LCS 405

De fire

New member
../images/Emo58.gif LCS 405

פרק חלש, ביחוד ביחס לשבוע שעבר. לפחות כמו בשבוע שעבר שתי ההדחות היו מוצדקות, ושני האנשים עם הסטים החלשים יותר בראש בראש הלכו הביתה. ביל סתם היה מעפן, ולג'ואי גיי אמנם היה סט חביב אבל אני פשוט שונא את הפרזנטציה שלו. הצרחות האלה הורסות לו את כל השואו. מצד שני מישל שוב הפציצה, והיתה הכי מוצלחת מהארבעה לדעתי. על המשימה אין טעם לבזבז מילים, זה היה כמו משחקון ממש לא מוצלח של של מי השורה הזו הגירסה הישראלית.

../images/Emo58.gif

שאלוהים יעזור לי, אבל אני לא מבין מה יש בכריס שגורם לו לזכות בכל פעם שהוא מופיע. הוא בסדר, לא יותר, אבל בטח שלא מספיק כדי להיות הזוכה כל פעם. אני דווקא הייתי משאיר את מישל וביל, למרות שהיה ברור לי שביל ילך. גם קצת חבל בשבילו כי הוא היה ממש קרוב לחסינות. אז עכשיו נשארתי רק עם קריסטין והרבה אחריה רבקה ומישל. לא ממש הבנתי מה שאדם קרולה אמר לקריסטין, הוא רצה לתת לה חסינות או לא? ואם כן, אז למה הוא לא נתן? וחוץ מזה, מה הקטע עם השופטים? אחרי האודישנים הם לא נראו יותר? דווקא קיוויתי שנראה עוד הרבה את קת'י גריפין...

De fire

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי הוא לא נתן לה כי היא גמרה מוקדם מדי. אולי זה נגע אצלו באיזה עצב רגיש (היי! זה היה מצחיק! קצת..).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ביל היה ללא ספק החלש מבין הארבעה. הייתי די במתח כי חשבתי שדווקא ג'ואי נתן סט די מרשים ויעיל והקהל נתן פידבקים טובים. את כריס אני די מחבב וחושב שהוא יהיה זוכה ראוי לעונה הזו. הוא וקריסטין הם הקומיקאים שבינתיים הכי הרשימו אותי, כאשר מישל וג'וש מעט אחריהם. קומיקאים שאני עד עכשיו לא מבין למה הם שם זה האפרו-אמריקאי ורבקה. אין שום קשר למה שהם עושים ולקומדיה (לטעמי). פרק בהחלט לא משהו, כמה קטעים חביבים במשחק פוטבול/כדורגל מפשעה ולא יותר. הסט של ביל היה מאוד מאוד חלש , השאר היו די טובים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט היתה הדחה מוצלחת. חשבתי אבל שמישל תזכה במירב הקולות, וקצת קיוויתי שאולי ג'ואי יצליח לגבור על כריס (שגם אני לא ממש מבינה למה הוא כל הזמן זוכה באהדת הקהל). בכל מקרה, אני נהנית מהבדיחות, וזה הכי חשוב.

למעלה