Top 6

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif Top 6

נראה לי שאחרי The Voice שכחנו שיש גם איידול הנושא היה קרול קינג- היה סולואיים ודואטים..

SUBG

New member
../images/Emo58.gif רשימת שירים ודעתי..

"Oh No, Not My Baby" - Jacob Lusk אוקיי ממש לא נפלתי, זה היה די צווחני ממש לא מוצלח, אאוט ודחוף! "Where You Lead" - Lauren Alaina כמה מתאים ללורן לבחור שיר של בנות גילמור, אבל לא גססתי על זה בכלל, זה היה נחמד וזהו. "I Feel The Earth Move" - Casey Abrams & Haley Reinhart היה נחמד, כייפי כזה, היילי נשמעת יותר טוב מתמיד, שזה די הצלחה, את קייסי אני שונא- אז אני לא אגיד כלום. "You've Got A Friend" - Scotty McCreer וואו!!!! זה היה מעולה!! אני אוהב את סקוטי! זה היה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שומע את זה מלא, זה היה ביצוע הכי טוב של יו גוט אפרינד בתוכנית הזו! זה היה מעולה.. "Will You Still Love Me Tomorrow" - James Durbin האמת שהופתעתי, הופעה ממשה טובה שלו חוץ מהסוף הצווחני והגרוע הזה! "Up On The Roof" - Lauren Alaina & Scotty McCreery אחרי הביצוע המחריב של american Honey זה היה אחלה ביצוע!! ממש נהנתי!!! וואו... אני פשוט אוהב את זה שניהם.. זה היה מעולה פשוט!!!!!!! "Hi De Ho" - Casey Abrams אני שונא אותו.
אבל זה היה ממש טוב.. אני שונא שהוא מושך את המיליםםםםםםםםםםםםאאא... "Beautiful" - Haley Reinhart אוקיי ממש לא בא לי שמישהו ינסה לעשות ביצוע של ביוטפל אחרי הביצוע המדהים של ברוק ווייט בהולויווד בעונה השביעית.. לא אהבתי את העיבוד בכלל , השיר הלך לאיבוד!!! לגמרי.. זו החרבה של השיר... עכשיו סתם גרמתי לי לחזור ל-הביצוע המדהים של ברוק ווייט בהולויווד "I'm Into Something Good" - Jacob Lusk & James Durb אוקיי עכשיו נזכרתי למה אני לא אוהב את ג'יימס מזל שהיה את הביצוע הזה כדי להחזיר עטרה ליושנה.

LeAnnDylan

Well-known member
יו! בחיי שלא קראתי את הביקורת שלך לפניי

שכתבתי את שלי. איזה קטע שגם אתה ישר חשבת על ברוק
אני התעצלתי לשים קישור. איזה כיף שהבאת באמת בא לי לצפות בזה שוב

מהשירים שראיתי ביוטיוב,

אכן, משעמם. נראה לי שהשירים של קרול קינג די כבדים, והעיבודים היו גם די כבדים, נראה לי שאפשר היה לעשות עיבודים יותר קלילים ועדכניים. או בכלל לא לבחור בקרול קינג אם צריך להתאמץ כ"כ להפוך אותם לקלילים יותר.

../images/Emo58.gif - כן באמת מוזר שעד עכשיו לא

נפתחה הודעה על כך. היילי אהובתי, לצערי בחרה שיר משעמם ולכן שיעממה אותי
היכולות הקוליות שלה ממש לא באו לידי ביטוי בשיר הזה. היא לא הרסה אותו, אבל ממש מבאס לא להתלהב מהביצוע שלה. מקווה מאוד שהיא לא תודח בקרוב. בכל זאת, נראה לי שג'ייקוב הבא בתור להפרד מהתכנית.

