girlontop

New member
סליחה, *יוצאת להגנתי* ../images/Emo32.gif

אף אחד פה לא מונע מכם לפתוח שרשורים שלא קשורים לספוילרים. מי שרוצה לדון בעלילה בישראל הבמה עומדת לרשותו. זהו בהחלט לא פורום רק של ספוילרים, אבל נוצר מצב שרוב החברים הפעילים הם אלה שצופים בפרקי ארה"ב. כל השאר יותר ממוזמנים לדבר על מה שבא להם - אני לא אמחק, מבטיחה

S c a r l e t t

New member
אין לך מה לצאת להגנתך...

פשוט זה יוצא שהרוב פה עוסק בספוילרים גם כי הרוב רואים את מה שקורה בארה"ב וגם כי עד עכשיו לפחות מה שקורה בארה"ב היה יותר מעניין... לא היה הרבה מה להגיב על הפרקים בארץ עד השבוע האחרון, שסוף סוף חל שיפור ניכר.. בכל אופן אני נשברתי סופית. אחרי זה אין מצב שאני לא צופה בפרקים של ארה"ב או מתעדכנת, לפחות עד שהפרקים האלו יגיעו לארצנו הקטנטונת

ani88

New member
בגלל הצפה של ספויילרים

נשברתי אחרי חןדשיים בערך אם תשימו לב - אין כמעט שרשור בפורום בלי סימן ספויילר

S c a r l e t t

New member
אותי טלי שברה../images/Emo3.gif

סתם, טלי את יודעת כמה אני מעריכה את זה שסיפרת לי...אני לא מפסיקה להתלהב

S c a r l e t t

New member
מרוצים או לא...

אתם צריכים להבין את גודל העניין, החזרה הזאת היא אחד הנושאים החמים בעולם הסבון, והעובדה שהעניין נשמר בסוד עד עכשיו מוכיחה שמדובר במשהו גדול אפילו לניו יורק דיילי, שעד כמה שידוע לי לא נוהג להתעסק בסבוניות, היה מה להגיד: In the New York Daily News today (online) the columnist says in the Comings and Goings: "Yup, that's Hunter Tylo back in the role of Ridge's "late" wife Taylor on "The Bold and the Beautiful.

girlontop

New member
אני לא רוצה לקלקל את החגיגות

אבל אני מציעה לכל מעריצי טיילור להתאזר בסבלנות לפני שהם בונים על חזרה של טיילור לתמיד. כמו שכתוב בתורה: "בראדלי נתן, בראדלי לקח, יהי שם בראדלי מקולל מעתה ועד עולם". אף אחד לא יודע לכמה זמן האנטר טיילו חתומה - היא סירבה לחשוף את זה בעיתונים. בנוסף, האנטר מצטרפת לקאסט של ה OC בעונה הבאה, שתתחיל להצטלם בקיץ. עוד לא ברור לכמה פרקים ומה יהיה גודל התפקיד שלה - יכול להיות שהיא תשלב בין שתי העבודות שלה - אבל לא יפתיע אותי אם חודש אחרי הסוויפס טיילור תעזוב. שוב. בקיצור, אני חושבת שאחרי ההתלהבות הראשונית, או הצער הראשוני במקרים אחרים, כדאי להנמיך ציפיות. למרות הכל, זה בראד בל - זונת רייטינג ידוע.

S c a r l e t t

New member
צריך להזכיר לי את זה לעיתים קרובות

לפני שאני אתחיל להתלהב לחינם... מה שכן, הבנתי שהיא לא הולכת לעבוד שם על בסיס קבוע של 4 ימים בשבוע אז יש אפשרות לשילוב בין שתי העבודות
יש תקווה לעתיד טוב יותר

