Moonlight 1x14 Click

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif Moonlight 1x14 Click

אחרי צפיה שניה בפרק, אני יכולה לומר בפה מלא שמדובר בשיפור לעומת השניים הקודמים. למרות שגם הפעם החוליה החלשה היא העלילה ברובד של הprocedural (כי באמת לא אכפת לי מי רצח את השחקנית), הצד החזק של הפרק הוא כפול: גם קו עלילה ברור (אם כי פשטני), שלא משאיר אותנו, הצופות, עם הצורך להעביר אחורה כדי להבין מה לעזאזל קורה כאן. וכמובן, הפרק הזה מצטיין במיוחד בדינמיקה שבין הדמויות. ההלם האמיתי אצלי הייתה בהחלטה של בת' לארגן את הרצח של דין פוסטר הפפרצו. בפעם הראשונה, היא חושבת כמו ערפד: הפתרון היחיד לבעיה הוא באמצעות שפיכת דם. בת', שבדרך כלל מקפידה על אתיקה, מלכלכת את ידיה בדם. ועוד דבר חמור - לבת' ולג'וזף יש עכשיו מערכת יחסים סודית מאחורי הגב של מיק. לא בדיוק הדרך להתחיל מערכת יחסים חדשה, כזאת שמבוססת על כנות וישירות, עבור בת' ומיק. זה נכון ש"לכל אחד יש סודות", כמו שמיק אומר לסקוט, אבל יש סודות ויש סודות. וזה סוד הרבה יותר גדול, זה הפיל שבחדר שתמיד יעמוד בינה ובין מיק, יותר מהיותו ערפד. הרי למיק יש את מלוא הזכות לדעת על איום כנגדו ולהחליט על הדרך הטובה ביותר לפיתרון, ואולי הוא היה בוחר שלא להרוג את דין! עוד מצאה חן בעיניי העברת הסיפור של גילוי זהותו של מיק מג'וש לבן טלבוט. בן הוא הרבה יותר פרגמטי ונבון מג'וש, וההתפתחות בקו העלילה הזה יכולה להיות מרתקת בהרבה מהתכנון הקודם. גם לא פלא שהוא מציע לבת' לעבוד אתו. כך יותר לפקוח עין על מיק מקרוב. מוצא חן בעיניי הטלבוט הזה מרגע לרגע. אחת החולשות של הסדרה היא הדיאלוגים, שלרוב נראים לי לא מאוד מלוטשים. הפעם התברכנו בכותבות מוצלחות (אותן השתיים שכתבו את BC) ובשורות מחץ מצחיקות באמת. במיוחד אהבתי את חילופי השנינויות בין מיק לג'וזף (ג'וזף לא ממש מעוניין שמיק יראה בו "אב", ולכן I returned you. Re-turned), בין מיק לגיירמו (על הקולנוע שהוא כמו מקפיא ענק) ואפילו בין מיק לבת' (I slept with a vampire once in college, but I was really drunk). גם שפת הגוף והבעות הפנים היו הרבה יותר טבעיות ולא מאולצות כמו בFtP - שימו לב לסצינה שבה בת' נשארת לישון על הספה של מיק (סצינה שגם מזכירה את ההיא מBC, אבל הרבה יותר מנוטרלת ו"טבעית"). שמתן לב כמה זול היה להפיק את הפרק? רוב הסצינות צולמו על הWB lot, בלי צורך לבנות תפאורות יקרות. ולבסוף, זאת רק אני או שהפאה של בת' הופכת גרועה יותר משבוע לשבוע? הנה חמש הדקות האחרונות של הפרק, והחלק הראוי ביותר בו: http://youtube.com/watch?v=PuF8776-QZs הפרומו ששודר במהלך הפרק כלל סצינות משני הפרקים הנותרים לעונה: http://youtube.com/watch?v=8unjPQDZbvM ובאמת דבר אחד אחרון - שאנין ססומן (קוראלין) כבר לא מופיעה יותר ברשימת הregulars בסדרה, ונדמה לי שזה אומר שאם היא תחזור, היא תחזור רק כspecial guest star.

קרניjack

New member
כבר יצא הפרק ה14?!

בגלל העיכוב שעד שצפיתי ב13, פרח מראשי שכבר עלה עוד פרק נוסף!
וכמו תמיד, אחרי שאני אצפה בפרק אני אחפור כהוגן

למעלה