../images/Emo58.gif

ג'יקוב לדעתי היה הכי פחות טוב, אבל היא אחריו לדעתי...בפרק הזה, לא כל כך אהבתי את השיר בכללי, היא נראתה מעולה, גם נשמעה טוב, אבל לא יודעת.. משהו לא עבד לי. לורן לדעתי היתה מדהימה לגמרי בשני הביצועים, גם את סקוטי אהבתי מאוד, כנ"ל ג'ימס וקייס

לגבי עצמי, אני משערת שבגלל שהיא די היממה אותי

בכמה שירים האחרונים הציפיות שלי היו מאוד גבוהות, אולי גבוהות מדי. אבל בשמיעה חוזרת לדעתי היא ביצעה את השיר מעולה מבחינה קולית. זה לא שיר שאחרוש עליו כמו שחרשתי והתפעלתי מ"בני אנד דה ג'טס" ועוד שניים אחרים, אבל ברור לי שהביצוע שלה פה משובח ביותר. מה שכן היא לא "הלכה על בטוח" ונשארה בנישה שלה כמו שקייסי ניסה לעשות, ולצערי ה"ללכת על בטוח שלו" ממש לא עבד בשטח בלשון המעטה, מבחינת דעת הקהל. אני פחות מתחברת לסגנון קאנטרי (למרות שאני בהחלט לא סולדת ממנו במינונים מסוימים) ולכן פחות נהנית לשמוע את לורן, וגם סקוטי, גם כשהוא לא שר קאנטרי אפשר בבירור לשמוע קאנטרי בשירה שלו. גם היילי לא נפרדה הפעם לגמרי מהג'אז שלה, אבל למשל כששרה ג'ניס ג'ופלין למיטב זכרוני לא היה שמץ של הסגנון הנישתי שלה לעומת סקוטי שאצלו זה מופיע בכל שיר על סגנונו השונה. וכמה שחוק, ככה נכון. ההעדפה נשענת בעיקר על טעם אישי. כי כולם שם, אולי למעט ג''קוב לאסק, שאותו דרך אגב אני מאוד מחבבת, מעולים בסגנון המוזיקלי שלהם.

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifההופעות../images/Emo214.gif

טוב, אז אם לא הבנו עד עכשיו- ממשיכים לפמפם את ג'יימס ושמו בנושא הזה קצת גז.
מהכרזות של רנדי ש"הוא יכול לזכות בכל הדבר הזה" עד לפימפ ספוט בדואט שהגיע לנו מהדלת האחורית, ובדרך גם ג'ניפר שפתאום נזכרה בעצם של"ג'יימס הרי בכלל לא היה שבוע גרוע" הוא מעולה תמיד.. (?!). בגדול לא כ"כ נהניתי מהתכנית הערב.
ג'יקוב לשם שינוי היה לי דווקא לא רע, לורן שוב סופר סופר בינונית, ג'יימס שלף את טריק הא-קאפלה ופומפם "בזכות עצמו" (עאלק)- אבל שוב לא מצליח להזיז בי כלום מבחינת השירה, סקוטי מיותר לי אם כי משעשע, קייסי שוב פעם עצבני וקריפי- ודווקא הייתי נהנית מהביצוע אם הוא היה רגוע. אני לא יודעת אם רק אני לא הכרתי את כל השירים, אבל נראה לי שמי שבחר לשיר להיט מוכר ירוויח מזה. ולסיום סיומת- לטעמי היילי מאבדת את המומנטום וחבל לי עליה.

