../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אתם חייבים להיכנס לכתבה שבקישור,חואן חוזר לפלוריסיינטה לסוף העונה, הוא אמר את זה אצל סוסנה חימנס. הכתבה:

201002

New member
נצל"ש-שאלה בקשר לחואן

איך קוראים לדמות שהוא משחק ב"סיפורי מין"???? ו...מישהו רואה ת`סידרה הזאת?! זה יפה....?? חואן בתפקיד ראשי או סתם תפקיד קטן...

לדמות שלו קוראים דייאגו!

ראיתה רק כמה פרקים חח טוב לא שיש הרבה רק 8 חחחח... והוא מדהים!רק ''טיפה'' שובב חחח..הוא נשואי ויש לו שם ילדה אבל הוא כל הזמן בוגד באישתו חחח שובב!

נ''ש...גיליתי את הסיבה....

שכל הזמן הורגים את הדמויות של חואן!תראו את התמונה---> אתם רואים!מלאכים צריכים להיות בשמיים!אבל המלאך הזה ישאר איתנו עוד הרבה!

לאאאאאא מלאכים לא בוכים!!!!!!!!

על תבכה לאאאאאא מלאכים לא בוכים!כי הדמעות שלך יכולות להרוג אנשים! (אהם אהם אותי)....

חחח... חברה שלי אומרת שחואן מכוער..

חחחחחח... בגלל שיש לו אוזניים בולטות לצדדים ואף שמן לדבריה...

ענבל317

New member
כנ"ל

פעם אחת איזה חברה שלי התחילה לקלל אותו ולא דיברתי איתה כמה ימים בגלל זה... מאז כולן יודעות שעל חואן לא מלכלכים!!! ובטח שלא לידי!! אוי ואבוי למי שיעשה את זה...חחחחח

KaMi LoVe JuAn

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifאת מנסה להרוג אותי

על הבוקר?
כבר? איייייייזהההההה גוווווףףףףף אממממממממממאאא

מה שנכון נכון.......

הוא מלאך הכי חמוד ומלאכי שקיים (לא יודעת מה זה אומר אבל זה נכון
)
.......ועכשיו.... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה!!!!!!!
איזה תמונות מושלמות
תמונות של מלאכים

למעלה