MajorGad

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

חבר'ההההה זוכרים את העיר האבודה שמוזכרת בפרק האחרון בעונה השישית...? העיר שהם מחפשים בפרק הראשון בעונה השביעית......? ההפקה שיחררה "ציורים" של העיר האבודה של הקדמונים!!! הלינקים מצורפים:

aשרון

New member
../images/Emo36.gif|שמשכן, בטח שזוכר............

ואיזו השקעה, מאוד מרשים..
אני רק מקווה לראות האומנות הזו מתישהוא על המסך, כי כידוע אני מאלה שלא מורידים פרקים. Major, קבל ח"ח על עבודת ייבוא מצויינת

MajorGad

New member
../images/Emo58.gif ניתוח התמונה../images/Emo26.gif

דבר ראשון תודה על הח"ח... עושה רושם שה"לוסט סיטי" היא בעצם מעין חללית או משהו אחר שמסוגל לטוס בחלל משום שאם תשים לב היא מוגנת ע"י בועה כזאת שבטח מונעת מחמצן לברוח לחלל וגם היא מסוגלת לטוס כמו שאנו רואים בתמונה 2. מעניין אותי מה זה התמונות האלה בצד של התמונה השניה. אולי זה מעין תמונה ממערכת הבקרה של העיר? מה אתם מסיקים משתי התמונות האלה?

aשרון

New member
../images/Emo87.gifאז ככה..

דבר ראשון אני מסיק, שיש קשר גדול ויציב להתרחשויות בכל פרקי הקרח בסדרה (לדוגמא:הפרק FROZEN), העיצוב של העיר מזכיר במידה, את העיר המוסווית שעומדת באוויר, של אחד מעמי החייזרים מעונה 1 או 2(לא זוכר את שמם). אם יעלה לי עוד איזה רעיון, אעלה אותו...

morada

New member
מחיפוש שעשיתי באינטרנט

לגבי התמונות הנ"ל ו"העיר האבודה" מצאתי שאת התמונות של העיר אפשר לקנות באי ביי (ההפקה של הסדרת הוציאה למכירה פומבית כמה הדפסות של התמונות) ולגבי התמונות עצמן - לפי מה שמצאתי לתמונה (ויכול להיות שגם לעיר עצמה) קוראים אטלנטיס. ובכמה פורומים אומרים שיש קשר בינה לבין השברון התשיעי. ודבר נוסף שקשור באטלנטיס הוא שמתכננים להוציא סדרה חדשה בשם "סטארגייט אטלנטיס" שתיהיה עם צוות חדש ודברים חדשים. תקראו כאן על הסדרה החדשה ואת התקציר שלה. ודבר נוסף בקשר לתמונות - מה שבאמת מעניין אותי הוא: מי אלה האנשים במערה? (בצד שמאל למטה).

aשרון

New member
ניחוש שלי............

האנשים במערה, הם סם וג'ק שמתכוונים להתחרמן יחדיו מול האש הבוערת של המדורה.
נה, נה, נה, נה, נה

MajorGad

New member
מעניין מאוד ../images/Emo58.gif

זכרתי שאיפשהו קראתי שהם יקשרו את העיר האבודה לאטלנטיס האגדית. לגבי שברון תשיעי, זה יהיה מגניב אם הם יקשרו את השברון האחרון שאנחנו לא יודעים מה עושה לעיר האבודה..נדע מה עושים כל השברונים בסופו של דבר וזה יענה לנו על עוד שאלה לא פתורה בסדרה. לגבי שני האנשים במערה..הם מזכירים את ה"סופר חיילים" של אנוביס. הם שחורים, הם גדולים והירייה שלהם משאירה שובל אדום באוויר..מה אתם אומרים?

למעלה