LeAnnDylan

Well-known member
צופה ומגיבה

קודם כל ולפני שאני צופה בהופעות הרשו לי לציין שעל הנייר מדובר בערב נושא מעולה! קרול קינג מדהימה לגמריי ויש לה שירים מעולים!
ג'ייקוב - Oh No, Not My Baby מה נסגר עם הריקודים המפגרים שלו באמצע?! הוא לקח את השיר למקום אחר לגמריי וזה הדבר היחיד שגרם לי לא לשנוא אותו קומפליטלי. יחסית אליו מדובר בביצוע טוב.
לורן - Where You Lead הכי חשוב שמיילי סיירוס נתנה ללורן "עצות מועילות לחיים טובים" אוח שתסתום הפרחחה הזו. היא התחילה את השיר בסולם שלא כל כך התאים לה אבל כבר 20 שניות לתוך השיר היא התגברה על זה, השתחררה ונתנה הופעה ווקאלית טובה. אהבתי את הילד הזה שהיא העלתה לבמה. בטח זה אח שלה או משהו אבל זה היה נחמד ומרענן לשם שינוי. הקלילות הזו שהיא באה איתה להופעה. כבר שבועייים ברציפות שהיא לא נראית לחוצה מלעמוד על הבמה. זה נחמד וסכ"ה הייתה הופעה באמת טובה.
קייסי והיילי - I Feel the Earth Move למרבה ההפתעה, במיוחד אחרי ששנאתי לגמריי את הדואט הקודם שלהם יחד, זה דווקא היה דואט מוצלח.
סקוטי - You've Got a Friend הופעה ממש טובה שלו. לא הכי מוצחת שלו בעיניי אבל אחת מהטובות.
ג'יימס - Will You Still Love Me Tomorrow היו כמה תווים צווחניים שלא הערכתי אבל בגדול יחסית לג'יימס זה היה בסדר גמור.
לורן וסקוטי - Up On the Roof לורן וסקוטי יחד ממש חמודים. עלק בראד'ר אנד סיסטר
השיר תפור על שניהם. הם נשמעו מעולה. עד כה זו ההופעה האהובה עליי הערב
קייסי - Hi Di Ho היי החזירו את הנגנית סקסופון הסקסית!! נראה לי קייסי מזה התלהב כשראה שיש ברשימה שיר שחצי מהלירקס שלו זה חירטוטי הברות. לא הכי אהבתי את הביצוע הזה. לא נוראי אבל לא כזה מוצלח.
היילי - Beautiful אוי ואבוי מה זה העיבוד הזה?! גאד איזו דרך להשמיד את השיר עוד לפני שהיילי פצחה את הפה >< טוב לפחות עברו לקצב איטי יותר בהמשך השיר (מה שגם עליו וויתרו אחרי 10 שניות) אבל עדין עם כל הכבוד לזה שהיילי זמרת ג'אז, אפשר לעשות את זה בצורה מתונה יותר. זה היה נוראי בעיניי ורק הזכיר לי כמה אני מתגעגעת לעונה 7 ולברוקי
ג'יימס וג'ייקוב - I'm Into Something Good למה ג'יימס רוקד כמו ג'ייקוב? :S אחלב ביצוע
כל הדואטים הערב היו טובים יותר מהופעות הסולו. נייס

../images/Emo58.gifהגעתי למסקנה שסקוטי וריאן אחים../images/Emo6.gif

וואו! היה ערב מעולה! קרול קינג
אהבתי פשוט את כל ההופעות: ג'ייקוב היה בסדר גמור, לורן היתה מהממת, הדואט של קייסי והיילי היה ממש טוב, סקוטי סוף סוף השתמש בקול הרגיל שלו שאני כ"כ אוהב ונתן הופעה מרגשת, ג'יימס פשוט מעולה וכמו שג'ניפר אמרה כל שבוע הוא מפגיז, הדואט של לורן וסקוטי היה ממש מתוק למרות שלורן ללא ספק האפילה על סקוטי, קייסי נתן הופעה טובה והיילי גם, והדואט של ג'ייקוב וג'יימס שבהתחלה נשמעים כמו זוג מוזר ביותר היה מעולה! בקיצור ערב ממש טוב, ולכן יש סיכוי שאולי תהיה הדחה מפתיעה, והיילי וג'ייקוב ישרדו עוד שבוע...אני האמת הכי חושש על סקוטי....

נמשל

New member
ערב גרוע בעיני

ביצוע סביר לג'יימס ולקייסי. היילי המועדפת עלי לא שיחקה אותה עם ביצוע פרווה שעלול להשאיר אותה בחוץ השבוע. זה או היא או ג'ייקוב. חבל

ra8452

New member
רק אני חשבתי שהיה ערב ממש מוצלח??

