../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

חברה´ מה קורה איתכם? כל השבוע האחרון אני מוצא את עצמי קורא ספויילרים בלי הכנה נפשית מראש. אני נורא מבקש פליז. פריטי פליז. פריטי פליז וויד א צ´רי און טופ! כשאתם כותבים ספויילרים, בבקשה לציין שזה ספויילר, ואת מה הוא מספיילר לדוגמה: "
ויאג´ר סוף עונה 7" ואז בהודעה: זהירות
! בסוף עונה 7 וויאג´ר חוזרת הביתה! אני מודה מאוד מראש!

שימו ../images/Emo23.gif אנשים, צמי צודק פה ב 100%

גם bajoran preist התלונן פה על אותו דבר. אז אל תהיו רעים וקחו לתשומת הלב. גם באופן אישי אני מבקשת, כי אני רק בפרק רביעי של וויאג´ר
ואני רוצה להנות ממנה עד הסוף... מי שמפרסם ספוילר בלבד שיסמן בנושא ההודעה שלו, אבל אם ההודעה בנושא אחר לחלוטין ובאמצע יש ספוילר עצבני שיהרוס הכל למי שלא ראה... אפשר תמיד לעשות ככה: (הדגמה קצרה...) כל מי שלא ראה את הפרק הראשון של TNG שלא ימשיך לקרוא!!!
אני מזכירה לכם שמה שיש פה למטה זה ספוילר!!
בפרק הראשון של TNG אנחנו נתקלים בצורת חיים חדשה שנקראת קיו, והם כל יכולים! הם רצו שצוות האנטרפרייז יסתלק משם. זהו! תמה ההדגמה שלי. קחו את זה בחשבון פעם הבאה שתכתבו משהו שאולי מישהו עוד לא ראה. טאשה

וכאן מתעוררת בעיה קלה...../images/Emo62.gif

מה ההגדרה לספויילר בפורום הזה ? כל דבר שקשור לתוכן סרט או סידרה (ואז בערך כל הודעה תיחשב כספויילר כי כמעט תמיד דנים בתוכן), או רק דברים שעדיין לא שודרו בטלוויזיה (משמע כל הפרקים שכבר שידרו מכל הסדרות בטלוויזיה רגילה שיש לכולם)??? איך נדע מה לסמן בספויילר? ושאלות ספויילר, למשל...שהשאלה חושפת ספויילר, מה איתן?

כאן יש בעייה קלה...../images/Emo62.gif

מה ההגדרה לספויילר בפורום הזה ? כל דבר שקשור לתוכן סרט או סידרה (ואז בערך כל הודעה תיחשב כספויילר כי כמעט תמיד דנים בתוכן), או רק דברים שעדיין לא שודרו בטלוויזיה (משמע כל הפרקים שכבר שידרו מכל הסדרות בטלוויזיה רגילה שיש לכולם)??? איך נדע מה לסמן בספויילר? ושאלות ספויילר, למשל...שהשאלה חושפת ספויילר, מה איתן?

B a n j o

New member
לא בעיה

פשוט תכתבו בכותרת:
וויאג´ר 6x05 פשוט לא ? לא חייבים לשים ישר תגובה בכותרת, וה 6x05 מציינים עונה ופרק

Esmena

New member
אני להציע- כל תוכן. לכי תדעי מי

ראה מה,במיוחד במצב הלוויני של היום- סתם יצור פתילי עצבים חסרי ערך ומעצבנים לדעתי:)וכן, גם TOS זה ספויילר.

זה קצת לא פרקטי...

לולה לוליטה צודקת. זה באמת מעורר בעיה... אני כרגע לא יודעת לפתור לכם אותה... תמשיכו להעלות הצעות... מצד אחד באמת קשה עם הספויילרים האלה, מצד שני, אנחנו לא יכולים לעשות פה דיקטטורה איראנית ולהגיד לאנשים מה לכתוב בשורת הנושא שלהם! אולי נסכים להקפיד בנושא רק כשכותבים על סדרות מסוימות, למשל, וויאג´ר ואנטרפרייז, שעדיין משודרות ופחות אנשים ראו כבר ויודעים הכל- באלו כדאי להקפיד. לעומת TNG, שלא משודרת כבר שנים ובנויה ככה שכל פרק עומד בפני עצמו פחות או יותר, ככה שאם סיפרתי לכווולם מה קורה בפרק "de-ja Q" זה לא יהרוס להם את הפרק שבא אחריו, וגם לא את זה שלפניו.... לא יודעת. אבל זו בעיה וצריך לחשוב על פתרונות....

אני חושב שאני מסכים

אפשר להגדיר כספוילר כל מה שלא שודר בטלוויזיה בישראל בשנים האחרונות (וויאג´ר/אנטרפרייז מעבר לפרקים ששודרו, נמסיס וכד´). בנוגע ל TOS... אישית ראיתי אולי שניים-שלושה פרקים משם. לא ממש מציק לי אם יספיילרו לי. בכל מקרה זו סדרה מספיק וותיקה בשביל שאי אפשר יהיה לספיילר אותה. אולי גם סרטי סטאר טרק (ה- 6 הראשונים) יזדקקו לספוילר? אני לא בטוח.

n i v1

New member
תגובה

ומה עם אנטרפרייז? אה נכון, רק שלושה אנשים רואים אנטרפרייז אז אתם יכולים לקרוא את ההודעות שלי, וגם להיכנס לאתר שלי כי גם ככה אתם לא רואים אנטרפרייז ועוד הצעה- לאסור את הכניסה למי שלא ראה את הפרק הראשון של הדור הבא (הינט הינט). מישהו רוצה לשחק בברבי? אה ועוד משהו: מה קורה עם הסים שלנו? קצת וואקום עושה לכם בחילות? קדימה- צאקוט´ה- צור קשר ושכל אחד יחשוב על הדמות שלו וינסח ביוגרפיה- יאללה לעבודה.

n i v1

New member
כל דבר שאני כותב פה

בערך זה ספויילר אם אני לא אכתוב את זה אני לא אהיה. טוב- שימו שקט על הספויילרים אבל תהיו קצת רגישים לאלה שכן רוצים לדבר על זה, כי זו הבמה היחידה

למעלה