|ספ

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספ

כמו שראיתם בזמןהפיצוץ לא הראו בדיוק את משה מתפוץץ יחד עם הרכב ואפילו לאחר מכן כשהראו את הרכב עולה בלהבות התמקדו ברכב ולא הראו שרידי גופות עפים באוויר או כול דבר אחר שמזכיר שהיה אדם ברכב בזמן הפיצוץ יש לזכור גם שלאורך כול התוכנית צינו בפנינו את האסיטנטים של משה { במיוחד גרשון} המקורות שלי מוסמכים .... בכול אופן מקווה שלא הרסתי לכם יותר מדי ...... ועוד דבר באותו הזדמנות שרשרו לכאן ספוילרים

תגיד אתה יודע לקרוא?

את החוקים קראת? אסור לפרסם ספוילר אם לא ביקשו ממך!! מי ביקש ספוילר? די! דנו מספיק במשה! ולמה לא לשרשר???????

גלושש

New member
משרשרים פה ספוילרים על ימין ועל

שמאל ודווקא אליו את ניתפלת??? שהוא היחיד ששם מספיק סימני ספויילרים כדי שמי שלא רוצה שלקרוא לא יקרא...

חמודה,

אני לא רואה כאן עוד ספוילרים, ואני לא מתכוונת לשתוק לאחד, רק בגלל שאני לא יכולה להעיר לכולם. אני מעירה למי שאני רואה. אם הוא היה משרשר הייתי שותקת. אבל הוא לא. אז אני חושבת שיש לי זכות מלאה להעיר לו.

פלא קטן,

שנוצר במוחו המופלא והקסום של האדון יוני המוכר בכינויו 'מנהל הפורום'. הפלא הקסום נקרא: "שרשור אוף טופיק'. מכירה?

גלושש

New member
אהה ועל פלא רשום:

כל מה שלא קשור ישירות לסדרה - רק כאן כל השאר, ימחק ... וספוילר קשור לסידרה...

כן, אבל על עוד פלא

שקרוי חוקי הפורום, רשום (או לפחות זה מה שהגאון יוני אמר) שאסור לשים ספוילרים חופשי אם לא ביקשו ממך, והוא עשה במיוחד לזה שרשור ספוילרים....

גלושש

New member
את צודקת... זה אל שאני אומרת שאת

לא צודקת... אבל עזבי אותו עלה במוחו הברקה והוא חייב לפרסם אותה... ככה לפחות אני רואה את זה...

מותר לא לרשום../images/Emo58.gifאבל לפחות...

הוא שם ת'סימן יש כאלה מעצבנים שלא שמים... מותר לו למרות שאני לא מבינה מה הקטע בזה!זה סתם הורס ת'סדרה הכי כיף לחקות ולראות מה יקרה מה זה =?!טוב אם זה עושה לו טוב שיקרה כמה שהוא רוצה!כל עוד הוא שם ת'סימן מה איכפת לי......

היא רשמה סימן של ספוילר

מותר לה!!אם ראית סימן כזה וקראת אז בעיה שלך!!!!!!!!!!!!! ומה כל כך חשוב בלשרשר?????????

מי קרא ת'ספיולר?!

ראיתי הודעה מתחת נכנסתי אליה וראיתי מגלושש כתבה אז הגבתי יש בעיה?! תפתרי אותה!ואני לא יצורה שנכנסת לספוילרים מה הקטע בזה?!

אני לא אסביר לך,

אני רק אגיד לך דבר אחד. בפורום יש חוקים. בין אם הם נראים לך או לו, הם קיימים ורוב הפורום מסכים איתם. אם זה נראה לך, מצויין אין בעיה. אם זה לא נראה לך, יש לך שתי ברירות- לעזוב להישאר ולציית לחוקים. החוק של הפורום הוא לשרשר.

דה!חח הוא לא שירשר?!אז הוא אדיוט...

נו מה אני יגיד לך?!חח בפעם הבאה הוא ישרשר אני לא נכנסתי להודעה של הספוילר שלו אז לא ידעתי אם הוא שירשר או לא...........

למעלה