NCIS עונה 4 פרק 5

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifNCIS עונה 4 פרק 5

פרק רגיל מבחינת עלילה, היה הרבה הומור, יותר מפרק קודם - בהחלט פרק משעשע... וסוף סוף גיבס הוריד את השפם!

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

מה הקטע לעזעזל בין גיבס לדאקי? ממש מוגזם כבר המתיחות שיש ביניהם- הפעם הרגשתי שדווקא גיבס ממש כועס על דאקי ולא להיפך וזה ממש מעצבן. הקטע של פאלמר ולי היה גדול- נקרעתי! התבאסתי שלא ראו את הגוף של טוני- אבל זה הצליח לעורר תיאבון למרות זאת (-; כמות הגי'נג'יות בפרק הייתה מעוררת תהיות- נראה לי שדונלד בליסאריו חולה על זה.... היה לי מוזר שג'יני שומרת טינה לגיבס על זלא ממש סיפר לה על אשתו הראשונה ולמרות שהיא יודעת על הטרגדיה היא עדיין זוכרת לו בקונטרה כזו.... כמה קטעים שאחד נכנס בשני? נכון? כאילו אין מקום שם...כל שנייה התנגשות חחחחח מהכרותי עם הסגנון אכן הימרתי על סוכנת המכירות- הדיקציה שלה ושל ג'יני זהה הן מדברות באופן מעצבן כזה- כנראה אומנו ע"י אותו אחד..... פרק לא רע!

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifעוד כמה דברים שמתי לב אליהם

קודם כל ראיתי שוב את פרק 4 ושם היה הסבר למה הסירה שגיבס בונה כל פעם נראה לנו שהוא לא התקדם בבניה או שלהפך, זה נראה פחות בנוי: בקטע שמייק נכנס למרטף של גיבס הוא מסתכל על הסירה ושואל אותו אם זו הסירה השלישית שהוא בונה וגיבס עונה "הרביעית" ההסבר שניתן שם זה שבגלל שמשהו מתפקשש לו (לגיבס) כל פעם בבניה ואז הוא מתחיל מחדש. לקראת סוף עונה 3, בפרק על אבי שהיא נשארת אצל גיבס בבית היא שוברת לו שם חלק מהסירה אז יכול להיות שמאז הוא התחיל את הבניה מחדש. דבר נוסף ששמתי לב אליו ב - 2,3 פרקים האחרונים זה שב MTAC כל פעם שגיבס נכנס יש איזה מבצע על המסך הראשי וכל פעם ג'ני אומרת לו שזה NEED TO KNOW ולא מספרת לו על מה זה - יתכן שזה קשור למשימה של טוני שהוא לא רוצה שאחרים ידעו עליה...

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

מה שנקרא- כשטצרך לדעת- תדע.... הפעם הסירה נראיתה בנוייה למרי- כנראה שהיה לו הרבה זמן לעבוד עליה או שיצאתי כבר מטומטמת לגמרי חחחחחחח

Dark Storm

New member
תחשבי על זה ככה:

ככל שעובר יותר זמן שאת לא רואה את הפרק הזה, תצתרכי לחכות פחות זמן לפרק הבא

אכן ../images/Emo6.gif

למרות שעד שאני אראה את הפרק ויהיה לי את הפרק הבא במחשב, גם אותו אני לא אספיק לראות

שיריק2

New member
אין לך בעייה כי השבוע יש פרק חוזר

אז הרווחת עוד שבוע ולא תפסידי פרק חדש.

gromp

New member
אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif

פרק נחמד למרות שהוא היה קצת צפוי. שינו עוד פעם את הפתיחה! אהבתי את הקטע עם פאלמר ולי-LOL זה רק אני או שדאקי עושה הרבה דברים על המחשב שאבי בדרך כלל עושה?

שיריק2

New member
אכן אכן ../images/Emo58.gif

לדאקי מגיעות מחיאות כפיים על החשיפה! הוא השתמש בידע הפסיכולוגי שלו והצליח להוציא משהו הפעם מבן אדם חי חחחחחחחחח את גיבס זה ממש מעצבן ונראה שדאקי , כראוי לאיש בגילו, לא ממש סופר אותו. משהו יצטרך לקרות שם כדי ליישר את ההדורים .

טולי 17

New member
../images/Emo58.gif מעצבן אותי...

מה שקורה בין גיבס לדאקי ומשהו בהחלט קורה שם ומאוד אהבתי בפרק את הקטע עם שתי הבחורות והריב בינייהן ואיך שגיבס זרק את אחת מהן למעלית זה היה הורס בהחלט פרק טוב היו קטעים "שחבל על הזמן"

למעלה