Field Trip פרק 5

Pumpkin Mania

New member
../images/Emo58.gifאולי בגלל שאני ממש עייפה

אז לא היה לי כוח להתרכז במה שהם אומרים לכן לא היה מצחיק כלכך, אבל התחלתי לבכות כמו נקבה כשמארשל הראה את האולטרסאונד. והולכים לצאת גיפים ממש טובים מהפרק הזה. בתקווה. וואו אני צריכה להרגיע עם הטאמבלר...

Slow Cheetah

New member
עשית לי את היום, בגללך גיליתי שכבר אפשר להורי

להוריד! וכן, זה דיי טיפשי P:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif מישהו פתח שרשור פרק!

|אווווו| תכננתי כבר לקום מוקדם ולעשות אחד בעצמי כי לא הספקתי אתמול, במאי דפוק, ואז קמתי בבוקר וראיתי את זה
ופרק... אה. בארני נורה היה בסדר אבל רובין והפסיכולוג שלה... הא? באמת? הכיתה של טד הייתה קצת מצחיקה (במיוחד כי הוא נהיה די ג'יי) וגם המשרד של מארשל היה בסדר (במיוחד כי הם הצילו את העולם בסוף). והאולטראסאונד? פשוט אוווווווו. שלא יעיזו להגיד משהו על זה שמארשל יהיה אבא לא טוב ושהם חוששים בלה בלה בלה. זה יהיה מדהים. מתחילה לחבב מראשלילי. וכאילו, שרובין תהיה כבר עם בארני? תודה.

Slow Cheetah

New member
BO-RING ../images/Emo58.gif

HIMYM בהחלט מדרדרת, הפרקים לא כאלה משעשעים, אין שביב של גאונות מיוחדת. הפרק דיי שעמם אותי.... כאילו, כן, אני עדיין צוחקת, אבל לא כמו שהייתי צוחקת פעם מהסדרה. והחלק של האולטרסאונד אפילו לא ריגש אותי אותי. יכול להיות שזו השעה, אבל זה עדיין מצביע על משהו P:

DontEvenBlink

New member
../images/Emo58.gif

טד חמוד לא מגולח! מזכיר לי את האוס.
אהבתי את החלק שהם שואלים את הכיתה שאלות. ואת המשפחה מגרמניה. XD

DontEvenBlink

New member
../images/Emo6.gif

לעולם לא! רק אמרתי שהעובדה שטד לא מגולח מזכירה לי את האוס. זה לא טד, זה העובדה שאני משגועת על האוס וכל דבר מזכיר לי אותו.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif באמת הסדרה מתחילה להראות כמו האוס

אותם שחקנים, אותו אופי (חוץ מהחלק של השיגעון והרפואה והיו-לאורי)...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ממש זוכרת דבירם מהפרק, חוץ מ- מי. לא. אוהב. Ewoks?! כשאני רואה סטארוורס אני תמיד רוצה לאמץ אחד כזה!

למעלה