Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

4X22- פרק חמודי!!
איזה פרק מאמי....
כל הפרק התבסס רק על דיאלוגים (מבריקים! מבריקים!) והבעות...
פייג´ בהתחלה אומרת לפייפר שלא יזיק אם ליאו ישתמש בקסמים, ואחרי שכלום לא קורה כמעט מוציאה לה לשון... (ואז פיבי נכנסת). כשמלאך הגורל (תרגום דפוק!) מציג את עצמו לראשונה לפייפר יש פשוט הבעה של "מישהו כאן זקוק לאשפוז...". ואחרי זה כשהמלאך הנ"ל מספר בשמחה וגאווה על האנשים שהוא עזר להם, ואז מגיע לבריטני ספירס ואומר את השם שלה בהבעת ייאוש, ואז לפייג´ יש כזה מבט של "באמת תהיתי....
. וכשפייפר שולחת את פייג´ עם הלימונדה החוצה, אז פייג´ הולכת כמו בובת ברבי טיפשה (במובן החיובי!
)... ואח"כ, בסוף הפרק, כשהיא לא מצליחה לסגור את הדלת, ואז היא קולטת את מלאך המוות, אז יש לה כזאת הבעה עצבנית של "יופי, עכשיו אני הולכת לאבד את כוחות שלי". בכלל, שמחתי מאוד שפייג´ התווכחה עם פיבי, כלומר, ממש התווכחה, ואפילו הייתה מעט מרושעת, זה מראה שהיוצרים כבר מספיק בוטחים בדמות שלה, וסוף סוף מפתחים לה אופי . תודה לאל. אם כי מעט צרם לי בפרק שפיבי ופייפר יושבות בצד אחד, ופייג´ יושבת מולם. זה כאילו יש בין האחיות מרחק, שאותו אני לא אוהבת. אבל מה, לא כזה פרק גדול, ולא כזה נפלא. בטח שלא כמו 3X22. והאשמה היא בעיקר, מה לעשות, על קול ופיבי. מזה כל הקטע של הארץ ההיא? זה פשוט תלוש! התפאורה עלובה, ממוחשבת שכאב לי בעיניים, לא הבנתי מה קול עושה שם, איך הוא הגיע לשם, איך הוא יצא משם, למה שדים נורים מהשמים...
והכי גרוע - אם אני עוד פעם אחת אשמע את המשפט "אני לא מתכוונ/ת לוותר עלינו!" אני אשתגע!!!!! זהו, נמאס, מיצינו! אני חושבת שאפילו לאוהבי קול ופיבי מובהקים אין יותר עצבים לזוג הזה. זה די הרס את הפרק, אבל מה שהציל אותו מלהיות מסתם פרק יפה, והפך אותו לפרק מתוקי, חמודי ומושלמי
היה כמובן הקטע בסוף!! אני אעיז ואומר שאהבתי יותר את הסוף (רק את הסוף!) של 4X22 מאשר של 3X22.... פשוט, אחרי כל כך הרבה זמן שפייפר ניסתה, היא סוף סוף נכנסה להריון...
והתגובה שלה! איזה מתוקה היא...
רק חבל שהקטע לא היה יותר ארוך....
מה שכן, למה פייפר לא הצליחה להיכנס להריון? אני יודעת שזה משהו שקשור לזה שהיא מכשפה, או יותר מדי לחץ, או איזה נזק גופני שנגרם לה.... מישהו יכול להסביר לי? בקיצור –
רק בשביל פייפר! ומתי תבוא העונה החמישית??

Hogo Oneil

New member
איזה כיף לך!

כולם סיימנו לראות כבר את עונה 4 ואני רק בפרק 3 ו4 ו5 אני מצקדם מהר אהה? איזה כיפי לאופל היא ראתה את סיים הפרק

Woogyman

New member
העונה באה בספטמבר ../images/Emo58.gif

פרסמתי כאן את התאריך המדוייק פעם. דווקא הסיום של הפרק הזה לא היה טוב כמו הסיום של 322. נכון שהוא היה מעולה ומשאיר רק טעם של עוד, אבל אין כמו הסיום הגאוני של 322 (שאקס מסתכל בחיוך על הגופות, הופך לסופה ויוצא כשהוא מנפץ את הזכוכיות). הקטע עם פייפר בסוף היה ענק. פיבי - "היא בהריון!" פייפר - "מי בהריון?!" . . . "אני בהריון?!" זה היה ענק. אבל חבל שהמלאך סגר את הדלת. היו יכולים לקשר את זה לאחת האחיות או משהו, למרות שזה היה נחמד. מהרגע שפייג´ אמרה "הדלת תקועה" ידעתי שהסוף של הפרק הגיע. איזה סיבה כבר הייתה להם להשאיר את הדלת סגורה? :) הארץ הזאת הייתה רעיון נחמד, אבל לא מבוצע טוב. והכוח של קול להחליף מקומות, יש לי הרגשה שהוא לא ישתמש בו יותר וישכח שיש לו כזה כוח (כמו שהיה עם הכוח הזה שהוא שרף איתו את השופט ב301, הטלקינזיס שהיה לו בתור בלתאזור, הטלפורט שהיה לו בתור בלתאזור) - כשדמות מקבלת המון כוחות חדשים, הכוחות שרואים בפעם הראשונה בדרך כלל חזקים מדי מכדי שהסדרה תאפשר לדמות לשמור אותם.

