nostradamos

New member
האם אינטפריז עונה 3 מסתיימת בפרק 24

סיימתי לראות לפני 3 שבועות את פרק 24 של אינטפרייז עונה 3. אבל הפרק נקטע ללא סיום, שארצ'ר מצליח במסימה להשמיד את הנשק אבל חוזר בזמן, בקו זמן מעוות שהשתנה, ללוס אנגלס הנשלטת ע"י הנאצים וכו... אין פרק המשך? כך העונה הסתיימה? לא מתאים להם לסיים כך. מה גם שכל העונות הם בעלות 25 או 26 פרקים. משהו יודע משהו על זה? גיא ג

tyco

New member
אנטפרייז והזינדים

היי תשמעו גם אני כשראיתי את העונה ההתחלתית של אנפרייז השתעממתי ואמרתי לעצמי ראבאק איזה חנון קפטן ארצר ומוסרי והיה ממש כבד. ראיתי את הפרקים האחרונים של העונה ששודרה בארצות הברית ורותקתי קפטן ארצר הפתיע הייתי בהלם ממנו מדובר על הזינדים שרוצים להשמיד את כוכב הארץ ואנטפרייז נישלחת לפעולת מנע בפרקים 17 18 עד 24 קפטן ארצר שעד לא מזמן היה חנון רציני מגלה אומץ הקרבה שאפילו קפטן פיקארד הוא מהפעוטון לעומת מה שעשה ארצר הוא העדיף בעצמו לבצע מס פעמים פעולות התאבדות והקרבה של עצמו למען האנושות וצוות האנטפרייז. הוא הרג חופשי,שדד והשאיר למוות צוות חללית חפים מפשע רק למען המטרה שלו, את כל המוסר שלו הוא ניפץ לרסיסים שתבינו ארצר הרי הציל את האנושות ואפילו את כל הגלקסיה מהשמדה, אדם בסדר גודל כזה עולה בהרבה על קפטן פיקארד וצריך להיזכר ולהילמד כחלק מההיסטוריה של האנושות לנצח נצחים. אפילו לקחו אותו לעתיד והראו שהוא בעצם מייסד הפדרציה באולם מלא קהל שמצדיע ומוקיר אותו. אבל הפלא ופלא קפטן ארצר לא מוזכר לעולם במסע בין כוכבים כאילו לא היה קיים בכלל למרות שעשה פעולות שנחשבות להיסטוריות. לכן הגעתי למסקנה בעצם ידידי הטוב מני הגיע למסקנה שכל סיפור הזינדים התרחש בציר זמן אחר וכאשר יגיע לנקודה בו יתבקש האם רוצה להשאר בציר הזמן בו הקרב אם הזינדים בו ביצע אין ספור מעשה הרג וניפוץ המוסר האישי שלו אך ייזכר לנצח כמושיע האנושות בכוכב הארץ. או יחזירו אותו לציר זמן שכל מה שקרה בעצם לא התקיים ולכן תמיד ישאר קפטן בינוני ולכן איש בעתיד לא יזכיר אותו לכן הגעתי למסקנה שהוא יעדיף את התאוריה השנייה שנתתי. ועוד משהו כאשר טופול לקחה את החומר שעשה אותה רגשנית יש לזה השלכות עתידיות כי באחד הפרקים במסע בין כוכבים יש איזה וולקנית שהיא סוכנת כפולה מניפולטיבית ובוגדנית מה שבטוח קשור לטופול כי היא יצרה דור עתידי של צאצאים בעלי רגשות לכן תמיד ניתן לתעתע בהם רגשית ולהשחית אותם מה שלא נכון לוולקן טהור חסר רגשות.

S h a y 9 9 9

New member
כן. ככה נגמרת העונה.

לדעתי זה פשוט הכנה לסיפור של עונה 4. וזה אגב נראה לי טיפה חלש. אבל עוד נראה מה יהיה.

[TNT]

New member
../images/Emo58.gifmega מעלי

סיכום נחמד של העונה השלישית. אבל נהוג או שבעצם יותר חובה מנהוג להודיע על ספוילרים לעונות שלא שודרו בארץ

D a v i d o f f

New member
אז אם לשניה נהיה היגיוניים,

ונסכור שמדובר בסך הכל בסדרת טלויזיה שנוצרה על פי הצורך לרייטינג ולא על פי איזה ספר שנכתב מראש, אז בתקופה שעשו את TNG לא חשבו כה מוקדם אחורה, על צוות חללית הENTERPRISE!!!! אני לא אתפלא אם נגלה בעונה ה-4 שלארצ'ר יש נטיות התאבדות, עקב כך שכל פעם שיש משימה שעלולים למות בה, הוא מייד קופץ ראשון. זה יהיה טוויסט פסיכולוגי בסדרה....

Broken Bow

New member
כן בגלל סיבות כספיות

עולה הרבה כסף לעשות פרק של "אנטרפרייז" (למעלה ממליון דולר לפרק). בעקבות הרייטינג הנמוך יחסית שקיבלה הסדרה, החליטה הרשת שמשדרת ומממנת את ההפקה - UPN, לקצץ את העונה שתוכננה במקור ל-26 פרקים ל-24 פרקים. הסיום המפתיע נועד כמובן לגרום לך להסתכל בעונה הרביעית, דבר שמאוד מקובל בטלוויזיה בכלל וב-ST בפרט (לדוגמא: סוף עונה 3 ב-TNG, הקרב עם ה-BROG וכו').

למעלה