CSI LV 07.03 אחד הפרקים החזקים!!!

גדוש במעשי רצח. כל הדמויות מופיעות... יש גם קטעי שרה וגריסום.... בכלל פרק ענקק עם המתלמדים האלה...

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif הקטע שהרג אותי

שבראס אומר : " i'll bet my right arm that's his left arm "

deathcaster

New member
מה שהיה מצחיק בזה ../images/Emo58.gif

זה לא שבראס אמר את זה, אלא הפרצוף של גריסום אח"כ

DeepThoughts

New member
בזמן שאני מחכה שהפרק יגיע..

איפה אני יכולה למצוא קטעים? חיפשתי ב grissomsararomance.com וב youtube.com ואין עדיין

cherryblossom

New member
באמת פרק מעולה

די ירדנו עליו כשרק התחילו הספוילרים סביבו ובאמת בתאוריה זה נשמע נורא מאוד לא CSI, אבל הם הצליחו להפתיע אותי. הדמויות היו טובות, היו קצת קטעי גריסום/שרה, כמה קטעים מצחיקים, ראו את כל הקאסט ואת ווריק ליותר משתי שניות ואפילו הצליחו להכניס קצת מהחיים האישיים שלהם. בקיצור פרק דינמי מעניין ומאוד מהנה. בינתיים כל הפרקים העונה היו כאילו פרקי "ספיישל", נראה מה הם יביאו בהמשך.

DeepThoughts

New member
toe tags ../images/Emo58.gif

ההבדל בין הספוילר הכתוב לבין מה שמשודר בסוף הוא כל כך גדול.. היה פרק טוב מאוד, אבל מה שקראנו בספוילרים אז נשמע מגוחך מאוד. חשבתי שהמתים יקומו כזה.. טוב שלא היה ככה. היה נחמד שהיו 4 סיפורים, אז הכל היה מהיר יותר. למה סופיה היתה ב2 סיפורים וגרג לא היה? (בפרק הבא גרג אוכל אותה). אני מ-ת-ה על הקטעים של שרה-גריסום
זאת ה-תמונה של הפרק... היה כל כך עצוב הסיפור עם החייל שנדקר סתם.. אני חושבת שהם צריכים להפגין יותר חיבה אחד לשני.. יש לי הרגשה שיהיה משהו עם ווריק-טינה ואולי משהו שקשור לחתונה של דיויד. אני חושבת שגם סופיה צריכה לקבל יותר עלילה.. יאללה ביי מחכה לבא..

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

גרג כן היה, בסיפורם עם ווריק. וכן הספוילרים קצת הגזימו, ואני עוד זוכרת שקראתי איפשהו שהגופות יעשו קטע ברודווי כזה.

למעלה