../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לבסוף (בעונה הבאה) עוד יתברר שמייקל סקופילד עובד עבור החברה. מבחינת פרופיל האופי - יש לו את האופי של עובדי החברה. אפשר להגיד שהבחור מנוול אמיתי. הוא מוכן להקריב את כולם, עבור המטרות שלו. זה בדיוק האופי של החברה. כל כך הרבה אנשים מתו, או שילמו מחיר כבד בגללו ישירות ובעקיפין, רק בכדי שהתוכנית שלו תצליח. אדם טוב עם ערכים! לא היה מוכן להקריב חיים של אחרים, עבור המטרות שלו, לא משנה כמה שהן תהיינה צודקות.

matke

New member
אה?

את מי הוא הקריב עד עכשיו? (חוץ מאת העכבר הזה...)

DevilGirl92

New member
../images/Emo58.gif וחוץ מזה

אתה זוכר איך הוא סבל כשהילד הזה התאבד? וכשפיבנאצ'י עמד למות, והוא מצא פתרון נכון, בשלושת הפרקים האחרונים הוא אולי רשע מעט,מאיים על פופ, עוד כמה.. אבל אתה חייב להבין אותו, זה אח שלו.. [חוץ מזה הוא נתן לטווינר לברוח איתם!]

NatalieMi

New member
יש לך טעות לגבי פיבונאצ'י

הא לא עמד למות. מייקל הביא לו כתובת לא נכונה

NatalieMi

New member
לא...

אתה מרת שפיבנאצ'י עמד למות. וזה ממש לא נכון. מייקל ואברוצי עבדו ביחד כדי שיתפסו את.. נו שכחתי איך קוראים לו. בכוונההראו את פיבנאצ'י רגוע והכל בסדר - אקיצר הוא לא עמד למות ובעיקרון הוא גם לא עמד למות.

גצית 16

New member
ולא רק בגלל אח שלו

הוא כבר עשה יותר מחצי מהתוכנית שלו להימלט, מאוחר מידי בשבילו לחזור אחורה.

ההפתעה מגיעה תמיד

ההפתעה מגיעה תמיד, מהמקום שאף אחד לא מצפה שהיא תגיע. דברים בסגנון הזה כבר נעשו בעבר, תמיד זה משאיר את הצופה, המום ופעור פה. אחד הדברים הכי מדהים בנמלטים, זה התפתחות העלילה. זה יכול להיות סיום מדהים לנמלטים.

Gilliana

New member
BS

זאת לא הפתעה - זה תסלח לי, אידיוטיזם טהור. מבטיחה לך ש-"הפתעה" כזו תשאיר את הצופים פעורי פה Alright אבל לא נוכח ההפתעה, אלא נוכח הטמטום.

mayden

New member
LOL

LOL, אני קורא את ההודעה שלך ואני כאן _מתפוצץ_ מצחוק. כן, כן מייקל עובד בחברה בגלל זה הוא נכנס לכלא, קיבל צלקות, קיבל חיתוך בכף הרגל (בזרת), נשרף בגב, כן כן וכל זה רק בגלל שהוא עובד בחברה. "הוא מוכן להקריב את כולם" חוץ מהעכבר שהוא הקריב, את מי הוא הקריב? כזכור לך, את פיבנאצי' אחרי הכל הוא לא הביא. לגבי טווינר שטי באג ראה אותו, מייקל אמר לו לא לדבר איתו ולא להרביץ לו. חחח אני עדין צוחק כאן

NatalieMi

New member
אנשים - הוא לא התכוון לזה ברצינות!!

נראה לי... בכל מקרה לפי איך שאני קוראת את ההודעה אני רואה קצת ציניות.. אז להירגע הוא לא באמת התכוון לזה

במבה9

New member
../images/Emo6.gifרעיונות אורגינלים מידי

חחחחחחחחחחח אתה יכול להיות תסריטאי מוכשר ומפתיע אבל תזהר לא להגרר להזיות

למעלה