* רק חייבת לציין שהמנטור הזה שהביאו (לא זוכרת את שמו) היה ממש מוצלח ונתן אחלה עצות למתמודדים... ובכלל היה מרענן לראות דמות חדשה שמדריכה את המתמודדים ומצליח להוציא מהם דברים חדשים. ג'ייקוב - Oh No, Not My Baby טוב הוא התעלה על עצמו היום מבחינת הכיעור בלבוש!!!!! מה זה הג'קט והפפיון הזה גאדדד
מבחינת השירה דווקא יחסית אליו הוא היה טוב אבל בכל מקרה הוא חייב ללכת הביתה די כבר נמאס ממנו לורן - Where You Lead אהבתי את ההופעה והיא ממש חמודה לדעתי היא יכולה עדייין להוציא מעצמה הרבה יותר מבחינה ווקאלית... היא צריכה ויכולה להביא יותר עוצמה ויותר תווים גבוהים חוץ מזה שמתי לב שתמיד בסוף כל שיר היא לא מושכת את הצליל האחרון מספיק זמן ... זה יותר מידי קצר ואז היא מחייכת וצוחקת כזה וזה ממש פוגם בביצוע וברושם שהיא משאירה. קייסי והיילי - I Feel the Earth Move אהבתי!!!! אני ממש אוהבת אותם ביחד הם נשמעים טוב גם בדואט הקודם הם היו מדהימים וגם עכשיו
וקייסי באמת נראה מאוהב... זה היה כזה חמוד איך שהביכו אותם. סקוטי - You've Got a Friend בד"כ כלל אני לא אוהבת אותו אבלללל -----> הוא היה מדהים היום!!! קודם כל נחמד לשמוע אותו בשיר שהוא לא קאנטרי. דבר שני אני רוצה לשבח העצה הזאת שנתנו לו לשיר בהתחלה עם הרבה אוויר ורוך... הוא יישם את זה בצורה טובה על הבמה וזה היה מקסים והוציא ממנו גוון קול חדש שלא ראינו ומאוד הסכמתי עם הביקורת שרנדי נתן לו שלא יפול מהצלילים הגבוהים בצורה גסה (שזה הרגל של סקוטי והוא יצטרך לעבוד קשה כדי להיפטר מזה) ...הביקורת הייתה מאוד מדוייקת ומקצועית, אם רנדי רוצה הוא יכול וחבל שלא נותנים יותר ביקורות כאלה העונה. חוץ מזה לא יודעת איך להסביר את זה אבל הביצוע הזה ממש הקסים אותי ולא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך. ג'יימס - Will You Still Love Me Tomorrow שבועיים אחרונים לא אהבתי אותו... בעיקר בשבוע שעבר שהביצוע היה צווחני השבוע הוא היה נהדר!! ממש אהבתי את האקפלה בהתחלה לורן וסקוטי - Up On the Roof חמודים!!! ביצוע נהדר והם נראים מתוקים ביחד קייסי - Hi Di Ho וואווו!! העיקר שאומרים שרק לג'יימס יש הופעות מושקעות טוב אז ככה קודם כל אהבתי שהביאו לו הרבה נגנים וזמרי ליווי.. המפוחית הייתה מאוד מרעננת וגם כלי הנשיפה... אין מה לומר מבחינת עיבוד זה היה נשמע פ-צ-צ-ה
ורואים שהשקיעו הרבה בעיבוד הזה מבחינת קייסי: אני חושבת שהשיר והעיבוד מאוד התאימו לו אבל יש לו נטייה ממש להגזים עם הנהימות (יש גם נהימה אחת שהוא עשה באמצע בלי קשר לכלום wtf?) הוא צריך לנקות את הנהימות ,לא לגמרי, אבל יש לו הרבה לנקות . היילי - Beautiful אני לא מכירה את השיר הזה אבל גם אני חושבת שהעיבוד היה לא טוב מבחינת היילי עצמה: גם כן אני מסכימה עם רנדי שהחלק השני היה הרבה יותר טוב מהראשון דבר נוסף: מאוד אהבתי את הסיום של השיר!!! בניגוד ללורן שהסיום של השירים שלה תמיד כזה מעפן ולא משאיר רושם מיוחד היילי תמיד מפציצה בסיום .. היא עושה דברים ממש קשים מבחינה טכנית וחבל לי שלורן לא עושה דברים כאלה כי היא יכולה ג'יימס וג'ייקוב - I'm Into Something Good ביצוע קיצבי ומגניב

אני גם כתבתי שנהניתי מכולם וגם דילן בסה"כ

נהנתה לפי מה שהיא כתבה... ככה שאת לא לבד

white angels

New member
בקצרה..

