קוקידלה

New member
זאת קלואי?

לא זיהיתי אותה!!! איזה יפה היא! עכשיו היא ממש מכוערת... אבל מי זה הבלונדיני לידה?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

בריידי,הבן של ג'ון ואיזבלה.הוא יגיע אלינו כבר כמבוגר בעוד כשלושה חודשים

i love gina

New member
אה, זאת אותה אחת??? ספויילר....

הג'ן הזאת הכוונה.... חחחח.... לא תארתי לעצמי שהיא תשאר כל כך עד מאוחר... היא כזאת שולית בסדרה, לפחות בפרקים של היום- חוץ מלרדת על קלואי היא לא עושה כלום.... וקלואי אכן מהממת, למרות שגם בפרקים שלנו היא מאד יפה, פשוט יופי טבעי...

soapsfan

New member
ג'ן..בלעע.ע.ספויילר

אכן רוב הזמן כל מה שהיא תעשה זה לרדת על קלואי.ב2001 היא תיאנס וכל הסיפםור עם שון/בל/ג'ן יתחיל כששון יגיד שהוא אבי התינוק והיא תעזוב ביוני 2002 ותחזור בפרקי נובמבר 2003..ועכשיו היא מטורפת לגמרי,עוקבת אחרי בל ושון,מפנטזת על איך שהיא הורגת את בל ונשארת עם שון..ס י י ק ו!

Boran

New member
דקה ../images/Emo58.gif

שון אומר שהוא האבא, זה אומר שהוא אנס את ג'ן. אין פה שום דבר פלילי? והיא סתם קמה ועוזבת? דפוק...

soapsfan

New member
לא..ספויילר

ג'ן לא רצה ברחבי העיר וסיפרה שאנסו אותה..רק שון ידע על זה והוא אמר שהוא האבא בכדי למנוע ממנה לעשות הפלה.היא תפיל את התינוק ולפני זה יהיה לה ויכוח עם בל והיא תאשים את בל בהפלה..שון ובל יתרחקו עוד יותר עד ששון ישמע את ג'ן מספרת לאמא שלה את כל העניין כזכור לי ויעיף אותה לכל הרוחות

Boran

New member
שוב לא הבנתי ../images/Emo58.gif

ג'ן אמרה לשון שאנסו אותה אז הוא אמר לה שהוא זה שאנס אותה? או שהם שכבו לפני שאנסו אותה, או מה?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

ג'ן נאנסה.ג'ן סיפרה לשון שהיא נאנסה ושהיא בהריון.ג'ן רצתה לעשות הפלה.שון לא רצה שג'ן תעשה הפלה ולכן אמר לה שהוא יגיד שהוא האבא של הינוק שלה.ג'ן ושון לא שכבו.היא יודעת מי אנס אותה[פול,אבא של ניקול].

Ez sLeeP

New member
../images/Emo58.gif

שון רצה למנוע ממנה את הבושה שכולם ידעו שהיא נאנסה (לא שיש בכך בושה..), לכן הוא אמרה שהוא אבי התינוק, מה שיצר בעיות במערכת היחסים שלו ושל בל. ג'ן ניצלה כמובן את כל העניין לטובתה, כדי לבלות זמן עם שון, גם לאחר שהפילה בטעות - היא ניצלה את המצב כדי ששון יהיה קרוב אליה.

i love gina

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo58.gifאני היחיד ששם לב

לדמיון בין הסיפור הזה לעלילה עם הופ/בו/בילי? ההפלה, התינוק... טוב, האמת - לא כל כך דומה, כי שם בו באמת היה התינוק... ופה לא אנסו אותה... וכאן כן.. אוקיי, אז רק אני באמת... בייגונז.

shanyz

New member
כן../images/Emo70.gif בדיוק באתי לכתוב את זה../images/Emo6.gifחחח

קוקידלה

New member
הוא לא האח התאום של בל?

באמת תהיתי לאן הוא נעלם... *אם לא אח תאום אז משום מה תמיד היו מראים אותם בתור ילדים דיי באותו גיל*

CAMILABENJA

New member
לא אח תאום...

ואני לא זוכרת מה הבדלי השנים ביניהם... בכל מקרה, לא הרבה

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

השבוע לא נראה לי יהיה המון דברים בנוגע לעלילת הרצח.הרוצח יצליח להתחמק ולא יפגע במימי ובוני.רומן מציע לקייט נישואים,קלואי חוזרת לקלואי וג'ניפר מגלה שהיא בהריון!

fallen away

New member
תגיד, איך אתה יודע את כל זה?!

אני ראיתי את זה בניו יורק, אבל איך אתה יודע?!

למעלה