BBUS702

E r u

New member
../images/Emo58.gifBBUS702

פרק טוב,איזה כיף זה ביג בראדר ארצות הברית - אומנם אני אוהב יותר את אוסטרליה אבל זה ממש לא אותו דבר. הקטעים עם האווי ווויל היו טובים וגם עם ג'ורג' והנחירות
אני אוהב את דניאל,בצורה מפתיעה - למרות שהיא קצתה להתקומם נגד ג'אנל,אני מוצא אותה שחקנית טובה ואני מקווה שאליסון תעוף. ג'אנל
פשוט השחקנית האולטימטיבית,גם HOH ראשון + ויטו,היא מושלמת והיא פשוט חייבת לנצח העונה [וזה כמעט בטוח שלא יקרה
] הדבר הכי גרוע בלראות את ביג בראדר לייב זה הפירסומות,אבל חוץ מזה היה נהדר - מחכה בקוצר רוח לאביקשן

De fire

New member
../images/Emo58.gif702

וואו. כמה דברים בפרק אחד. היתה הרגשה של פרק של שעה וחצי ולא 40 דקות (במובן הטוב). הקראש של האווי על וויל פשוט קורע, אבל מה שהכי מעניין הוא שזה בהחלט יכול לתת לוויל איזשהו חלון להשתחל דרכו ולהשאר בבית בשבועות הקרובים שהם די קריטיים מבחינתו. הצליחו לשלב בצורה די מוצלחת קטעים של אסטרטגיה עם סתם הוואי של הבית ומגיע להם ח"ח רציני על זה. והעובדה שעד שמרסלס נכנס לחדר הו"ה אי שם באמצע הפרק, לגמרי שכחתי שהוא קיים בבית הזה, די אומרת הכל לגביו. מרסלס- גרטשן מתגעגעת. הויטו היה מעולה. זה נראה כמו תחרות מסכמת של עונת האולסטר ולא התחרות הפותחת. סופסוף קראפי אריק נמצא במקום הראוי לו. ולא אכפת לי שזה לא יקרה לעולם- גו ג'אנל!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 702

פרק מעולה. גם מבחינת האסטרטגיה וגם מבחינת סתם לקבל מושג על האווירה בבית. התחרות הייתה נחמדה ביותר ולדעתי ג'אנל פחות או יותר חרצה את הגורל שלה במשחק. היא המטרה מספר אחת בבית לדעתי ברגע שה-HOH יהיו לא מבין דיירי עונה 6. את וויל תמיד כיף לראות, אני מאוד מחבב את ג'ייס למרות שהוא כרגע חלק מהברית של עונה 6 אבל עדיין הוא מודע למצבו ולעובדה שהוא אחד והם 4 וידע אני - אני מקווה בשבילו - לדעת מתי נכון לנטוש את הברית הזו ולבנות את עצמו בברית חדשה לקדם את עצמו לקראת נצחון במשחק. דיאן ונאקומיס משחקות משחק שקט בינתיים שזה טוב. שתיהן מאוד חכמות ויכולות לגרום לדברים מעניינים בבית לקרות. אני מאמין שאליסון תעוף. יהיה מעניין לראות מי לוקח HOH ביום חמישי

