i like to watch

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifi like to watch

מישהו ראה? אהבתי את ההערה של גריסום:"יש יותר מידי סדרות כאלה בטלוויזיה", והודג'ס חמוד, שהוא קרא לצלמים שיבואו אליו.. וסופיה.. פותחת כפתור בחולצה וקת'רין.. שומרת את הדם של לינדסי במקרר? אממ... ווריק.. קיבל דקה וחצי זמן מסך וזה גם על בעיות עם האישה.. קומאון

deathcaster

New member
הממממממ ../images/Emo58.gif

ראיתי, לא ממש התלהבתי, נסיון נחמד למעין פרק ספין אוף כזה, אולי עשו אותו נגד איזו ביקורת תקשורתית כלשהי נגד הסדרה. הודג'ס מלך, היה מצחיק איך ששרה הסתכלה עליו. לעומת זאת הפרק האחרון ב-CSI NY היה מוזר, מי שראה את הסרט DARK WATER יבין על מה אני מדבר, יש ממש דמיון.

הילה הץ

New member
תגובה+ שאלה

עוד כמה שעות אני אראה את הפרק ואז אני אגיב עליו, אבל באמת ממה ששמעתי הוא לא משהו. ומה זה dark water?

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifרעיון נחמד

אבל הם די פספסו, רוב הזמן זה היה די מעצבן, וקטעים עם הודג'ס באמת היו טובים. לווריק לא היה מספיק זמן מסך, וזה נראה כאילו לאף אחד כבר אין מספיק זמן מסך עם כל הדמיויות החדשות (סופיה, הודג'ס, גרג- לא ממש חדשים אבל אבל רואים אותם יותר) וניק פשוט לא מוצא את עצמו מבחינת מראה העונה, קודם השפם ועכשיו השיער הזה, אני מקווה שזה לא מדבק.

deathcaster

New member
תגובה

טוב נו, כבר יש פרק 17 של מיאמי נכון ל-5 דקות האחרונות בהורדה

deathcaster

New member
הילה ?

מה לא ברור ? כבר יש פרק חדש של מיאמי, וכבר סיימתי להוריד אותו

deathcaster

New member
את בחורה עצבנית ?

סתאאם...
בכל מקרה , על ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם, אבל יש במיאמי פרקים טובים.

הילה הץ

New member
אני בטוחה

שיש פרקים טובים, אבל אני לא סובלת את הורשיו. כל תחילת פרק יש לו את אותו קטע: בודק את הגופה או הזירה, אז קם, מסדרת את המשקפי שמש, שם ידים על המותיינם, מביט לשמש, ואז הקטע הכי מעצבן: מביא הבחנה דקה על המקרה. דוגמא אמיתית מהעונה הראשונה: איש תלוי על עץ, הוא עושה את כל מה שתיארתי ואז אומר: "האיש הזה נתלה!", מזל שהוא אמר את זה כי אני לא הייתי מגיעה למסקנה הזאת בעצמי. חוץ מזה שהיא הרבה יותר מנוכרת ובקע של פוזה, את ניו- יורק, לעומת זאת אני אוהבת, אולי פשוט יש יותר מידי שמש במיאמי.

שפם?!../images/Emo198.gif

למה זה נשמע לי נורא מזעזע?! את יכולה לצרף תמונות (של השפם ושל "השיער החדש")?

פבזי

New member
עוד לא :(

עדיין לא ראיתי. מאיפה אתם מורידים??????????? קאזה תקוע על 15. מיאמי אפילו 13 לא הגיע. אני לא מתה על מיאמי, אבל אני חייבת להיות מעודכנת פה, בCSI האמיתי. 1 הודג'ס מלך. 2 אני מנסה ל catch up בשאר העונות לפני שאני רואה את 6. הורדתי את רוב הפרקים של שאר העונות שעוד לא ראיתי,ואני רק צריכה למצוא זמן לראות 3 אבל כן ראיתי 6 פרקים 1 ו2. לא יכולתי לחכות :)4 4 פרקים טובים. כל פרק טוב, יש יותר טובים ופחות טובים

deathcaster

New member
תגובה

מי מוריד בכלל מקאזה ? קאזה שייך לשנות ה-90 וצריך להשאר שם. תתקדמי לביט-טורנט תעשי לי טובה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאיכס *מזועזעת הן מהשפם והן מהשיער* לא נחמד, לא יפה. הוא נראה זוועה../images/Emo5.gif

למעלה