יניב1

New member
כנראה... ../images/Emo58.gif ועכשיו התגובה שלי

כשטלי סיפרה לי שטיילור חוזרת לא האמנתי לה. הייתי ממש, אבל ממש עסוק בשבוע האחרון לחוץ ומטורף ולא יצא לי להיכנס לפורום שלא לדבר על לצפות בפרקי ארה"ב (או בארץ) אז כמובן שהייתי בטוח שהיא עובדת עליי. רק כשראיתי את הBB SHOCKER השתכנעתי שזה באמת - והאמת? זה לא עשה לי כלום. למרות שתמיד אהבתי את דמותה של טיילור והייתי הרוס כשהוחלט להרוג אותה -היום אני אדיש לחזרתה. למה? ברדאלי כבר הקים אותה לתחייה פעם אחת והרג אותה שוב - זאת כבר סיבה מספיק טובה להיות נגד החזרה הזאת, כי לכו תדעו מה הוא יעשה עם הדמות שלה. בואו נגיד שחוץ משילה, אין דמות שבראדלי לא סילק או הרג ולא הצליח להחזיר אותה כמו שצריך: את מייסי - הוא הרג וכשחזרה הרס את הדמות שלה לגמרי ושוב הרג אותה. מורגן - החזיר אותה לשבועיים ועשה צחוק מהדמות שלה לגמרי, וגם מהשחקנית. קרוליין - הקים אותה לתחייה בדמותה של "קארן" שמהר מאוד התאיידה גם. ועכשיו טיילור? אני חושש מאוד שטיילור לא תחזור להיות הפייה הטובה שהיא היתה קודם. מי שמצפה למלאכית שתשוב מצפה לו לפי דעתי אכזבה גדולה, טיילור לעולם לא תחזור להיות מי שהיא היתה ואני כמה שאני חושב על זה נגד שובה מן עולם המתים. סוף סוף ברוק ורידג' קיבלו את הצ'אנס שלהם להיות ביחד בלי שאף אחד יהרוס להם, אפילו לא סטפני. אז עכשיו? דווקא עכשיו להחזיר שוב פעם את טיילור? 10 שנים חלפו מאז הקאמבק הקודם שלה. עכשיו, בראדלי ממחזר את אותו סיפור בדיוק - הדבר היחידי שהוא יכול לעשות: למ-ח-ז-ר... וחבל, חבל מאוד. אני אמנם מחכה לשבוע הבא לראות את ה"קאמבק" הזה אבל לא מפתח ציפיות. אני כבר מתאר לעצמי שזאת תהיה אכזבה גדולה. נחיה ונראה...

Mikel20

New member
מסכים איתך במאה אחוז אבל

אני חושב שאם שמים לב לתגובות בכל שאר הפורומים בעולם לעניין החזרה שלה אפשר להבין את גודל העניין, פורומים שלמים שהיו רדומים התעוררו בעקבות זה, והסיבה היא שכולם שוב רואים איזו שהיא תקווה לכך שהסידרה תיהיה שוב מעניינת ושהיא חוזרת להיות מה שהייתה בשנות ה 90.. וזו הסיבה שמעריצים רבים מוכנים לבלוע כל תירוץ שבראדלי יזרוק לנו על איך היא למעשה לא "מתה" בפעם הקודמת - קלוש ככל שיהיה, העיקר שהיא תחזור וששוב יהיה כיף לראות את הסידרה! אפשר גם להסתכל על זה ככה, אם בודקים את העבר של הסידרה היו מלא מיחזורים שלא ממש הזיזו לנו במשך שנים כמו: הפינג פונג של רידג' בין ברוק וטיילור, ת'ורן ומייסי מתחתנים ומתגרשים 3 פעמים, הנסיונות החוזרים והכושלים של אמבר להדחף למשפחת פורסטר, הכריזות של שילה, תחרויות האופנה בין ספקטרה לפורסטר ועוד ועוד...אז יאללה, עוד מיחזור מה כבר יכול להיות???

