DET@CHI

meat

New member
"מיני תחרות"

כמה יארדים יעשה וורנר בדרייב שמתחיל עכשיו?

ESPN

New member
ספויילר למשחקים שהתחילו בשמונה

איזה תוצאות מוזרות בנתיים... קנזס סיטי מובילים בטמפה, הבנגלס קפצו על היגוארים... דיטריוט מובילים בשיקגו (בנתיים לפחות). ואגב, טנסי- גרין ביי: משחק מבדר למדי בנתיים. חסר לי פליי אחד ממש גדול, כזה שמשנה מומנטום. בנתיים מאוד שקול.

ESPN

New member
../images/Emo58.gifTEN-GB

הקורנרים והסייפטים של גרין ביי מראים לנו היום יפה למה הם קורנרים וסייפטים ולא רסיברים...

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif

חחח
לא נורא שיחקתם טוב, אני מקווה שתגיעו לפלייאוף.

ESPN

New member
NYG-DAL בלי ספויילר

הגעתי למסקנה שזה לא כל כך כיף לראות משחק בין שתי קבוצות שאני שונאת
. כל אוהדי פילי, וושינגטון וכו', איך אתם מתמודדים?

omrili77

New member
באופן ביזארי אני בעד דאלאס

משיקולי מיקום בתוך הבית ולא פחות מזה שיקולי חשיבות עצמית של ניו יורק. למרות שהייתי מעדיף ששתיהן יפסידו, אם זה היה אפשרי...
עקרונית אני שונא את דאלאס יותר, אבל כרגע עדיף לי שינצחו. או תיקו, הכי טוב תיקו
אני מניח שהבחירה במקרה שלך יותר בעייתית, כי המצב בתוך ה-NFCE לא משפיע עלייך.

Yo-man

New member
כאוהד של פילדלפיה

אני השלמתי עם העובדה שניו-יורק ינצחו את הבית הזה. עכשיו אני מעדיף שדאלאס יפסידו, כי עם ניצחון על סיהוקס פילי יעלו למקום השלישי. עוד כמה שבועות אולי נתקדם (ונישאר) במקום השני. חוץ מזה שאני כבר מחכה לראות מתי TO יתפוצץ וימשוך אליו גל שנאה מעיר נוספת
בשביל זה הם צריכים להפסיד והוא צריך לצעוק על ג'רי ג'ונס, או משהו דומה. יהיה קטעים

laufgas

New member
אני דווקא מאמין שאפשר

לסיים את העונה במקום הראשון. הג'איינטס לא מרשימים אותי מבחינת משחק. אי אפשר להמשיך לתת להם את ההרגשה הזאת.

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif קטן ותגובה

בשני. וחוץ מזה, דאלאס נראים זוועה והאם כנראה מחוץ לתמונה (בראד ג'ונסון גרוע ביותר) ואני חוזר וטוען שהג'יאנטס לא כאלה טובים, אילי היה ונשאר אילי. כל המהלכים הגדולים של הג'יאנטס באו או ממהלכי ריצה או ממסירות קצרות עם הרבה יארדים אחרי התפיסה. אני כבר מחכה לנקמה שלנו (הסקינס) בדרדסים... אבל קודם לאכול קצת ברזל בשני בלילה.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif עמרי, זה מה שאני אמרתי

(בקשר לתגובה שלך קצת למעלה) גם אני מעדיף באופן לא רגיל שדאלאס ינצחו, ועדיף תיקו. . זה ממש מוזר לי, במיוחד כשאני צופה במשחק של פילדלפיה וצריך להציץ מדי פעם לכיוון הטלויזיה בציפייה שמשהו חיובי קורה שם.

omrili77

New member
אז למה לא להגיב לתגובה שלמעלה?

זה גם לא ממש ספוילר, אגב

laufgas

New member
לא יודע למה הגבתי פה. זה מה שיצא :-O

והסימן של הספוילר היה ליתר ביטחון... אתה יודע - יש ספק, אין ספק

WickedZebra

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo6.gif

modz0r

New member
../images/Emo58.gif

אז כל מה שטוב בג'איינטס זה הריצות, המסירות הקצרות, וההגנה. שזה בעצם, יחד עם מסירות ארוכות, קבוצת פוטבול שלמה, לא? נו טוב.

modz0r

New member
../images/Emo58.gif

אה, ולמען הסר של ספק, אני מאמין שוושינגטון יסיימו ראשונים בבית, כשהג'איינטס במקום השני. אמרתי את זה גם בתגובה לשאלה של יורם לפני כמה ימים.

למעלה