DET@CHI

modz0r

New member
../images/Emo58.gif DAL@NYG

הגנה מצויינת, ואחלה משחק ריצה. עכשיו רק נשאר שאיליי יפסיק עם השטויות שלו, ויתרכז רק במהלכים טובים (ויש לו כאלו העונה), וקבוצה מדהימה. אומנם ה-QB של דאלאס זוועה, אבל זה עוד שבוע שההגנה של הג'איינטס עושה המון סאקים וחוטפת המון כדורים.

RoyBehar

New member
|ספויילר| דנבר-מיאמי

יותר גרוע מזה הברונקוס לא יכולים להיות... 5 יארד על הקרקע במחצית הראשונה ולא הרבה יותר מזה בשניה. עד שכבר התחלף המומנטום והברונקוס עשו ט.ד שהיה אמור לתת להם יתרון ראשון במשחק, בא שופט מנייאק ועשה לנו סמי בכר... (הירושלמים חובבי הכדורסל יבינו) טוב, זה היה פחות גרוע מסמי ישו"ז, אבל אופנסיב פאס אינטרפירנס??? על מגע קל ביותר - לקח לנו ט.ד של 70 יארד והסתיים בסופו של דבר, עם היארדים של העבירה באיבוד כדור ופילד גול של מיאמי.. השדרנים הסכימו שזאת הייתה שריקה מפגרת ד"א. לא שזה תירוץ, הברונקוס נראים רע רע רע והסיכוי היחיד שלנו להגיע לפלייאוף הוא שגם סאן דייגו ימשיכו להיראות רע רע רע. יום חמישי בקליבלנד זה הצ'אנס האחרון לשמור על היתרון על ס.ד שישחקו נגד קנזס ובטוח יוציאו משם W

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif שאלת האוונגארד

תקנו אותי אם אני טועה, ספרתי עד כה 24 INTS במחזור הזה, מה שמעמיד את הסך הכולל על 96 חטיפות. הימרתי על 99

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif בעצם...

יכול להיות שלא הבנתי, כמה חטיפות היו עד המחזור הזה?

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif תיקון סופי

עד כה 64 INT ב3 שבועות האחרונים, במחזור הזה עד כה (לא כולל סאנדי ומאנדיי נייטס) 26 חטיפות, כלומר 90 חטיפות. סלחו לי על הבאלגן, זה השעות האלה

|ספויילר| מי היה מאמין על ה AFC EAST

9 מחזורים לתוך העונה ואף קבוצה לא במאזן שלילי!

10bulger

New member
NE-IND ../images/Emo58.gif

היה דווקה משחק טוב ואווירה טובה אמנם איאפשר להשוות למתח לרמה וליריבות כשבריידי משחק במפגשים האלו,ניו אינגלנד שיחקו חכם מאוד וכמעט וגם ניצחו את הקולטס לולא היו מבזבזים את כל פסקי הזמן וגם לולא העבירה האחרונה שהורידה אותם אחורה ב-15 יארד,קאסל שיחק כמו שהוא צריך לשחק מסירות קצרות והוא לא היה בכלל רע,הפאטס יוכלו לעלות לפליאוף אם ימשיכו במגמת עלייה שכזו.

למעלה