יניב1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

נמאס לו להיות בצל, נמאס לו שמקפחים אותו, נמאס לו שלא מעריכים אותו כמו שצריך ונמאס לו שחושבים שהוא לא מסוגל לכלום. עכשיו הוא עומד להוכיח לכולם שהוא שווה לא פחות מרידג', ובעזרתה האדיבה (והגניבה) של סאלי - ת'ורן פורסטר עומד להביס את אימא שלו, את אבא שלו, ואת אחיו השנוא רידג', לגנוב להם את כל הלקוחות, את העיצובים ולהביס את "פורסטר" - החברה של המשפחה שלו לטובת המשפחה של אקסתו המנוחה! בקרוב, גם אצלנו! וגם... הסרטן של פלישה, האיחוד של ג'קי ודיקן, והרומן המתפתח של ריק וקייטלין (באישורו של הקטור)... בקרוב... מילה של BB. גם יפים, גם אמיצים, גם Bראדלי Bל.

S c a r l e t t

New member
רציני?

הגיע הזמן שהוא יעשה משהו! הכל בזכות דרלה!!! סרטן של פלישיה???מסכנה רק הגיעה כבר הנחיתו עליה סרטן?

יניב1

New member
רציני מאוד, וגם...

צפו לסערה גדולה במיוחד (ובלגן רציני!) בתצוגת האופנה השנתית. רידג' נגד ת'ורן - מאז שת'ורן ירה בו, לא היה כזה סקנדל! אולי הפעם הוא ירצח אותו?

NarihS

New member
הלוואיי!!!

סתם, לא... כי אז ברוקי שלי תיהיה שוב עצובה ואני לא רוצה את זה

ani88

New member
דווקא יהיה נחמד אם יהרגו את רידג'

אז ברוק תהיה עצובה זמן מה, היא תראה כמו אלמנה מסכנה. כלום ינחמו אותה ויאהבו אותה. היא תצא ממש טוב מכל הסיפור ואז תוכל להתפנותלגברים נוספים וזה יהיה סיום יפה לאובססיה שלה
(אל תבינו אותי לא נכון - אני מתה עך ברוק, פשוט אני אוהבת את הגיבורים שלי סובלים ואחר כך מתגברים על הבעיות כמו גדולים----ככה הם יוצאים ממש גדולים מהחיים
)

למעלה