Ophel McNeil
New member
../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif
4X22- פרק חמודי!!
איזה פרק מאמי....
כל הפרק התבסס רק על דיאלוגים (מבריקים! מבריקים!) והבעות...
פייג´ בהתחלה אומרת לפייפר שלא יזיק אם ליאו ישתמש בקסמים, ואחרי שכלום לא קורה כמעט מוציאה לה לשון... (ואז פיבי נכנסת). כשמלאך הגורל (תרגום דפוק!) מציג את עצמו לראשונה לפייפר יש פשוט הבעה של "מישהו כאן זקוק לאשפוז...". ואחרי זה כשהמלאך הנ"ל מספר בשמחה וגאווה על האנשים שהוא עזר להם, ואז מגיע לבריטני ספירס ואומר את השם שלה בהבעת ייאוש, ואז לפייג´ יש כזה מבט של "באמת תהיתי....
. וכשפייפר שולחת את פייג´ עם הלימונדה החוצה, אז פייג´ הולכת כמו בובת ברבי טיפשה (במובן החיובי!
)... ואח"כ, בסוף הפרק, כשהיא לא מצליחה לסגור את הדלת, ואז היא קולטת את מלאך המוות, אז יש לה כזאת הבעה עצבנית של "יופי, עכשיו אני הולכת לאבד את כוחות שלי". בכלל, שמחתי מאוד שפייג´ התווכחה עם פיבי, כלומר, ממש התווכחה, ואפילו הייתה מעט מרושעת, זה מראה שהיוצרים כבר מספיק בוטחים בדמות שלה, וסוף סוף מפתחים לה אופי . תודה לאל. אם כי מעט צרם לי בפרק שפיבי ופייפר יושבות בצד אחד, ופייג´ יושבת מולם. זה כאילו יש בין האחיות מרחק, שאותו אני לא אוהבת. אבל מה, לא כזה פרק גדול, ולא כזה נפלא. בטח שלא כמו 3X22. והאשמה היא בעיקר, מה לעשות, על קול ופיבי. מזה כל הקטע של הארץ ההיא? זה פשוט תלוש! התפאורה עלובה, ממוחשבת שכאב לי בעיניים, לא הבנתי מה קול עושה שם, איך הוא הגיע לשם, איך הוא יצא משם, למה שדים נורים מהשמים...
והכי גרוע - אם אני עוד פעם אחת אשמע את המשפט "אני לא מתכוונ/ת לוותר עלינו!" אני אשתגע!!!!! זהו, נמאס, מיצינו! אני חושבת שאפילו לאוהבי קול ופיבי מובהקים אין יותר עצבים לזוג הזה. זה די הרס את הפרק, אבל מה שהציל אותו מלהיות מסתם פרק יפה, והפך אותו לפרק מתוקי, חמודי ומושלמי
היה כמובן הקטע בסוף!! אני אעיז ואומר שאהבתי יותר את הסוף (רק את הסוף!) של 4X22 מאשר של 3X22.... פשוט, אחרי כל כך הרבה זמן שפייפר ניסתה, היא סוף סוף נכנסה להריון...
והתגובה שלה! איזה מתוקה היא...
רק חבל שהקטע לא היה יותר ארוך....
מה שכן, למה פייפר לא הצליחה להיכנס להריון? אני יודעת שזה משהו שקשור לזה שהיא מכשפה, או יותר מדי לחץ, או איזה נזק גופני שנגרם לה.... מישהו יכול להסביר לי? בקיצור –
רק בשביל פייפר! ומתי תבוא העונה החמישית??
4X22- פרק חמודי!!