Woogyman

New member
אה וגם ../images/Emo58.gif

אני לא חושב שזה היה הוגן לתת לרוב להחליט בקשר לכוחות. כל אחות הייתה צריכה להחליט בקשר לכוחות שלה. הכי הרבה היא הייתה נשארת מכשפה חזקה בלי כוח השלוש והייתה מצילה עוד כמה תמימים. מה רע? ועוד משהו - מה אם הן היו מוותרות? מה היה קורה עם הילדים? השושלת של מכשפות האליוול הייתה נעצרת? הילדים היו בלי כוחות? זה לא דבר חכם לעשות...

Hogo Oneil

New member
4X03 ../images/Emo58.gif ../images/Emo23.gif

מאוד אהבתי את פרק! איזה אושר ורגש! פייפר: אני אחות! *אושר* פרק ניפלאה!
מצחיק! פייג´ אומרת פאה או משהו שלו! ואז הוא הופיעה לה ביד זה היה ממש מצחיק!
פייפר מנסה להקפיא את ה"נושפות" ולא הולך לה ומקפיא את קול נחמד!
קול: אני לא עוזר לכן להשמיד את אחותכם! ואז פיבי רצה היה ממש מצחיק!
אהבתי את הציפורניים של פייפר שהיא הפכה לנושפת! ואיזה בגד! פששש
אהבתי את שפייג´ הזיזה את הנורה עליהם(נושפות) היא אמרה לם או למפ והנורה ממש נהיתה קטנה וזוהרת ואז היא העיפה עליהם את זה
או שהיא עשתה ארובינג
היה מדהים!
שליאו עשה ארובינג לפייג´ ופייפר לקבר של פרו, איך פייג´ אומרת לפייפר בלה בלה ואז פייפר בוכה איזה עצוב
ואז ליאו בא עליה!
הבוס של פייג´ ומי את? פייפר: אני אחותה! איזה אושר ממש נהיה לי חשק לראות את 4X04 איך מתקדם אוו למזלי בלי עין הרעה הוא יורד מהר!

Hogo Oneil

New member
מדברים על עונה 5 ../images/Emo58.gif

איזה כחות אתם אומרים שיהיה ככוח מקורי? (כוח שהוא נולד איתו)? ואתם יודעים מה חשבתי! כמה שזה ישמע מוזר אבל אולי לפייפר יהיה ילד אחד כנ"ל לפיבי ופייג´ אז עדיין יהיה כוח השלוש רק הדודים(מוזר אה?) תארו לכם איזה מוזר זה יהיה כישוף: איי וונטס מאיי סיסטר באק! כישוף חדש: איי וונטס מאיי גאזנט(בן דוד) באק! (אוי מוזר) לא שאני אומר שזה יקראה אני רק חושב! ואולי אתם חושבים שפרו לעולם לא תחזור אני חושב שכן! לא התפקיד שלה אלה כרוח! אבל רק לפרק פעם בה כמו פאני ופאטי! מי יודע?? כי עם הם מחליפים במאי כול פרק או כול עונה אז אולי היא תשלים עם אליסה(פיבי) הו נאוו? אבל אני בטוח ב 100% שהיא תחזור התור אורחת לפרק אחד או שניים!

Woogyman

New member
אבל למה אתה לא מבין?!

אין אין אין כוח השלוש יותר. אחרי האחיות האלה, הוא נגמר. לא משנה אם יהיו שלוש אחיות, שלוש דודות, או שלושה אוגרים. אולי יהיו שלושה דודות שביחד יהיו חזקות,אבל זה לא יהיה כוח השלוש. זה שיש שלוש מכשפות לא הופך את הכוח של שלושתן ביחד לכוח השלוש. כוח השלוש היה פעם אחת ונגמר.

Ophel McNeil

New member
לא הוגן, אבל מה לעשות... |ספוליר|

זה גם היה אמור לקבוע את עתידן כמכושפות בכלל, ומכושפות יש שלושה...
חוץ מזה, כל העיקרון היה להתנתק לחלוטין מעולם הקסם, ולחיות חיים נורמליים. אם פייפר ופיבי לא יהיו מכשפות, ופייג´ כן, אז הן עדיין יהיו קשורות לעולם הקסם, ועדיין יכול להיות שיתקפו אותן. וכן, לילדים לא היו יותר כוחות קסמים. למה זה לא היה דבר חכם לעשות? זה כל הרעיון של ההצעה.

