|

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif|

ככל הנראה,הקורבן הבא של מרלנה תהיה אליס הורטון.אליס תמצא את הפתק שדאג הטמין מאחורי הקבר של טום עם שמה של מרלנה כתוב בדמו.מרלנה תזכור שראתה את דאג קובר משהו מאחורי הקבר ותלך לבית הקברות עם פותחן מכתבים.סלסט תבין כי הקורבן הבא היא אליס ותבקש מרוחותיהם של רומן,קרוליין ומגי עזרה.מרלנה תנסה לדקור את אליס אולם שלושת הרוחות יופיעו ויבהילו אותה.ספויילרים נוספים אומרים כי טק שומע משון על חשדותיו בנוגע למרלנה ומתעמת איתה[שמועות אומרות כי הוא יהיה קורבן 9 ואחריו תמות אליס].מאוחר יותר,מרלנה תעקוב אחרי אליס בבית הורטון...שם אני מניח היא תהרוג אותה,אחרי שאליס תאמר לה שעליה להשיג עזרה[ככה אומרות השמועות]

Noopy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

דווקא אליס?.. שלוותה אותנו במשך כל כך ה-ר-ב-ה זמן(שנים על גבי שנים..)???. חבלל..

שלזי1

New member
חבל ספויילר

אין יותר דונאט אז מה הם יאכלו אחרי שהיא תמות

שלזי1

New member
ונצל"ש לנטלי

התמונה הכניסה לפורום היא ספויילר אני מבקש שתורידי אותה ותחליפי בתמונה שהיא לא ספויילר

CityGirl9

New member
או יופי...../images/Emo58.gif

לי אישית נשבר מאליס... סוף כל סוף תצטרף לטום שלה. ומה הם יאכלו????? אם אין דונאטס שיאכלו עוגות....

../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

-ספוילר- לא יפה מצידך....
היא תחילת כל השושלת...
בלעדייה אין ימי חיינו...
לא ימים, ולא חיים....
אני מדליקה
לזיכרה של אהובתינו, יקירתינו - אליס האישה, האמא והסבתא של כל הזמנים...

CityGirl9

New member
מה אני אעשה....(רמז לספויילר)

היא מעצבנת אותי... במיוחד שהיא נטפלת לקרייג שממש מצחיק בזמן האחרון. חוץ מזה ת'אמת הגיע הזמן שתנוח ותפרוש לא????

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

python 4

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

לאאאא!! אליס שלי, יקירתי.. אל תלכי.. העולם לא יהיה אותו דבר בלעדיך. אליס =
מרלנה =

shanyz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo58.gif

איזה גרוע
אחרי איזה 50 שנה לא יודעת כמה שהיא משחקת שם, ככה היא מתה!?!?! זו דרך נוראית לדעתי למות.. היא הייתה צריכה למות בשיבה טובה לדעתי, כשהופ וכל המשפחה יושבת לידה במיטה ומדברת איתה וכשהיא רואה את רוחו של טום מעליה קורא לה להצטרף אליו! ככה תיארתי אותה מתה!1 איזה חראאאאא

../images/Emo58.gif

אלה רק שמועות כדי להפחיד אותנו הצופים. כשהחלה העלילה מפיקי ימי חיינו אמרו שפרנסיס ריד (אליס) וג'ון קלארק (מיקי) היחידים שמוגנים ודמויותיהם לא ירצחו. כמו שאמרו שהזהות של הקורבן האחרון תדהים את הצופים אז לי נראה שזה מישהו אחר שימות מישהו מהמשפחה של מרלנה.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

לפי פרומו שרץ בשבוע האחרון הקורבן המפתיע הבא הולך למות עוד שבועיים.לפי הספויילרים,מרלנה עוקבת אחרי אליס בבית שלה ואליס מסרתב לתת לה את הפתק שהיא מצאה. אני מאמין שאליס אכן תמות..אין ממש מה להאמין למפיקים של ימ"J,במיוחד לא לקן קורדיי..כל הסימנים מצביעים על כך שאליס היא הקורבן הבא,בהתחלה הוא אמר שהיא לא תהיה,אח"כ פתאום הוא אמר שהוא לא יכול להגיב על זה או משהו..

../images/Emo58.gif

זה באמת יהיה מוגזם להרוג את אליס, לא היה עדיף שיהרגו את מיקי כבר כשג'ון קלארק פרש מהסידרה ולהחזיר לסידרה את טומי הבן הבכור של אליס וטום?! אני חושב שצריכים לתת לפרנסיס ריד להמשיך בסידרה עד מתי שהיא תחליט לפרוש כי היא ללא ספק החלק הכי חשוב בהיסטוריה של ימי חיינו.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

מסכים.לא צריך להרוג את אליס,בכלל.אפילו אם השחקנית נגיד רוצה לפרוש,אני עדיין חושב שאפשר לתת לה דרך יותר מכובדת לצאת מהתוכנית בעניין מיקי-הבת של ג'ון קלארק משתתפת בסדרת הדרמה הOC והתראיינה לSOD,שם היא סיפרה שאבא שלה כבר רצה כמעט שנה לעזוב את התוכנית בגלל בעיות בריאותיות ואפילו הציע שמיקי יהיה הקורבן של הרוצח במקום מגי.כמובן שהם לא שינו

למעלה