אמבר

girlontop

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif אמבר

טי-וי גייד מדווח שאדריאן פרנץ עזבה את הסדרה והיא כרגע עובדת על אלבום חדש (סליחה, הלכתי להתאבד). העזיבה אינה סופית, כך פרנץ אומרת, והיא תשוב כשהאלבום יושלם. מתי זה יהיה? "כמה שזה ייקח. שלושה חודשים, ששה חודשים".

Shiri from the block

Active member
מה?? נו די! הם בכוונה רוצים שאני אפסיד לצפות את הסדרה?? קודם ברוקי שלי סובלת, עכשיו אמבר עוזבת??../images/Emo7.gif ולמה הולכת להתאבד?../images/Emo12.gif, אם אני זוכרת נכון יש לה קול יפה דווקא.. מעניין לאיזה סגנון היא תפנה..

לינה18

New member
איזה באסה!../images/Emo4.gif

עד שכבר קיוויתי לראות איחוד מחודש שלה ושל ריק
. מקווה שהיא תחזור בקרוב.

Mikel20

New member
טוב זה היה צפוי

היא בטח הבינה שהרבה זמן אויר היא לא הולכת לקבל אחרי שגברת טיילו חזרה לסידרה וכל החודשים הקרובים טיילור תיהיה במרכז העניינים. לפי מה שכתוב היא נראית נחושה לחזור, אז אולי באמת קצת מנוחה לאמבר יעשה לדמות רק טוב כאשר היא תחזור! מה שכן, אם תשימו לב, אפשר עכשיו לחלק את הנשים בסידרה לשתי קבוצות גיל...40 פלוס...ו 20 מינוס. (ואם אני לא טועה גם את הגברים, עד שאדון סבטו ג'וניור יופיע).

girlontop

New member
חדשת ליהוק - אסתר, זה נכון

לורה בירן בריאן, הלא היא לין מצח"מ, מצטרפת כדמות שיודעת סוד אפל מאוד על טיילור, סוד שיכול להרוס אותה. נשמע מעולה, רק למה הליהוק הזה? מי אמר פרוטקציה? Bring on the dirt!

Indiman1

New member
סוף סוף

לטיילור תהיה עלילה שלא קשורה ברידג'. אני מת כבר שהפרקים האלו יגיעו לארץ ואני אראה את טיילור (למרות איך שהיא נראית
)

faery18

New member
../images/Emo10.gif

אבל אני דווקא שמחה על זה שהיא החליטה לקדם גם את התחום המוזיקלי!!
יש לה קול מהמם שחבל לבזבז אותו, וכדאי לה מאוד להשקיע בתחום. אני מאוד מקווה שהיא תחזור מהר!!
בהצלחה לה

למעלה