!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif!!!

לא לקרוא אם אתם לא רוצים לדעת- ספויילירים לפרק ה-17 בעונה ה-9 -------------------------------------------------------------------------------- Roberts defends and Sturgis prosecutes a man charged with taking a snake onto a Navy aircraft. Bud and Strugis are making definate strides into rebuilding their friendship. This case really appears to be comic relief for a much darker story. Mac is losing it. Since Paraguay she has been on a high with the risk of Sadik coming after her. Now that he is taken care of, she appears to be crashing. A.J. and her 'significant other' both recommend that she seek counciling. Which she does. She verbally berates witnesses on the stand to the point of the Judge having to warn her of Contempt Charges. She treats Harm like she did when she was drunk. She makes valid points, but is mean about it. She gets after him about parenting by proxy and him having Coates taking care of Mattie. That he shows interest in someone until he gets them in his circle and moves on. He responds that she is affraid that he is losing interest in her. Mattie's dad wants to see her, but she doesn't want to. Coates tries to get her to give him a chance to make piece. Mattie goes to an Allateen meeting. Webb is in this episode

Nushi G

New member
אממממ, הכל טוב ויפה, אבל...

התיאור טיפה יבש לא? מה קורה בסוף עם מאק? הארם מאפש אותה? יש רגעים מקדמים להמשך שיפרי? מה לעזאזל ווב רוצה שוב!?!?!

harmless

New member
../images/Emo58.gifכרגע זה המידע שיש

הפרק עוד לא שודר לכן אין הרבה פרטים עליו. ברגע שיהיה אני יעדכן.

shipper heart

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

אני לא מסוגלת...חח זה רק על חלק מהפרק אבל ייאאייייייייייייייי... גאדמט סופסוף TPTB עושים משו אנושי. זה היה כל כך לא הגיוני שאחרי כל מה שעבר עליה- זה שהיא שמעה איך מענים ככה את אליי ואיך שכמעט עינו אותה היא תהיה במצב רגיל...סופסוף היא מתפוצצת וזה חייב להיות מעניין. נכון לפי מה שכתוב פה היא מתנהגת להארם כמו זבל אבל הוא עדיין יהיה שם בשבילה cause he L-O-V-E-S her והוא יאסוף את החלקים ואז they'll live happily ever after חחח... ולגבי ווב...לוידעת אני דפקא די שמחה שהוא יהיה בפרק...התגעגעתי לאידיוט הזה חחח וזה גם יוכל להבהיר מה קורה בינו לבין מאק *ויתן להארם a chance to kick his six to hell and back...* סופסוף סטרג'יס לא יכעס על באד...זה שיגע אותי איך שהוא התנהג אליו למרות שכבר בגוד אינטנשנס יש שיפור...הוא לא היה כ-ל-כ-ך אנטי...

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זה הפרק שלפני הפרק ה-200. כלומר סביר להניח שזה יגלוש ואולי גם נקבל קטעים שיפרים. מה שמעצבן זה שה- significant other זה כנראה וואב ולא הארם!!! אבל זה שהארם אומר שהיא פוחדת שהוא כבר לא "שם עליה" אומר טובות-אולי זה יתפתח למשהו טוב. אולי אפילו נראה את מאק מספרת לפסיכולוג שהיא אוהבת את הארם. אולי הוא אפילו יבוא איתה לכמה פגישות... (קראתי יותר מדי פאנפיקס) אגב מה ששכחתי לכתוב זה שבפרק שלפני זה היא הורגת את סדיק בדם קר! מה שבטוח-יהיה מעניין

Nushi G

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!?!?!

טוב שאת זורקת דברים כאלה בדרך אגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מצב שווב הוא ה-significant other שלה!!! פשוט אין!!! בלתי אפשרי!!! לא קיים!!!! לא יקום ולא יהיה!!!! ומתי, איך, למה, איפה לעזאזל היא הורגת את סדיק!??!!?!?!??!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

ה-significant other זה במרכאות- אז אין לי מושג מה זה אומר באמת. ובקשר לאיך היא הורגת את סדיק-אין לי מידע על זה.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

לא חושבת שהיא זאת שהורגת את סאדיק....לוידעת אבל ממש לא נראה לי...כאילו בטח היא מעורבת בזה אבל לוידעת....טוףף לומשנה.. מאיפה את לוקחת את המידע? כי בספוילר פיקס הסתומים עדיין לא עידכנו מעבר לקראש....וגם SQRL לא מביא דברים חדשים חוץ מהשאלה אם AJ ימצא איזה Love intrest חדש והתשובה לזה הייתה שבינתיים לא....

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זאת היתה היא. נראה לי שזה חלק מהסיבה שהיא נשברת. אני לוקחת ספוייליים מ-friends of jag

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

קישור? please? pretty please? חחח... לוידעת יכול להיות שפשוט עד ש"he was taken care of" הלחץ הזה הוא מה ששמר על השפיות שלה כי הרגישה שהיא חייבת להיות מוכנה לגרוע מכל וזה נתן לה את האפשרות להיות לוידעת בתיפקוד כי היא הרגישה שהיא חייבת להיות בתיפקוד...עכשיו אחרי שטיפלו בו היא כבר לא צכה לתפקד תחת הפחד שהמטורף הזה יבוא אליה מחר הביתה ויחנוק אותה או את ווב *מממ אני לא הייתי מתנגדת...חח* או את...הארמיפו (
נכון נורא מתאים לו עם הפנס בעין?! חחחחח זה היה כזה חמוד חחח) והיא יכולה לשחרר לחץ אבל ברגע שהיא משחררת את הקיטור היא פשוט שמה לב בפעם הראשונה למה שעבר עליה, לכמה שהיא הייתה קרובה לאבד הכל וזה מפחיד אותה ובגלל שאין לה במה להתמקד *כמו שקודם היה לה- להישאר בפוקוס* היא פשוט מתמוטטת... ברצינות מהצורך שלי לפסיכיאטר נהייתי פסיכולוגית *helllllllppppp* חח

harmless

New member
../images/Emo58.gif

זה בערך כמו שהארם ניסה להשאר חזק כשהוא שמע על התאונה של באד. ואז כשאמרו שהוא יהיה בסדר הוא נשבר. איזה חמוד הוא. וכן הפנס בעין ממש עושה לו את זה. צריך להרביץ לו כל הזמן :) סתם אלא אם כן אני יוכל לרפא לו את הפצעים.

shipper heart

New member
יאפ...חחח ותודה...

ואני יודעת....חחחח אני מוכנה לבוא ולטפל בו...אמממ או בדוקטור רון
חחחח או שהוא יטפל בי...זה גם פסדר... טוף להרגיע חחחחחחחחחחחחח

פעם14

New member
../images/Emo4.gif

אוף, לא הבנתי כלום... גם לא היה לי כוח לקרוא וגם אני רק עונה חמישית נמצאת.. (אנירואה רק בלילה, לא כל שבוע כי יש חברים :)) מישהו יכול להביא לי תקציר כזה של עונ תשיעית ובערך מה כתוב למעלה? (עברתי עכשיו חצי שעה של פיסיקה- לא רוצה גם אנגליתת

למעלה