השבוע לא היה לי כוח לראות את התכנית , במיוחד אחרי שאני מתאוששת מTHE VOICE המפתיעה אז ראיתי את ההופעות ביוטיוב.. ג'ייקוב היה לא רע בכלל, ציפיתי ליותר גרוע. שימשיך ככה ואם הוא ישתפר זה יהיה בכלל נחמד. ללורן היה ביצוע יפה, חבל שהשיר היה קצר מדי. הדואט של קייסי והיילי היה ממש חמוד, והשיר היה יפה. סקוטי - באופן מפתיע אהבתי! ככה זה , כשהוא לא שר קאנטרי אני אוהבת אותו יותר, ככה היה גם עם שבוע אלביס. ג'יימס - התחיל טוב אבל שוב הרס עם הצרחה שלו.. הדואט של לורן וסקוטי - היה יפהפה. הם מתאימים אחד לשני. קייסי - היה מקורי, כנראה שזה הסגנון האהוב עליו והמתאים לו. למרות שהוא פחות שר ויותר דיבר בסגנון בלוזי.. היילי - באופן יוצא דופן נהניתי . לא משוגעת עליה אבל היא חמודה. עדיין לא נראה לי שהיא תגיע לגמר. או שאולי כן? האמריקאים הראו לנו שהם יכולים להפתיע ולבסוף הדואט של ג'יימס וג'ייקוב שסגר בצורה חביבה את התכנית. הקטע עם ג'ניפר היה מגוחך..

