יניב1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה שעשיתי לו שרשור 11 חתונות, זה שאמרתי שהוא עדיין החתן המתאים לברוק וזה שהגנתי עליו פה ושם עדיין לא אומר שיש לו זכות להרים ככה ידיים על אח שלו. מילא, כשהוא תקף את ניק עוד הבנתי, ניחא, אבל את ת'ורן? הבחור סוף סוף מעפיל על רידג', אבל הוא לא, לא מוכן לשתוק פעם ולתת לאח שלו ליהנות בצמרת, הוא חייב לעשות בלגן ולתקוף אותו. תראו באיזה עצבים, תראו באיזה תקיפות. מי הוא חושב שהוא? חצוף שכזה! אגב, וזה לא פלא שהוא מתנהג ככה. גם איאמ שלו סטפני מתחילה לעצבן. אחרי שהיא דרשה מאמבר לעזוב את תומאס עכשיו זה כבר לא מספיק ושימו לב לג'וק הבא שנכנס לה לראש: היא דורשת מאמבר לעזוב את העיר! אתם מאמינים? היא כבר לא יכולה להיטפל לברוק אז עכשיו היא מתחילה לאמבר? חצופים הפורסטרים האלה, מי הם חושבים שהם?!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחוצפניתתתת

דורשת מאמבר לעזוב את העיר?
אין גבול להידחפות שלה
אוףף אני לא רוצה לראותת עוד הפעם פרקים של אמבר עצובה
אני רוצה פרקים של אמבר חייכנית ושמחה
בעעע על סטפני הזאת
ורידג' הזה באמת מפגר..מרביץ לתורן...למרות שנראה לי שאני לא אפסיק לצחוק בסצנה הזאת *אני תמיד צוחקת בסצנות של מכות זה לא אישי תורן*

girlontop

New member
בואו נעשה ספירה

של כל האנשים שסטפני ניסתה או הצליחה לגרש מהעיר: 1) סטיבן לוגן 2) מורגן 3) אמבר 4) שילה (עד הפעם הבאה) 5) הבנות שלה 6) טוד ו"אנג'לה" מישהו רוצה להוסיף?

girlontop

New member
../images/Emo58.gif והנה הקטע הטוב ביותר

סטפני תופסת את תומאס ואמבר לאחר מעשה במשרד באינסומניה ומעיפה לאמבר סטירה מצלצלת!

girlontop

New member
אותי זה דווקא הצחיק...

נשמע שסטפני ממש השתוללה מכל הסיפור הזה. אולי היא תחכה לאמבר במיטה ותחנוק אותה? זה לא קרה אף פעם!

NarihS

New member
האמ מה../images/Emo35.gif

זה לא קרה אף פעם?? אולי לאמבר!! אבל סטפני ועוד איך חנקה מישי במיטה! או לפחות הייתה קרובה!! אז כשברוק הייתה עם ת'ורן, הם היו בביקתה ושכבו על המיטה, וסטפני באה לשם עם סכין
ואז ברוק ראתה אותה וצעקה!! ואז נגמר הפרק ולא זוכרת את ההמשך כי זה היה בפרקי הזהב ולא המשיכו את זה לצערי

girlontop

New member
זה היה בציניות מותק

רמז למחזורים האינסופיים של בראדלי.

ani88

New member
../images/Emo58.gifדמות מן העבר

השבוע בארה"ב מארק, הבן של קלארק חוזר ל2 פרקים

SupeRonit

New member
אם הוא כבר חוזר מישהו ייטרח להסביר

לאן ולמה הוא נעלם בלי הסבר-זאת השאלה

ani88

New member
זה באמת מעניין

ניחוש שלי לסיבה לחזרתו: מאסימו גילה על רומן של דיקן. כפי ששמענו קודם - זה מאוד פגע בו והוא חלה. נראה לי שמארק יהיה זה שירפא אותו

Guy K

New member
הוא כבר לא ממש נחשב דמות האמת

יכלו לשים במקומו כל שחקן אחר שישחק רופא וזה לא היה משנה. אין לעובדה שהוא הבן של קלארק שום משמעות לעלילות שלו. קצת עצוב. במיוחד בגלל שכשהוא הגיע הוא נחשב להבטחה גדולה - עד כדי כך שהם טרחו להביא את מרגו ולהבטיח את מאסימו לימי חיינו בשביל לקדם את העלילה שלו.

למעלה