girlontop

New member
אני לא מאמינה שאתה חושב

שבראדלי לא הרס את שילה! שילה היא אולי הדמות שהכי נהרסה בכל תולדות הסדרה, אם לא בעולם הסבון בכלל. מאחת הדמויות הכי מדהימות, מרתקות ומהפנטות שהיו אי פעם, שילה הפכה לפארודיה גרועה על עצמה. בראדלי רצח את הדמות של שילה עם שני הקאמבקים המזעזעים שהוא סידר לה בשנות האלפיים. צברתי הרבה שנות סבון באמתחתי ואני יכולה לומר בלב שלם, שלמרות ששילה היתה אחת הדמויות האהובות עליי בכל הזמנים הדבר האחרון שאני רוצה זה לראות אותה שוב מתבזה ביפים והאמיצים. עצוב לי נורא לראות מה נהייה ממנה. בגלל שטיילור אף פעם לא היתה פייבוריטית שלי, לא יותר מדי אכפת לי לאן יקחו את הדמות שלה, אם כי הייתי מאוד שמחה לראות אותה חוזרה להיות הטיילור של לפני מרוקו 1 (ולא, זה לא יקרה - ביל בל כתב את הסדרה אז וזו היסטוריה עתיקה גם ככה). אני חושבת שטיילור חוזרת להיות בדיוק מה שהיא היתה לפני שהיא מתה. אני שמחה בשביל המעריצים שלה ואני שמחה שיהיו לי כמה שבועות של אקשן בסדרה. אין לי דרישות גבוהות, רק קצת כיף ועניין, ואם החזרה שלה תעיר קצת את העניינים מה טוב. מאז סוף שנות ה-90 היפים בונים את העלילות שלהם על שוק גדול, כמה חודשים של שעמום, וחוזר חלילה. הכל בהילוך מהיר, לא מפתחים עלילות עמוקות ולמען האמת התחלתי להתרגל לקצב הזה, למרות שהרבה פעמים זה מעצבן אותי. החזרה של טיילור היא עוד "עלילת שוק" בשרשרת ובלי להישמע פסימיסטית ברור לי שאחרי זה נחזור לרוטינה של יובש עד התעלול הבא של אמבר... אני מרגישה שאני די בודדה במערכה בפורום בקשר להסתכלות שלי על אופרות סבון. אף פעם לא היתה לי בעיה עם חזרות מהמתים ולא משנה כמה פעמים הרגו דמות וכמה פעמים החייו אותה. זה חלק מהז'אנר. אני אוהבת עלילות פנטסטיות, אך כמובן שגם לי יש גבולות. חזרות מהמתים מקובלות עליי לגמרי. דיבוק שייכנס בברוק והיא תתחיל לרצוח אנשים פחות מקובל עליי. סליחה, אני לוקחת את דבריי בחזרה - זו דווקא יכולה להיות עלילה לא רעה בכלל
. האמת שחוץ מכל מיני דברים על-טבעיים ביזאריים שתשוקות וימי חיינו עושים וסיפורי גילוי עריות, אני פתוחה לכל עלילה ביפים. זה הכיף בז'אנר קאמפי כזה. אני גם לא מבינה את האנטגוניזם שהחזרה של טיילור יוצרת. אני לא מנסה להישמע מתנשאת חס וחלילה, אבל אני לא ממש מתחברת לקטע של ה fan wars/fan bases. אין דמות שאני מחכה שתמות ותעוף מהסדרה - אף אחת לא מפריעה לי עד כדי כך וגם אם כן אני פשוט מתעלמת או מקללת אותה בכיף (תודו שזה החלק הכי מהנה בלראות אופרות סבון
). קחו את החזרה של טיילור בקלות

טלי, את לא לבד...

גם אני לא חושבת שהחזרה של טיילור מסמנת איזושהי תפנית בצורה שבה תיכתב היפים מעכשיו והלאה. האמת, אותי כבר לא כזה מרגיז שאין הרבה אקשן כמו שהיה בימים הטובים. כמובן שחזרה של טיילור זה מגניב ואחלה, אבל גם בקטעים המשעממים לא איכפת לא לראות את הסידרה. אני כבר כל כך התרגלתי אליה, שזה נהיה חלק מהחיים שלי, כמה שמפחיד להודות בזה. לי כבר מספיק לראות איזו שמלה מהממת ברוק לובשת בבוקר, בדיוק באותה צורה כמו שמעניין אותי איזו חולצה בעלי לובש ואיזה יום ברציפות (
). בקיצור יפה וטוב שיש אקשן, אבל אני לא תולה בו תקוות גדולות מדי, ולא כ"כ איכפת לי גם.

sashkashurik

New member
כמוני כמוך -

גם אצלי הסידרה הפכה לחלק מהיים
, אבל נראה שמהחלק הזה אני הולכת להיפטר עוד מעט... נראה.

לינה18

New member
יניב-הפתעת אותי

חשבתי שאתה רוצה שברוק תהיה עם ניק! אבל בעיקרון אני כמובן מסכימה עם כל מילה, חוץ מזה שטיילור לא תחזור להיות מלאכית. לא ממש הבנתי על מה אתה מסתמך כשאתה אומר את זה. אבל אם כבר, אז זה עדיף מאשר להחזיר אותה לדמות המשעממת שהיא היתה, גם כי זה נורא משעמם, וגם, תחשבו על זה,כי בסופו של דבר זה יגרום לבראדלי להרוג אותה שוב!(אבל מי אני שאדבר
).

למעלה