Futurama - Benders Big Score

eyalrdt

New member
../images/Emo58.gif Futurama - Benders Big Score

אני ממש מתפלא שאף אחד לא הזכיר את הסרט הזה, ראיתי אותו שלוש פעמים והוא נהיה מצחיק יותר כל פעם.הפעם חייזרים השתלטו על Planet Express באמצעות הונאות דוא"ל והם משתמשים בחברה על מנת להונות את כל כדור הארץ, בצירוף מקרים משעשע מסתבר שלפריי יש קעקוע של בנדר על התחת והקעקוע מכיל את הסוד לנסיעה בזמן. אני לא אגלה יותר פרטים מהעלילה אבל כמובן שמי שיצפה בסרט בלי לראות את העונות של הסדרה לא יבין המון מהבדיחות שפזורות בסרט. ניתן לראות פרסומת חסרת ספויילרים בעמוד הבא http://tv.yahoo.com/futurama/show/340
 

Check Point 83

New member
הוא יצא כבר?! ../images/Emo2.gif

הייתי בטוח שהוא יותא רק ב-27 לחודש. אני רץ להוריד!
 

Check Point 83

New member
ראיתי - לא ../images/Emo58.gif

אז ככה זה מרגיש כשזה חוזר?... אני חייב לציין שלא נפלתי מהכיסא. הסרט טוב ומצחיק, אבל הוא לא מספיק טוב ומצחיק לדעתי. ראינו את הסדרה הזאת ברגעים טובים ומצחיקים בהרבה מהסרט הזה. וחבל. דווקא הבדיחות הכי קטנות בסרט היו הכי טובות בו ["מה זה אומר עלינו ועל המאווררים הרבים (המעריצים הרבים) שלנו?"]
והעלילה, למה פיתלו אותה כל כך ולקחו אותה לכל כך הרבה מקומות לא קשורים בסרט אחד של שעה וחצי?!... אולי זה ישתנה בצפיות הבאות. אני מקווה זה ישתנה. כמה פעמים אפשר לראות את אותם 72 פרקים שוב ושוב בלי לחדש?... ואגב eyalrdt, מה אתה מתפלא שאיש לא הגיב על יציאת הסרט, יש בארץ שניים וחצי מאווררים לסדרה, אני, אתה ועוד חצי שמסתובב לו איפשהו ובטח לא גולש בתפוז. מתי בפעם האחרונה ראית שאלה או תגובה שקשורה לסדרה בפורום הצהוב הזה?
 

Check Point 83

New member
זה ממש עצוב שזאת ההכרה שמקבלת הסדרה הזו פה

מדובר בסדרה מצחיקה וחכמה לא פחות ממשפחת סימפסון אבל היא לא מקבלת אפילו אחוז אחד מהיחס האהבה או ההכרה שמקבלת אחותה הצהובה. וחבל. ושלא יהיו אי הבנות, אני אוהב את משפחת סימפסון וצופה בה כל שבוע. אבל איפה עוד תמצאו סדרה שאת 72 הפרקים שלה אפשר לראות 72 פעמים בלי שימאס?!
 

eyalrdt

New member
עם זה אין ויכוח

בהחלט מדובר בסדרה מעולה ולדעתי הסרט היה ממש מוצלח ואני מחכה לסרטים הבאים שאמורים להגיע ב2008. ד"א תנסו לשלוח מייל ל [email protected] אתם תופתעו מהתוצאה
 

Check Point 83

New member
ואחרי צפיה שניה

עם הרבה פחות הפסקות ובעיות באמצע - ממש אהבתי את הסרט!!
 

White Mamba

New member
אכן סרט מצויין../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ללא ../images/Emo58.gifים

לאחר הצפייה השביעית, הגעתי למסקנה שהוא מצויין
ממש נהנתי ממנו וצחקתי ממספר קטעים רבים
משתווה לפרקים הטובים של הסדרה.
 

Check Point 83

New member
לדעתי הוא לא משתווה לפרקים הטובים ../images/Emo58.gif

הסרט טוב, אבל אין מה להשוות אותו לפרקים הגדולים של הסדרה. היו קטעים מצחיקים בסרט, אבל היו פרקים הרבה יותר מצחיקים ממנו (0302 - War Is The H-Word). היו קטעים מרגשים-עצובים בסרט, אבל היו פרקים שעשו את זה טוב יותר (0502 - Jurassic Bark). היו שני שירים מיותרים להפליא בסרט, שניהם מחווירים ליד השירים המצויינים שנשזרו בפרקים מסויימים בסדרה (0516 - The Devil's Hands Are Idle Playthings). חסרו לי בסרט איזכורים לסדרות וסרטי מדע בדיוני שכל כך איפיינו את פרקי הסדרה הזו והוסיפו לה צד פארודי (0412 - Where No Fan Has Gone Before). בנוסף, לסרט כמה נקודות חלשות: * יש בו כמה קטעים מטופשים ומיותרים שנראה כפונים לילדים יותר מאשר לקהל המבוגרים ולא היה להם מקום בסרט הזה (הקטע בו בנדר לוקח מונית בשביל לעקוב אחרי פריי לדוגמה). * חבל שהעלילה סבוכה ומפותלת כל כך, היו קטעים בסרט שממש עשו לי כאב ראש (אז רגע, איזה פריי חזר מהעבר ואיזה פריי נשאר? ולמה?!) * הרצון לשבץ כמה שיותר דמויות מוכרות בסרט הביאה לכך שלרבים וטובים לא היו יותר משתי שורות טקסט בסרט והופעה של 3 דקות על המסך (זאפ, קיף, מורבו, לינדה, סנטה, קוואנזה-בוט ועוד...). אז את הציון 10 הסרט לא מקבל אצלי ואת זה גם עוד שש צפיות לא ישנו (ויהיו לפחות עוד שש...). הוא יצטרך להיסתפק ב-8. וגם זה בסוג של חסד. ואולי ציפיתי ליותר מידי. או שהורגלתי לטוב מידי... * כל דוגמאות הפרקים הנ"ל הן סובייקטיביות ומייצגות את טעמי האישי בלבד. בנוסף, מדובר בפרקים מכוננים בסדרה ולמי שלא מכיר אותם כדאי מאוד להכיר!
 
למעלה