207

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif207../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

היי.. רק קפצתי לפה כדי שתשימו לב שלגרייס בחדר יש פוסטר של לא אחר מאשר חיים הכט

itaikadosi

New member
עכשיו ראיתי ספויילר היה פרק יפה! ג'ואן וג'ודית הלכו מכות!! , ג'ואן חשבה שג'ודית ואדם בוגדים בה...חחחח התביעה מתקדמת ממש לאט.... אני מקווה שיתקדמו מהר עם זה....

buffgirl

New member
פרק מעולה.../images/Emo58.gif207 ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ממש נהנתי ו-וויל והמפקדת שלו - ממש לא. אל תלכו לכיוון הזה, בבקשה. אני מתחילה לאהוב את הג'וּדית הזו
. היא חיננית. ולוּק הוא כל כך צמות מפתח בחייה של גרייס, זה מדהים. אני אוהבת את מה שהוא מייצג ומה שהוא מוציא אותה, כי למרות מה שהיא חושבת, הוא דווקא *כן* זה שרואה אותה כמו שהיא באמת, לא משנה כמה היא תנסה לבנות לעצמה תדמית כזו או אחרת או תנסה לברוח ממנו, הוא באמת רואהאותה ובעיניי זה יפה. הם זוג טוב ואני אוהבת את הדינמיקה ביניהם. יש בהם גם משהו כזה תמים לפעמים, זה ממה יפה. עוד זוגיות יפה היא של וויל והלן, רואים עליהם שהם ממש מאוהבים וזה נחמד, כי אין את זה בכל בית ולא כל סידרת טלוויזיה מציגה את ההורים של הדמות הראשית כגם אנשים ואת הזוגויות שלהם כמשהו יפה ועדין כמו שמצטייר מהעיניים של הילד/ה. אדם מיוסר וזה קצת מתחי לעצבן אותי כי מגיע לו ומגיע לג'ואן להיות מאושרים אז די כבר עם הדיכי. אני מבינה מאיפה זה בא, אני מבינה את התסכול והעצב, אבל גאד, לא כבר חרשנו על הקטע עם אמא שלו? כותבים - מצאו לכם מישהו אחר לענות. ויש פה יותר מידי זוגיות בסידרה. זה גורם לי להרגיש עוד יותר לבד
יפרדו הזוגות החמודים לאלתר!
טוב.. ביי.

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo58.gif 205 206 207 ../images/Emo58.gif

ראיתי את שלושת הפרקים בבת אחת אז אני יגיב ביחד. פרקים מ-צ-ו-י-נ-י-ם!!! הסיפור של גרייס ולוק הוא פשוט מרתק... גרייס היא טיפוס כל כך חייתי ולוק הוא היפה שמנסה לביית את החיה- ממש זוג מצויין שמשלים אחד את השני בצורה יפהפיה וכמו שכבר אמרתי בשירשורים הקודמים- גרייס היא דמות פשוט מרתקת ובעלת סיפור חיים מעניין שנראה לי שעוד לא נגענו בקצה המזלג שלו. סיפור התביעה תפס תנופה בפרק ה7 והוא הפך לקצת יותר מעניין עם העו"ד החדש הפחות צדיק מהאפיפיור (הרבה פחות צדיק). חוץ מזה הקטע עם ההומואים היה פשוט גדול מהחיים! איכשהו צפיתי לזה... הייתי בטוח שימצאו משהו מוזר בבחור הכל כך יפה הזה - חשבתי שאולי יגלו שהוא בוגד בחברה שלו או לוקח סמים אבל הומואים זה היה קטע ממש טוב... אפשר ממש היה לראות איך הוא הפך בשניות מבחור יפה ומושלם בעל ביטחון עצמי אדיר למסכן ומפוחד (ועדיין יפה) שכל חייו עלולים להשתנות ללא הכר והכל תלוי ב2 בנות שבילו חופש גדול במחנה למטורפים! (לא מקנא בו). הסידרה בהחלט הולכת לכיוון הנכון ונראה שהשתפרה מהעונה ה1 בצורה ניכרת

למעלה