jess r

New member
הערב הכי מוצלח עד כה

המנטור הזה - מה נסגר? לא שהוא לא היה סבבה, אבל בא לי לראות איזה סלב, מישהו שאני מכירה ואוהבת. יש מספיק אנשים מאחורי הקלעים עם כל המפיקים המכוערים האלו וג'ימי הזה, די. אני רוצה סלבס! ג'ייקוב - יאק. ביי. לורן - וואו. מיילי סיירוס. ההפקה פשוט כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה. השיר של בנות גילמור! הילדה הזאת פשוט חסרת מודעות. עצמית, לסביבה שלה... מי שר את השיר הכי קיטשי וילדותי בעולם, שלקוח מסידרה קיטשית כמו בנות גילמור שצפיה ביותר מפרק אחד שלה ברצף עלולה לגרום לנזילת סוכר מהאוזניים (ואני צריכה לדעת, אני רואה בערך 10 פרקים של זה ביום. זה למה אני ממורמרת, היא הוציאה ממני את כל המתיקות), ועוד באמצע ההופעה מפלרטטת עם בחור בן 19? נהנתי מהשירה נטו וזאת היתה ההופעה כמעט הכי מבדרת הערב (התואר הזה שייך לקייסי ועוד נגיע לזה), אבל לורן פשוט ילדה קטנה שלא יודעת מה היא עושה עם עצמה. אני לא בטוחה שאני אוהבת את זה שלקחו מישהי כמוהה ונתנו לה לעבוד את כל התהליך הזה. זה לא הוגן כלפיה, והשופטים היו צריכים לראות את זה עליה שהיא לא בוגרת נפשית לאיידול. תקראו לי מתחסדרת אב ילדות שבוכות "איים ג'סט לווררן" בקול של תינוק לא אמורות לעלות שבוע אחר כך לבמה, לשיר "נטורל וומן", "אני מן אוף מיין", או לרקד עם בחורים בני 19. קייסי והיילי -
השילוב ביניהם מושלם. סקוטי - לא יודעת, השיר משעמם אותי אבל אני יכולה להבין איך זה יכול להיות סוג של "מומנט". שיהיה. ג'יימס - ההתחלה היתה מעולה, פשוט מעולה, הקול שלו נשמע מעולה והוא עשה אותה מעניינת ומקורית. ואז הגיע החצי השני. הצווחות היו איומות, העיבוד היה איכסה! וסטיבן טיילור היה בוז
לורן וסקוטי - קודם ריאן ניסה לשדך בין היילי לקייסי, עכשיו בין סקוטי ללורן. בבקשה שהוא ינסה לשדך גם בין ג'ייקוב לג'יימס! אני בטוחה שג'ייקוב חשב על זה... (אגב זה כל מה שיש לי להגיד על הביצוע שלהם, אני אפילו לא זוכרת מה הם שרו. שיעמום.) קייסי - וואו!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתם את הבלונדינית עם הסקסופון???
אה, כן, הביצוע... אני מודה שנרשמו כמה נביחות מיותרות בסוף (ורנדי גם "העיר" לו על זה ככה בקטנה בסוף הביקורת שאף אחד לא ישים לב
), אבל עד אז זה היה פשוט... מושלם! הוא היה מעולה על הבמה, מינוס כמה תנועות מגונות שהוא עשה לכיוון הקהל (שימו לב כשהוא מתקרב לצד שמאל של הבמה ומזיז את היד... אני בטוחה שזה לא היה בכוונה אבל קייסי, פעם הבאה תיזהר). לא מבינה מה ג'ניפר רוצה ממנו, הבחור הזה בבירור לא רקדן מלידה ולא יהיה רקדן ואין סיבה שהוא ישחרר את הרגליים. הוא זז מאוד לפי הקצב והרגש, אין לו מה לעשות עם זה. יש לי תחושה שהשופטים ניסו בכוח הלילה למצוא על מה להעיר להם. היילי - איזה יופי! גם כשהיא מקבלת את הפימפספוט הם מוצאים דרך לתת למישהו אחר לשיר אחרון. יכלו בקלות לתת לדואט שלהם לעלות קודם ואז לתת לה לשיר. אבל לא... למה שניתן להיילי פימפספוט? זונות
לא נפלתי השבוע, העיבוד לא התאים לקול שלה והיה קצת משעמם למען האמת. מייקל סליזק צודק, הדרך היחידה שלה להרוויח עוד כמה שבועות בתחרות הזאת היא לעשות משהו ממש מהפכני מבחינת עיבוד. או לשיר שיר שהוא גם ככה בלדה מופשטת. חבל שהיא לא עשתה את זה עם השיר הזה, כי זה אפשרי ביותר. סטיבן טיילור לזבל. ספרתי כבר 7 הטרדות מיניות הערב. ג'ייקוב וג'יימס - וואו, איזה חוסר התאמה... טוב, ביצוע חרא, אבל אומיגד מה נסגר עם הקטע של ג'ניפר לופז באמצע?!?! למה את לובשת שימלה כזאת קצרה ואז מתביישת בה? אם היא לא נועדה שישבו בה על כיסא - אל תבואי איתה... לשבת על כיסא! ודמיינתי או שהיא שלחה בטעות יד בין הרגליים של ג'ייקוב? בקיצור, הטרדה מינית מס' 1000 לערב, ריקודים מזוויעים, שיר דפוק, וביצוע מכוער. ג'יימס היה יותר טוב וחבל שהוא לא דחף את ג'ייקוב קצת יותר רחוק. נגיד... מחוץ לתחרות הזאת. טופ 3: קייסי הדואט של קייסי והיילי היילי בוטום 3: ג'ייקוב ג'ייקוב וג'יימס הדואט של סקוטי ולורן.

SHTRUDIDI

New member
היה ערב בסדר

ג'ייקוב- בחירת שיר לא משהו בשבילו, הוא קצת צווח וקפץ יותר מדי ולא אהבתי את הביצוע. לורן- לא רע אבל גם לא ממש טוב, משעמם כזה. היילי וקייסי- קייסי היה יותר טוב מהיילי בדואט הזה אבל לא אהבתי את הביצוע בכללי. סקוטי- ביצוע אדיר! מאוד נהניתי מההופעה הזאת. ג'יימס- ההתחלה הייתה מדהימה. הוא נשמע מצוין ומהקטע שהצטרפה המוסיקה זה היה קצת פחות מדהים אבל עדיין טוב מאוד. בכללי ביצוע ממש טוב. לורן וסקוטי- די משעמם. קייסי- הופעה מעולה! הביצוע האהוב עליי ביותר הערב. היילי- סתם. היו לה הופעות הרבה יותר טובות מזאת. ג'ייקוב וג'יימס- הדואט הכי טוב מבין השלושה בעייני. אהבתי מאוד.

למעלה