5x08

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo62.gif 5x08

ואו איזה פרק מצויין! חוש הומור מבריק, עלילה מעניינת מיוחדת ושונה מתח מכל הסוגים- המון המון מתח מיני בין טוני לזיוה- הרבה משחקי מבטים ביניהם- הסצינה האחרונה הרגישה לי כמו לב שבור לזיה- שטונייודע איך היא מרגישה כלפיו אבל כאילו במבט אחד נותן לה גם להבין שזה לא יסדר מכל הבחינות היה רמז לעבודה הזו כששאלה אותו למה הוא לא אוהב מהגרים- אז בתוך ההסבר הוא אמר לה שהיא, להבדיל ממנו- בן למהגרים- היא בעצם רק מבקר במדינה ולא תשאר- משהו כזה.... הלוואי ויפתחו ביניהם כן איזשהו רומן- אהבתי את הקטעים בין גיבס למקגיי בקיצור- פרק ממש ממש טוב!

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אכן פרק מעולה

פרק "רגיל" מהבחינה שזה לא קשור לסיפור גדול יותר או באופן אישי לאחד מאנשי הצוות אבל עדין היה עשוי טוב. לדעתי המבט של טוני לזיוה בסוף היה מעין המשך לשיחה שלהם על "נפש תאומה" - עכשיו שהיא ראתה שהבעל ההוא לא היה נפש תאומה בסוף המבט של טוני היה מעין "אמרתי לך - על תצפי לנפש תאומה כי אין כזה דבר". אבל מי יודע - בכל מקרה אני מקווה שלא יהיה כלום בין טוני וזיוה, זה פשוט לא "עובד" בשבילי חח

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif

פרק פעולה טוב, מאוד straightforward. לא מצאתי בו יותר מדי הומור. אבי בלי קפאין זה לא ממש זה. רק בדיאלוגים של גיבס ומגי היה קצת ניצוץ, לטעמי. הפרק הבא ע"פ הטריילר שבקישור נראה טוב (סיפור מפתיע). ואני עם הבוס - לדעתי טוני
זיוה - huge mistake. מסוג הדברים שהורגים תוכניות טובות.

למעלה