NCIS עונה 4 פרק 15

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif NCIS עונה 4 פרק 15

איזה פרק... כל שבוע הפרקים רק יותר ויותר טובים
אני חייב להודות, הקטע עם הבלש הזה שהוא החבר לשעבר של ג'ין (החברה של טוני) - ממש לא ציפיתי. הייתי בטוח שיהיה כאן משהו יותר מורכב, שזה חלק מחקירה כל שהיא אבל כנראה שלא. מוזר אבל, למה טוני לא אמר לה מה העבודה שלו, אולי כן יש פה איזו חקירה? אולי הוא סתם לא רצה להגיד לה מסיבה אישית? אולי יש קשר ללה גרונווי בסוף... נחכה ונראה. אה ולכל מי שהתגעגע - פאלמר ולי חזרו!

שיריק2

New member

לדעתי היא אולי הייתה נערתליווי ע,מ לממן את הלימודים שלה ויצאה עם לה גרנוויל או שעבדה במסווה- או שיתפה פעולה עםהמשטרה נגדו וכעת הוא מטריד אותה......יש משהו בטוח. למה טוני לא מציע את עזרתו בזה?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושב שזה הסיפור

קודם כל גילו לנו מי הטריד אותה - הבלש הזה שנהרג. שנית, לא ראינו שום דבר שמרמז על חייה של האישה הזו, חוץ מביה"ח והחבר לשעבר ככה שהכל פתוח. יכול להיות שהיא קשורה ללה גרונווי, אולי קרובת משפחה? אולי היא בכלל לא קשורה לסיפור - נחכה ונראה.

gromp

New member
../images/Emo58.gifמענין

לי ופאלמר חזרו-אבל לא ממש אחד עם השני חוץ מהשתי שניות הללו. אולי ג'ין היא זאתי שהרעילה אותו! אחרי הכל דאקי מדגיש שזאת אישה! עוד כמה פרקים לסוף?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif עוד 8 פרקים לסוף העונה

מה הכוונה "ג'ין היא זאתי שהרעילה אותו" ? הרעילה את מי? כל הקטע בפרק זה שחייל מארינס הזה שמת הוא רוצח סדרתי שהרעיל נערות ליווי, כשהוא ניסה להרעיל את הבלונדינית הזו במועדון, המנהל תפס אותו, חשב שהוא רצה לסמם אותה והכריח את החייל לשתות את הרעל בעצמו בכח - הוא הרעיל את עצמו.

למעלה