MooTzk

New member
702 ../images/Emo58.gif

פרק מצוין! וויל קרע אותי עם הקטעים שלו ביחד עם האווי. אני מצטרף לתקווה של אלכס שזה ייתן לוויל חלון להשתחל דרכו, אפילו שאני בספק עד כמה שזה יעבוד, כי אף אחד לא ממש קונה את השטויות שלו בנתיים(ע"ע השיחה לפני טקס הויטו). צ'יקן ג'ורג' פשוט ביזארי. לא נראה לי שהוא יודע בדיוק כל כך איפה הוא נמצא, אבל זה מצחיק אז בנתיים אני לא מתלונן. היו כמה שיחות אסטרטגיה מעניינות, ולפחות הפעם הם לא ניסו לכפות יותר מדי עלק-מתח לטקס הויטו הצפוי(כן, שורה אחת של ג'יימס זה מה שיגרום להעלאת וויל כמועמד להדחה..). התחרות ויטו הייתה בסדר, די דבילי כל הקטע עם הזבל ששופכים עליהם בהתחלה. לא אהבתי את הטוויסט של הפרטנרים רנדומלים לויטו, זה סתם עוד אלמנט במשחק הזה שנשלט בידי המזל, ואלוהים יודע שיש יותר מדי כאלה כבר עכשיו. מרסלס, אריקה, נקומיס ודיאן לא מורגשים יותר מדי/בכלל בבית, לא נראה לי שדיאן אמרה משהו בכלל בפרק הזה. שמעתי עליה ועל נקומיס דברים טובים בסה"כ אז יש לי ציפיות לעתיד. ג'ייס מפתיע לטובה עד עכשיו, הוא בהלט משעשע וגם נראה כאחד שיודע מה הוא עושה. ג'אנל בדרך החוצה מהבית, אלא אם מישהו מBB6s זוכים או שהיא תמשיך להרשים ולזכות בויטו. לא נראה כאילו מישהו ממש סופר את ג'יימס כחלק מהברית של BB6(תמיד מזכירים אותו בצד, אחרון כזה), אבל וויל כנראה מטרגט אותו(גם בפרק הקודם היה איזה משהו אם אני לא טועה) וחבל, כי אני אוהב את שניהם. אני מקווה שאליסון תעוף פרק הבא, דניאל עושה רושם של מישהי מעניינת ואת התפקיד של אליסון בפרק אפשר לתמצת ב"אני שונאת את ג'אנל, אני אהרוג אותה, היא זונה, אני שונאת את ג'אנל". יהיה מעניין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אפשר פשוט להדביק את הפוסט של מוצ? ורציתי להוסיף עוד שני דברים - אני מריחה ברית סודית בין ויל וג'יימס
וד"ר ויל קירבי
.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 702

שוב מפליא אותי כמה מהר נכנסו לעניינים שם. אבל הפרק היה טוב. גם מעניין וגם מצחיק. אני מאמין שדניאל תלך, אני חושב שהיא יותר מאיימת מאליסון, אפילו שהיא מעצבנת בכמה רמות פחות. אני חושב שהיה עדיף לג'אנל להפסיד את התחרות הזאת בכוונה, ואפילו אם זה אומר להסתכן בשינוי של אחד המועמדים. היא בכל מקרה בטוחה, חבל להיראות כזאת מאיימת כל כך מוקדם במשחק, במיוחד כשהיא באה מהבית עם סימון ענק של מטרה על הגב. קשה לי להאמין שהיא תחזיק יותר מידי זמן. אני מקווה שדיאן תהיה חכמה ותשתוק ואז לפחות היא תישאר לי. ורק אני נחרדתי כשג'ולי צ'ן קפצה למסך ושאלה "Do you like to watch?"? היא מפחידה אותי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

