CSI;LV ע.6 פ. 19

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifCSI;LV ע.6 פ. 19../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק הבוקר ואף אחד עוד לא הגיב עליו ,אז אני אעשה זאת. האמת שהיה פרק ממוצע, העלילה לא הייתה משהו. לדעתי עם פיספו עם הקטע של המדיום, הם היו יכולים להשתמש בזה יותר, בשביל המיסתורין, ולא רק בשביל שגריסום ירד על גרג. אבל לגרג היו כמה קטעים משעשעים, והפרק היה מצולם יפה מאוד, בעיקר ההתחלה. וכובע הקש של גריסום עשה קמבק. נ.ב הם עברו לתורנות? שבוע שעבר הפוקוס היה על ניק ושרה, וגריסום וגרג לא היו, השבוע הפוקוס היה על גרג וגריסום וניק ושרה לא היו, שבוע הבא ווריק וקת'רין (האמת אני מקווה)?

הדמר

New member
תגובה (אולי |סופילר|)

אמנם לא ראיתי את הפרקים אבל דבר קרה בעונה ה5 כפרק אחד עסק בבראס עם קצת ווריק אחרי זה פרק של גריסום ושרה ואז פרק של קתרין פרק הפסקה ואז 2 הפרקים האחרונים שאמנם היו קשורים לכולם אבל ניק היה במרכז

gs4ever

New member
../images/Emo58.gif

הפרק באמת הייה ממש ממוצע גם ממש חסרו לי שאר הדמויות שרה לא הייתה בכלל קתרין מציצה לשניה (לא כזה הפסד) ווריק אמר 3 מילים לא יודעת ואני ממש מסכימה שהם יכלו לקחת את הרעיון בצורה כל כך שונה לעשות פרק מיוחד בזמן האחרון כמה שלא נעים לי להגיד כי אני המעריצה הכי גדולה שלהם חסר לי משהו בסדרה הם יותר מדי נצמדים לעלילות בטוחות שהם יודעים שיצליחו פוחדים לקחת סיכונים אני רק מקווה שעד שהעונה נגמרת הם יצליחו לחזור לעצמם .

למעלה