אני לא מאמינה שאתה חושב
שבראדלי לא הרס את שילה! שילה היא אולי הדמות שהכי נהרסה בכל תולדות הסדרה, אם לא בעולם הסבון בכלל. מאחת הדמויות הכי מדהימות, מרתקות ומהפנטות שהיו אי פעם, שילה הפכה לפארודיה גרועה על עצמה. בראדלי
רצח את הדמות של שילה עם שני הקאמבקים המזעזעים שהוא סידר לה בשנות האלפיים. צברתי הרבה שנות סבון באמתחתי ואני יכולה לומר בלב שלם, שלמרות ששילה היתה אחת הדמויות האהובות עליי בכל הזמנים הדבר האחרון שאני רוצה זה לראות אותה שוב מתבזה ביפים והאמיצים. עצוב לי נורא לראות מה נהייה ממנה. בגלל שטיילור אף פעם לא היתה פייבוריטית שלי, לא יותר מדי אכפת לי לאן יקחו את הדמות שלה, אם כי הייתי מאוד שמחה לראות אותה חוזרה להיות הטיילור של לפני מרוקו 1 (ולא, זה לא יקרה - ביל בל כתב את הסדרה אז וזו היסטוריה עתיקה גם ככה). אני חושבת שטיילור חוזרת להיות בדיוק מה שהיא היתה לפני שהיא מתה. אני שמחה בשביל המעריצים שלה ואני שמחה שיהיו לי כמה שבועות של אקשן בסדרה. אין לי דרישות גבוהות, רק קצת כיף ועניין, ואם החזרה שלה תעיר קצת את העניינים מה טוב. מאז סוף שנות ה-90 היפים בונים את העלילות שלהם על שוק גדול, כמה חודשים של שעמום, וחוזר חלילה. הכל בהילוך מהיר, לא מפתחים עלילות עמוקות ולמען האמת התחלתי להתרגל לקצב הזה, למרות שהרבה פעמים זה מעצבן אותי. החזרה של טיילור היא עוד "עלילת שוק" בשרשרת ובלי להישמע פסימיסטית ברור לי שאחרי זה נחזור לרוטינה של יובש עד התעלול הבא של אמבר... אני מרגישה שאני די בודדה במערכה בפורום בקשר להסתכלות שלי על אופרות סבון. אף פעם לא היתה לי בעיה עם חזרות מהמתים ולא משנה כמה פעמים הרגו דמות וכמה פעמים החייו אותה. זה חלק מהז'אנר. אני אוהבת עלילות פנטסטיות, אך כמובן שגם לי יש גבולות. חזרות מהמתים מקובלות עליי לגמרי. דיבוק שייכנס בברוק והיא תתחיל לרצוח אנשים פחות מקובל עליי. סליחה, אני לוקחת את דבריי בחזרה - זו דווקא יכולה להיות עלילה לא רעה בכלל
. האמת שחוץ מכל מיני דברים על-טבעיים ביזאריים שתשוקות וימי חיינו עושים וסיפורי גילוי עריות, אני פתוחה לכל עלילה ביפים. זה הכיף בז'אנר קאמפי כזה. אני גם לא מבינה את האנטגוניזם שהחזרה של טיילור יוצרת. אני לא מנסה להישמע מתנשאת חס וחלילה, אבל אני לא ממש מתחברת לקטע של ה fan wars/fan bases. אין דמות שאני מחכה שתמות ותעוף מהסדרה - אף אחת לא מפריעה לי עד כדי כך וגם אם כן אני פשוט מתעלמת או מקללת אותה בכיף (תודו שזה החלק הכי מהנה בלראות אופרות סבון
). קחו את החזרה של טיילור בקלות