NCIS עונה 4 פרק 14

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif NCIS עונה 4 פרק 14

סוף סוף סוף לסיפור של לה גרונווי הזה, לפחות זמני - כנראה זה עוד יחזור בסוף העונה. עדיין אני לא רואה קשר בין החברה של טוני לסיפור הזה, כאילו אם הם חשפו את הסיפור של טוני לכולם היו מגלים גם על החברה אבל זה לא קרה... אולי יש עוד משהו שם.

gromp

New member
../images/Emo58.gifפרק קצת מבלבל

מישהו יטרח להסביר לי אם זה שהביא לדאקי את היהלומים היה מהCIA אז למה זה לא היה מבצע משותף? ועכשיו האם לה גונווי יחזור בסוף עונה? והאם ג'ני תפרוש אחרי שהיא תחסל אותו? מאוד אהבתי את הקשר הישראלי בפרק.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

הבחור שהביא לדאקי את היהלומים הוא אכן סוכן CIA. הסיבה שזה לא היה מבצע משותף כי ה CIA בדר"כ לא אוהב "לשחק" עם סוכנויות אחרות - זו אחת הבעיות הנפוצות גם במציאות עם כל הסוכנויות שם - אין בכלל תאום בינהן. חוץ מזה ה- CIA לא רצה לתפוס את לה גרונווי הזה, הבחור שדאקי התחזה לו, אותו אדם ש NCIS חשבו רוצה למכור את המערכת, עבד בעצם עם ה CIA כדי למכור ללה גרונווי את המערכת שעשו בה שינויים, ככה שאם מעצמה עויינת תנסה להשתמש במערכת נגד ארה"ב, המערכת בעצם תתפוס מטרות של אותה מעצמה ותפעיל את אמצעי הלחימה שלהם על עצמם. לגבי אם לה גרונווי יחזור בסוף עונה אני לא יודע, אני מניח שזה תלוי אם באמת יש לו קשר לחברה של טוני, אולי יעשו פרק בסוף שיקשר את הכל. לגבי ג'ני, לא נראה לי שתפרוש, אבל אני מניח שהכל אפשרי, אחרי הכל יש להם מנהג להעלים דמויות בסוף עונה

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif אח אח איזה תענוג

וואלה פרק סבבה... שחקנים משניים הובים במיוחד, מתח, אקשן והומור. ראוי ביותר. דאקי שיחק אותה כמו שצריך. ויש טעם לעוד בהמשך.

למעלה