה יתקשרו בהמשך כמו החברה של טוני. הקטע עם הבן של הקולונל קצת היה מיותר לדעתי אבל שיהיה. בסה"כ פרק טוב אבל לוקח זמן להתרגל אליו. אה וכמובן הספינה של גיבס - כמעט גמורה!!

../images/Emo58.gif שאלה לגבי עונה 4

יכול להיות שמה שקורה בין גיבס לדאקי קשור איך שהו לפרק 24 עונה שלישית? כי בפרק 24 יש כמה דברים שדאקי לא ידע על גיבס ושגילה רק מאוחר יותר כמו: זה שלגיבס הייתה ילדה ואישה ושתייהן נרצחו? והוא כועס שגיבס לא סיפר לו למרות שהם מכירים כבר המון שנים. או שהוא כועס על גיבס שהוא לא זכר אותו לעומת שזה נשמע מטופש. לא יודעת למה אבל נראה לי שיש בפרק הזה ובפרק הראשון של העונה הראשונה רמזים לגביי זה. או שאנחנו סתם מדמיינים שיש שם משהו אבל לא נראה לי.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות אבל לא נראה לי, זה יותר קשור לעובדה שגיבס עזב בלי להגיד לו כלום לפני

שיריק2

New member
דעתי ../images/Emo58.gif

אמנם לא היה הרבה הומור אבל ההומור שכן היה היה- מעולה! החברה של טוני- שווה פיצוץ אבל זה היה לי מוזר לראות אותו נמשך לג'ינג'ית בעוד שגיבס נמשך לבלונדינית ... היה קצב מעולה, מוסיקה מעולה, ומכאן אנחנו כנראה נראה סיפור בסגנון המחבל ארי ואל קאידה מתפתח תוך כדי העונה. עדיין יש מסתורין לגבי פעולה שג'ין מסתירה ועוד יותר מסתורין לגבי ההיעלמויות של טוני שעוברות בסלחנות מידיי מצידי גיבס- כלומר- הוא מקבל את ההסבר שלו לאן נעלם- בלי לאיים שיפטר אותו - כמו שתמיד היה עושה. נראה שהיחסים בין דאקי לגיבס נרגעו קצת. הקטע בין זיוה לטוני ליד הפצצה היה אחלה- הלוואי שיתפתח ביניהם משהו- לכן הקטע עם החברה החדשה נראה לי מסתורי-(אולי הוא במסווה) כי הוא דיי נמשך גם לזיוה. היה עוד קטע קטן - כשבן אומר לו שילך לפקולטה וילמד מודיעים - טוני אומר - יופי זה יכול לעזור לי.... אז אנחנו אמורים לראות יותר מ"שריף" המחבל בהמשך! לדעתי פרק טוב שנותן הרבה חומר להתייחסות לגבי הבאות.

שיריק2

New member
ואיך שכחתי ../images/Emo58.gif

שבירת השיניים של זיוה- יש לה יותר מבטא צרפתי מאשר ישראלי.....,"משוגעים האמריקאים האלה" חחחחחח

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אני מסכים שהפרק הוא טוב

לא התכוונתי בתגובה שלי להגיד שהפרק לא טוב כמו שכמה אנשים אמרו לי שהם חשבו, הפרק הוא טוב אבל שונה - צריך להתרגל לזה. הקטע עם בן שאמר שהוא רוצה ללכת ל NAVAL INTELLIGENCE ןטוני אמר לו "WE COULD USE THE HELP" זה בגלל ש NI עובדים עם NCIS - הם מקור המודיעין הראשי שלהם. וגיבס לא התייחס ב"סלחנות" כלפי טוני כאשר הוא איחר - הוא התייחס בסלחנות אחרי שהוא הסביר שהוא איחר בגלל שהוא הלך לשכנע את בן לא להתגייס למארינס וללכת ללמוד בפרניסטון עד כמה שזכור לי.

gromp

New member
../images/Emo58.gifלקח לי זמן לראות

בפרק הזה יש הרבה רומנטיקה-טוני+זיוה+החברה שלו וגם גיבס וזאתי שעובדת איתו עכשיו(היא בלונדינית!). חסר קצת הומר למרות שאהבתי את זה שכאשר החברה של טוני אומרת שטוני לא הסתכל על בחרות שעוברות ואז הוא אומר שהיא כן... בדרך כלל פרקים כפולים זה פתיחה\סוף עונה זה לא קצת מוזר שיש את זה באמצע העונה? למה תמיד חייב להיות טרוריסט על כזה? אתם חושבים שזה יהיה כמו אם ארי בעונה הראשונה? הוא ישאר ברקע עד סוף העונה? מתי לדעתכם נדע יותר על ההפעילות של טוני\הולי?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifזה לא כזה מוזר

חוץ מזה שזה לא ממש היה חלק א', הפרק למעשה הסתיים רגיל ולא "TO BE CONTINUED". כמובן שצפוי המשך לסיפור אבל לא בטוח שזה יהיה ישר בפרק הבא. לדעתי כל הסיפור עם טוני והמשימה שלו יגיע לסופו בסוף העונה - אם הם ישמרו על המסורת אז כנראה שעוד מישהו יעזוב את הסידרה (אם זה לתמיד או יעזוב ויחזור כמו גיבס זה אני לא יודע). לגבי למה עוד פעם טררוריסט, זה מהסיבה הפשוטה של טרוריסטים = רייטינג

gromp

New member
../images/Emo58.gifטרוריסטים=רייטינג?

למה? אי אפשר פרק נחמד כמו בעונה הראשונה אם התאבדות\רצח שלא קשור לטרוריסטים?! בחזרה לשאלה המקורית שלי- האם הטרוריסט ישאר ברקע עד סוף העונה כמו אם ארי? אולי הטרוריסט יתקשר למשימה של טוני וגם למשימה של ג'ני?

ToryMaster

New member
טוב לא ראיתי ../images/Emo58.gif

אבל טרוריסטים זה לאו דווקא רייטינג כמו שזה פשוט נורא אקטואלי.

אופיר62

New member
בכל סוף עונה

יש טרוריסטים בראשונה כשרצו להרוג את שרון , בשניה כשארי הרג את קייט, בשלישית אם הפיצוץ שמחק לגיבס את הזכרון. הטרוריס כנראה יחזור בסוף העונה.

Dark Storm

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo13.gif

בהחלט יש איזה דפוס חוזר בקשר לטרוריסטים בסידרה, מעניין יהיה לראות לאיפה זה יתפתח הפעם...

למעלה