1כתר

New member
../images/Emo58.gif שנת המוות?

הבנתי מהשביעי אולי בטעות, שדמבלדור ניצח אותו בדו-קרב ולא הרג אותו, אח"כ הוא נכלא וישב בכלא (שאני לא זוכרת את שמו)

1כתר

New member
../images/Emo58.gif כלומר

ששנת 1945 הןא השנה שגרינדלוולד הובס ונכלא, לא מת.

דווקא הוא?../images/Emo58.gif

מוזר, אבל וולדמורט הרבה יותר דומה להיטלר מאשר גרינדלוולד... הרי היא כתבה שגרינדלוולד גילה חרטה בשנים האחרונות... היטלר מעולם לא יכול היה לגלות חרטה......... וההרג של בני המוגלגים ע"י נשיקת סוהרסן דומה כ"כ לרצח היהודים בשואה... מוזר לי שדווקא גרינדלוולד מקביל להיטלר
אני חייבת לציין גם את הבחילה שהייתה לי כשרולינג תיארה את הפסל במשרד הקסמים, של קוסם ומכשפה (נראה לי) שעומדים על המון גופות של מוגלגים.... זה פשוט הזכיר יותר מידי את השואה

אה...

מתי ציינו שהסוהרסנים מנשקים מוגלגים? לא זכור לי... לדעתי וולדמורט הוא האבולוציה של היטלר\גרינדלוולד, הוא יותר גרוע ממנו... כאילו הוא הממשיך היותר גרוע שמעולם לא היה להיטלר... זה וולדמורט לדעתי.

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

כשקראתי את זה, זה הזכיר לי ישר כרזה של המפלגה הנציונל סוציאליסטית, בה היטלר עומד ליד אומן שיוצר איזו צורה מהמוני בני אדם (כוח העם או משהו). אולי מישהו כאן מכיר (לא הצלחתי למצוא באינטרנט..)

1כתר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למעלה