BB426

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB426

ישששששששששששששששששששששששש רוברט תותח!!!!! קודם כל, חבל על ג'י אבל צפוי, חבל על ג'אסטין שהוא עם מגעילה כמו דיינה וחבל על שלושת הבנות ששתיים מהן תעלנה לבלוק ואחת מהן תעיף אחת אחרת כי רק אחת תצביע! יששש איך שמחתי בשביל רוברט, כל שאלה הייתי לחוץ בשבילו ואני כל כך מאושר עכשיו :)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif פרק 26

חבל על ג'י, אבל באמת זה היה צפוי. ג'ון ממש הרשימה אותי בפרק הזה. כלומר היא עדיין בחורה וולגרית וצמיגית, אבל שהיא פתחה את הפה והייתה צריכה לסביר את מעשיה, היא נשמעה ממש טוב, כל מה שהיא אמרה היה ברור , מובן ונכון. הייתי ממש בטוח שאליסון משאירה את עצמה, אבל בגלל שהם בנו כל הפרק שהיא מתכננת "התפעה" לא ממש הופתעתי שהיא בסוף כן הורידה את עצמה. כמו שאמרתי בפרק הקודם, אין מצב שהיא הייתה משאירה את עצמה. היא פרנואידית ומפחדת מהצל של עצמה. שמח בשביל רוברט שהוא זכה ב-HOH. כמה כואב - אריקה הייתה ממש קרובה אבל עברה את המספר, רוברט היה ממש רחוק. לא האמנתי שהוא מסוגל לחשב את התשובה, אבל אריקה טעתה שהיא ניסתה ממש לדייק, היא הייתה צריכה להניח שרוברט יהיה כל כך רחוק שאין לה מה לדאוג. רוברט יעלה את ג'ון ואריקה, וג'ון תעוף אם לא תזכה בויטו. בסוף באמת נגיע לרוב נגד אלי בפיינל 2.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מה זה שמחתי בשביל רוב לדעתי עכשף אני הכי אשמח לגמר רוב/אריקה, זה יהיה ממש ענק. יהיה בזה הכל- בנים מול בנות, אקסים מול אוריגינל, סטוג' נגד אריקה-ג'ק-נייתן... קיצר, שני אקסים אחד נגד השני. לדעתי היה ממש דפוק שעשו וטו חי, בגלל שאז לרוברט אין זמן לעשות קמפיין לעצמו, ולג'י זמן לעשות קמפיין לעצמו מול רוברט. אני אף פעם לא אוהב שעושים קליפים מיוחדים שמראים צדדים גרועים של רוברט, כי למען השם יש לו ילדה קטנה בבית. מילא נגד אלי או ג'ון או אריקה, אבל קליפ במיוחד איזה שקרן בוגדני רוברט? לדעתי זה לא היה במקום. לדעתי אלי וג'ון על הבלוק, אולי סוף סוף ג'ון עפה.

Boran

New member
אה כן, איך שכחתי

אני תמיד שמח שמראים שוב דיירים מעונה 3 הפיינל 5 של בי.בי 3... כ"כ שמחתי לראות אותם שוב!

למעלה