Monster in the Box7X16

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifMonster in the Box7X16

Monster in the Box Once he unseals a package sent to him through the mail, Grissom is floored when he finds a miniature crime scene inside. The finding is entirely more perplexing since the successive killer accountable for earlier related miniature crimes is now deceased. Grissom plows to examine the miniature and discover the actual location, when the investigation makes it clear the murder showed has yet to happen, but is probably going to happen soon.

Ambious

New member
פרק יוצא מן הכלל - מעולה מכל בחינה

אפילו שלא היה בו GSR
הפרק היה מפתיע והתסריט היה פשוט גאוני. וזהו, מחכה לשבוע הבא ל-
סצינת הגילוח

cherryblossom

New member
אמממ...

באמת פרק טוב, הרבה פיתולים והתפתחויות, אבל עדיין לא סיימנו עם זה???!!!!, אני באמת האמנתי שזה הפרק האחרון...

DeepThoughts

New member
עוד לא ראיתי את הפרק

אבל ראיתי חלקים כי לא יכולתי להתאפק.. וקראתי פה ושם.. כנראה שהם מותחים את זה עד הקליףהאנגר... ולCSI יש כמה מעריצים מטורפים שהמציאו כבר כל מיני עלילות... *קונספירציה אחת טוענת ששרה היא הרוצחת מכיוון שאמרו משהו על ילדים שגדלו במשפחות אומנה *קונספירציה אחרת טוענת ששרה היא הנרצחת *ליידי הת'ר היא הרוצחת והיא רוצה להרוג את שרה *קפלר הוא הרוצח *פול מלנדר וכהנה וכהנה זה באמת נורא משעשע לקרוא את כל השטויות האלה מכירה את csiwiki.cbs.com

Ambious

New member
../images/Emo58.gif במעגלים שבהם אני מסתובב

דווקא יש תיאוריה שהודג'ס הוא הרוצח, כי הוא מתנהג ממש ממש מוזר ונדבק לגריסום, וכי משום מה הודג'ס מתעניין במקרה יותר מדי והרוצח יודע יותר מדי על מה שקורה בחקירה. אין לזה שום אימות כמובן. זהות ה- MCSK היא עדיין אחד הסודות השמורים.

shirmk

New member
על הודג'ס...

לפי דעתי הוא נדבק לגריסום רק בגלל שהוא מתחנף.... תראה זה עוד התחיל בעונה השניה או השלישית שהוא רק הגיע....

cherryblossom

New member
האאממ...

פעם אני הייתי מסתובבת במעגלים כאלו... היום רק במעגלים בצריך למצואל הם קוטר. אני לא חושבת שזאת שרה- למרות שאני חייבת להודות שזאת תיאוריה יפה מאוד ואני גם לא חושבת שזאת ללידי הת'ר (ממש לא מתאים לה), ולדעתי זה גם לא הודג'ס. אני כבר אמרתי פה פעם שאני מקווה שזה פול מילנדר אבל כמו שטרחו להזכיר לי הוא קצת התאבד בעונה השנייה, למרות שאני אשמח אם הוא יקפוץ לבקר, ואם זאת באמת תיהיה שרה הרוצחת אז בכלל יהיה מעניין. האמת זה שהפרק הזה קצת החזיר את המתח לכל הסיפור.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק טוב, אבל אני לא אוהבת שמותחים את אותה עלילה יותר מידי, כנראה עד סוף העונה זה ילווה אותנו. חשבתי אולי השוטרת היתה אמורה להיות הקורבן ולא הפסיכיאטרית אני לא חושבת שהרוצח הוא דל, לא דל ג'וניור ולא הודג'ס (למרות שהוא היה ממש מוזר בפרק הזה) ובכלל אף אחד מהמעבדה, CSI היא לא סוג כזה של סדרה שפתאום מגלים שמישהו מהם הוא הרוצח.. או הבן החורג של גריסום. זה לא אופרת סבון.. בכל מקרה, אני במתח מהסיפור הזה ומהסיפור של שרה וכן מחכה לסצינת הגילוח.. יאי

למעלה