הממממ....

girlontop

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif הממממ....

בראדלי אמר השבוע למגזינים שהקיץ יהיה עוד קאמבק גדול. רוצים להתחיל להריץ ניחושים מי חוזר? recast של מייסי אולי?

faery18

New member
אמן ואמן!!../images/Emo99.gif

אם זה יקרה אז מה עוד אפשר לבקש?
טיילור ומייסי הן הדמויות הכי אהובות עליי וקאמבק של שתיהן זה פשוט סופני!!!

Shiri from the block

Active member
אני מאוד מקווה שיחזירו את אמבר../images/Emo7.gif או דיקן../images/Emo99.gif גם מייסי זה טוב../images/Emo9.gif, תמיד אהבתי אותה, מצידי שתשיר במשך כל הסדרה וזה יהיה מצויין../images/Emo99.gif

Indiman1

New member
לי נראה שזה..

דיקן. ולמה לא מייסי - כי הם בחיים לא יעשו recast לדמות שלה. הקהל פשוט לא יאהב את זה ולא יתחבר למישהי אחרת בדמותה של מייסי. וזה גם לא יהיה אמבר כי היא "רק" עכשיו עזבה. חשבתי בהתחלה גם על שילה, אבל אם זאת היתה היא, אז הוא לא היה מפרסם את זה ומשאיר את הקאמבק כהפתעה.

עופר8

New member
מי אמר שזאת תהיה שחקנית אחרת

בדמותה של מייסי? אם יחזירו את מייסי אז יחזירו את בובי !!!

Indiman1

New member
בובי איקס משחקת כרגע בכל ילדי..

היא אפילו השתקעה בניו יורק ונראה כאילו היא הולכת להישאר שם הרבה זמן, ככה שמעתי. נראה לי שאפילו רשמו את זה פה בפורום. ולכן לא יכול להיות שהיא תחזור ליפים והאמיצים

Mikel20

New member
הניחוש שלי

הקאמבק הזה לא יהיה כזה גדול... דיקן, כי זה הכי מתקבל על הדעת, הם במו"מ איתו כבר זמן מה לפי מה שהבנתי ויש מצב טוב שיחזור לעלילת הופ או משהו כזה. או...פלישיה כאשר היא תלוהק מחדש ע"י שחקנית אחרת, למה? נאמר באחד האתרים שיש אודישנים לדמות ישנה כאשר הסצינות שלה היו בין סטפני ללא אחרת מאשר פלישיה אז...לכו תדעו אולי באמת היא תגיע עם תינוק ביד ותעורר בעיות בין ניק לבין אחותה למחצה - לא יזיק להם קצת צרות בצורה אחרת מאשר ברוק!

girlontop

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

שזה דיקן. אני כ"כ מתגעגעת אליו. כשצפיתי בג'קי מתלהבת מדנטה הבנתי, בדיעבד, שדווקא מאוד אהבתי אותה עם דיקן (כו-לם לרדת עליי
). הם היו ממש חמודים ביחד, עד שהזקנה התחילה לשחק בו וחזרה על ארבע למאסימו. אני אוהבת את דיקן בכל עלילה. הוא יכול להיות מצחיק, מרושע, בוגדני, אבל גם מאוד אוהב ועדין. רק שיחזירו אותו, לא אכפת לי לאיזו מטרה. לא היו צריכים לתת לו לעזוב מלכתחילה.

faery18

New member
לפי דעתי

אם מדובר על קאמבק לא מתכוונים לליהוק חדש אלא לקאמבק של אותו שחקן/ית, אני חושבת שדווקא כן יש סיכוי שזו דווקא מייסי, אז מה אם היא משחקת בעוד סדרה אז היא תשחק ב-2
חוץ מזה את מי עוד הם יכולים להחזיר? פלישיה? לא ניראה לי ממש לא ניראה לי..

יניב1

New member
הלו, רק לי ברור במי מדובר?

במטורפת מכולן. אם היא חוזרת לצח"מ אין אפילו ספק שהיא תקפוץ לאולפן ממול לגיחה קטנה לכמה פרקים... תודו שזה הדבר היחידי שיכול להציל אותנו מהמשולש המאוס כל כך הרבה שנים. ואם יש סיכוי שאני טועה תנו לי להמר על מרשעת אחרת, כזאת שיותר מדי שנים לא ביקרה בממלכה. תודו שאנג'לה פורסטר יכולה להפוך את כל הסידרה על קנקנה. מצד שני אל תבנו על המוח של בראד, הוא לא כזה מפותח...

rachelMcfadden

New member
אפשר לבקש?../images/Emo3.gif

שזאת תהיה אמבר?
סתם...כבר אין לי שום ציפיות מהסדרה הזאת, אני רואה אותה רק בגלל שאני מכורה לה, לא אוהבת בכלל את מה שנהיה ממנה
נראה לכם שיש תקווה? (לזה שאמבר תחזור?)

Indiman1

New member
לבקש תמיד אפשר ../images/Emo8.gif

אני הייתי רוצה שזו תהיה אמבר או דיקן. אבל כמו שאמרתי כבר, לא נראה לי שזו תהיה אמבר מכיון שהיא רוצה להיות פתאום זמרת. אני לא יודע מאיפה היא הביאה את זה, אבל שיהיה לה בהצלחה any way ...

למעלה