NCIS עונה 4 פרק 13

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifNCIS עונה 4 פרק 13

עוד פרק מעולה, קיבלנו סיום לסיפור עם שריף מה שאומר שכנראה הסיפור של טוני ישמר לסוף העונה. מזמן לא ראינו את פאלמר, מעניין לאיפה הוא נעלם
וכמובן - הסירה של גיבס! מעניין לאיפה היא נעלמה חח מעניין כמה סירות הוא יספיק לבנות במשך הסידרה
הקטע עם חברה של טוני והאימייל - לא נראה לי שזה קשור לחיקרה עצמה אבל אי אפשר לדעת. זה שגיבס צעק על זיוה שתמצא את טוני יכול להצביע על זה שהוא (גיבס) לא ממש מעודכן לגבי הסיפור שלו כמו שחשבנו, אולי הוא חושד במשהו אבל לא נראה לי שמידעים אותו.

gromp

New member
../images/Emo58.gifאיזה מזל!

תחשבו רגע, אם שריף היה סוף עונה אז הינו פשוט מקבלים את ארי בעונה 1-2 עם שם שונה! אין ספק אכשיו שטוני הולך להיות הסיפור הגדול הבא! אולי הוא ימות כמו קיט? בו נפתח הימורים על מי ימות בסוף! 100\1 גיבס 100\1 אבי 100\1דאקי 50\1 פלמר 25\1 מגי 5\1 זיווה 2\1 טוני נראה נכון? אני חושב שהמשפט בסוף-"איך הצלחת להוציא את הסיררה" זה היה יותר שאלה ששמו בתוך הפה שלנו! ואני חושב שיש לי תשובה, הוא שרף אותה עוד פעם! דרך אגב, שמתם
שיש הרבה פעמים שגיבס והצוות נכנסים לתוך מקום שבו כבר יש סוכנים פדרלים ואף פעם מישהו לא ירה?! אלא אם אתם מחשיבים את הפרק עם הסג"ם של גיבס ששירת בעירק והשתגע זה לא קרה פעם אחת!

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

טוב- מפרק לפרק אני מצליחה לא לסבול עוד יותר את החברה של טוני ועוד יותר להאמין שהיא בוגדת ושטוני מרגיש את זה....חוסר הפתיחות ביניהם- מוביל לאי אמינות ביחסים או שדנלד בליסריו מנייאק אחד גדול לשחק בהם ככה...... אבל מצד שני זה מאד מתאים לאמריקאים..... לא הבנתי איך גיבס נדבק......מהאוכל שהיא הביאה לו למרתף? היא הרי לא אכלה מזה.... איפה פאלמר.?????? אולי הוא נסגר בואן לפני שלושה פרקים??? עם הסינית? והם שם עד עצם היום הזה?? העלימו אותו בלי כל הסבר- כל פעם שיש יותר מדמות אחת חדשה כנראה אין תקציב לפאלמר...... אהבתי את הקנאה הסמויה של אבי אהבתי שלגיבס יש קצת אהבה אהבתי את ויקטור וובסטר בתפקיד אורח (בראנן ממיוטנט אקס) מחכה לפרק הבא

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif למה לקפוץ למסקנות?

קודם כל אף אחד לא אמר שחברה של טוני בוגדת בו, כולה קיבלה אימייל ועוד התעצבנה על מי ששלח את זה. לגבי פאלמר, מכיוון שהוא דמות חוזרת ולא דמות קבועה, הוא לא יכול להופיע בכל פרק, אם אני לא טועה החוזה של דמות כזו זה לחצי מכמות הפרקים בעונה לכן לא שמים אותו לפעמים. גיבס נדבק בגלל ששריף ריסס את כלי העבודה שלו, הוא אמר לו את זה בשירותים שם.

שיריק2

New member
|ספוילרכי זה מה שרוצים שצופים יעשו

אז אולי שריף גם שרף לו את הסירה? ואיך אפשר לשרוף בכלל סירה במרתף ואין שום סימן??????? אולי גיבס הרס אותה??? ואיף שריף הגיע לכלי העבודה שלו בכלל? ואולי חברה של טוני כעסה על שולח האי מייל כי אולי זה בעצם שריף ?????? ובמה אני אתעסק עכשיו שבועיים עד לפרק הבא?????

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

אבל לא שרפו את הסירה... הוא אמר שהוא הוציא אותה, לא נראה לי שאם שרפו לו אותה היו מחביאים את זה. דרך אגב הסיבה היחידה שהוא שרף את הקודמות זה בגלל שהוא התגרש כל פעם מהאישה שעל שמה הוא קרא לסירה, הפעם הוא קרא לה "קלי" על שם הבת שלו אז אני בספק אם היא בכלל נשרפה. היא כנראה באכסון איפשהו. למה שתהיה בעיה לשריף להגיע לכלי העבודה של גיבס? זה לא מבצר, אני בספק אם יש לו אזעקה בכלל, הוא גר לבד אז הבית ריק כל היום שהוא בעבודה... אין קשר בין חברה של טוני לשריף, אם היה קשר בין המקרים היו מגלים לשאר הצוות על מעלליו של טוני בזמן הזה. בקשר לשאלה האחרונה שלך - לצערי אני לא יכול לעזור עם זה חח
אני פשוט מוצף סדרות אז תמיד יש לי משהו שיארח לי חברה בפגרות חח

למעלה