Angelus

New member
יש לי שאלה בקשר ל 4x01

נכון ששאקס פגע בפייפר ופרו בסוף העונה השלישית ואז כמו שאמרתם שהוא מחייך ונעלם אז איך שעונה אחרי שאני ראיתי יש את הפרק הראשון מראים את פייפר, למרות שהיא גם הייתה אמורה להיות מתה כמו פרו, לא? אולי לא הורדתי את כל הפרק מהתחלה.. אבל שאני ראיתי אז ישר מראים את פייפר מנסה לחפש קסמים שיחיו את פרו..

Ophel McNeil

New member
כן הורדת את הפרק מההתחלה.

זה הקטע הראשון. פייפר חיה פשוט כי פרו נפצעה יותר קשה ממנה, ועד שליאו הגיע לאחוזה פרו הייתה מתה, להבדיל מפייפר שאותה עוד אפשר היה להציל. מתישהו בפרק (4X01) פייפר גם צועקת על ליאו שהוא ריפא אותה ראשונה בגלל שהיא אישתו, אבל אני חושבת שהיא סתם רצתה לגרום לעצמה להרגיש אשמה (כדי שיהיה לה נוח יותר עם היאוש), כי רואים בבירור שהוא ריפא את שתיהן ביחד, ושפרו נפגעה בראש. דרך אגב - מישהו תהה איך זה כשפייפר נורתה ע"י אליס ומתה לא ראו את הרוח שלה? כנ"ל כשפרו הרגה אותה כשטרה השתלטה עליה.

Hogo Oneil

New member
אליס???? מי זאת אליס???

ואופל מה קרה שחכת ספוילר? חשבתי שכול פעם שאומרים משהו על עונה 4 צריכים לסמן ספוילר!

Ophel McNeil

New member
אליס זאת זאת שירתה בפייפר.

כפי שמשתמע בבירור מדבריי. וכבר היה לי את הויכוח הזה פעם - ממש *לא* כל מילה מהעונה הרביעית היא ספוילר, ומה שאני כתבתי בכלל לא התרחש בעונה הרביעית, אלא בהפסקה שבין סוף השלשית לתחילת הרביעית. (חוץ מהקטע שפייפר צועקת על ליאו). ספוילר זה מה שיכול להרוס את ההנאה מהעונה הרביעית. לא יותר ולא פחות.

Hogo Oneil

New member
אהה טוב

אהההההההההה אליס היום שירתה בפייפר? ה**** הזאת שבגללה כול העולם בכה? למה לא אמרת קודם? בעעע אליס!

Hogo Oneil

New member
תשובה! ../images/Emo58.gifוספוילר הודעה מעלי!

ליאו ריפא את פייפר ואז עד שהוא הספיק לרפא את פרו היא מתה וליאו לא יכול לרפא את המתים! פייפר ופיבי ופרו תמיד הצליחו להחיות מישהו מהמתים אז פייפר ניסתה להחיות את פרו! אבל ללא הצלחה
או להחיות אותה או להחזיר אותה או שהיא תבוא עליה בתור רוח כמו פאני ופאטי! הבנת? וסמן שימן ספוילר או תגיד ספוילר כשאת מתכוון לעונה 4! הכול דרך שיהיא! אפילו מילה אחת מעונה 4 היא ספוילר!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif רעיון נחמד?!

נסה מטומטם ולא ברור. אם כל כך קל לצאת מהארץ הזאת (פשוט לאסוף עוד כוחות), איך זה שלא הרבה שדים יוצאים משם? למה שדים, לעזאזל, עפים מהשמים? ממתי לדרוך על כוח גורם לך לקבל אותו? מה זה הצינורות המפגרים האלה מהאדמה? וגם - קול כל כך אנוכי!! איך האדיוט העיז לדרוש מפיבי להשתמש בדארק מג´יק בשבילו? ועוד, הוא לא ידע שהתינוק שלהם מת, נכון? אז למה הוא לא שאל עליו כלום?? והכי עצבן אוית - התפאורה. פשוט כל כך ממוחשב שבא להקיא. רעיון גרוע וביצוע גרוע עוד יותר.

יש לי שאלה:

מאיפה אתם מורידים את כל הפרקים האלה של העונה ה-4? מהקאזה?? בטח העונה הרביעית לא טובה כמו העונות הקודמות כי פרו מתה והפייג´ הזאת יצטרפה ונראה לי שזה יהיה שונה מאוד בלי פרו ז"ל... *המכושפת*

למעלה