לגבי המטרה על הגב של ג'אנל. יכול להיות שזו סתם האופטימיות חסרת הפשרות שתמיד מאפיינת אותי כ"כ, אבל לדעתי אם לעוף אז זה בשבועות הקרובים. אם בשנה שעברה החזירו מישהו באמריקז צ'ויס, אין שום סיבה שלא יעשו את זה גם בעונת האולסטאר. מצד שני הקהל כבר אמר את דברו כשהכניס אותם לבית ככה שאי אפשק לדעת. אני מודע לזה שאם היא עפה וחוזרת, היא תמצא את עצמה שוב בחוץ בדיוק כמו קייזאר שנה שעברה, אבל עדיין. עוד שבוע של ג'אנל זה עוד שבוע שבו מלאכים מקבלים כנפיים. או משהו כזה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי ג'אנל משחקת את המשחק כמו שהיא צריכה לשחק אותו. היא באה עם המטרה הכי גדולה בעולם על הגב (הרבה יותר גדולה משל ד"ר ויל קירבי
או קייסר או דניאל) - והיא פשוט לא במצב שהיא יכולה להעלם מאחור כמו דיאן או נקומיס. לפחות לא בכמה שבועות הראשונים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. סוף סוף שילבו גם קטעים מהבית ולא רק אסטרטגיה. אני מחכה לאוויקשן של יום חמישי.. אין לי מושג מי יעוף. בסך הכל, לא שמו את אליסון ודניאל על הבלוק בשביל להעיף אחת מהן והשניה בשביל כיסוי - שתיהן מטרות די גדולות. אז מעניין מי תעוף ביום חמישי. לא נראה לי שיהיה מצב במשך העונה הזאת ששני ההו"ה לא יסכימו ויעלו לבלוק. זה מהלך מסוכן מדי ואף אחד לא יעשה את זה. האווי אידיוט. נקומיס, דיאן, אריקה ומרסלס צריכים לבלוט קצת יותר.. בינתיים הם משעממים. דר' וויל הולך לדפוק נפילה גדולה במשחק ברגע שאחד מהשקרים שלו יתגלה וכולם יבינו שהוא סתם מקשקש. ג'אנל צריכה לעוף ומהר.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך אתה ומוצק אומרים שדיאן לא בולטת. ראו את המשקפיים שלה מהחלל החיצון. הן יותר גדולות מהחומה הסינית.

בוביץ

New member
BB 702 USA ../images/Emo58.gif

פרק טוב אהבתי את הקטע שדניאל ואליסון בהתחלה מדברות הולכות לגאנל וגייס ואז דניאל ואליסון בנפרד אחר כך מלכלכות אחת על השנייה. הקטע של האווי ודר וויל היה קורע מצחוק. דווקא חשבתי שהאווי וויל יהיו יותר יריבים בגלל האגו אבל זה שהאווי נמשך לוויל היה LOL אחד גדול. ואיך שמרסלס הופיע באמצע הפרק בהפתעה אותי הוא הפתיע ונז\כרתי שמרסלס בבית. אנילא סובל את מרסלס ויש לו אגו ענק כל כך (כשנכנס לחדר HOH אמר הו החדר שלי...) מרסלס ישחק מתחת לרדאר ואז כמשישהו חכם ישים אותו בתוך המועמדויות הוא יתחיל לבכות למה שמו אותו.

../images/Emo58.gif

פרק מצוין. אני, בניגוד לרוב, מעדיף שדניאל תעוף. הרי זה ברור שמי שתשאר תמשיך להיות מטרה וינסו להעיף אותה בקרוב ואני חושב שאליסון תצליח להציל את עצמה (בין אם בבריתות או בתחרויות) ואצל דניאל אני לא כל כך בטוח... חוץ מזה, דניאל אשמה שהיא מועמדת ואליסון לא כל כך. חוץ מזה 2, אליסון ממש משעשעת אותי עם השנאה שלה לג'אנל וזה יהיה מעניין לראות אותן בהמשך (ולמען הסר ספק - אני ממש אוהב את ג'אנל). אה, כן, מרסלס צריך למות.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אף אחד לא צריך למות... / אני דווקא לא חושב שמי שישאר ימשיך להיות מטרה. אם ההו"ה הבאים לא יהיה אחד מעונה 6 רוב הסיכויים שמישהו מעונה 6 יהיו מועמדים ולא בטוח שקיזר לא ירצה להעיף אתץ דר ויל או בוגי כפי שאמר .

../images/Emo58.gif 702

אי אפשר לוותר על ההדחה? גם דניאל וגם אליסון ממש מעניינות אותי. אני מודה שאליסון יותר בגלל השנאה שלה לג'אנל שבכלל לא הייתה בעונה שלה, אבל דניאל כל הזמן מברברת שאומרים לה שהיא שחקנית חכמה אז מעניין אותי לראות אותה משחקת. הייתי נפטר בכיף מג'ורג' למשל או מנקומיס. גם אריקה ודיאן לא בדיוק מרתקות אותי. אתם באמת רוצים להגיד לי שהמתיקות של ג'אנל היא אמיתית? קרייסט, כמעט חטפתי סכרת ממנה אחרי שני פרקים.

למעלה