BB425

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB425

וואט דה פאק? אליסון בבלוק? ברור שהיא תשתמש בויטו על עצמה, אבל מה נסגר עם ג'ון? שינוי בטקטיקה? והאם זה אומר שגם אם אליסון תציל את עצמה, ג'ון תשים את אריקה כי גם היא איום???? בכל מקרה, אני חייב שנייה לשנות נושא ל-24, יצירת מופת, שני רגעים - רצח בדם קר בלי דיבורים של ג'ק את ויקטור, פשוט מדהים בלי משפטים קיצ'יים ובלי אנדרה שמת ולא פתאום יכול להזיז את היד ולהעיף את האקדח של ג'ק, רגע שני - המוות של טרי, סוף רע, כמו שאני קיוויתי ורציתי, אני מאושר.

Eskorbuto

New member
bb425 - ספויילר

באמת מוזר שהיא שמה את אליסון בנומינשיון..אבל אולי זה חלק מהטקטיקה..זה היה ברור אבל שהיא תהייה נומינטד כי הקליטו אותה אומרת שהיא חושבת שהיא בטוח 100% לא עוזבת השבוע..וזה מה שהעורכים של התוכנית רוצים..שנחשוב ההפך.. בכל מקרה, לא בטוח שהיא תשתמש בויטו..אבל אם היא לא היא דפוקה כי יכול לקרות מה שקרה עם מישל שג'י הבטיח לה שהיא לא תעוף..ואופס, הפתעה. אם היא תשתמש בויטו לדעתי היא תשים את רוברט..אבל אין לדעת.. היה ממש מצחיק עם החיקויים..אריקה הזאת גדולה!! איך היא חיקתה את דנה..זה היה קורעעעעעע ובקשר ל-24 - העונה הראשונה באמת מדהימה..ובדיוידי יש סוף אחר..שהיא לא מתה..והיוצרים של הסדרה אמרו שזה הסיום שהם רצו בהתחלה אבל התחרטו בגלל ההצלחה של הסדרה ובגלל שרצו לזעזע את הקהל.. בכל מקרה העונה השנייה הרבה יותר טובה מהראשונה..מומלץ!! אני כבר לא יכולה לחכות לעונה השלישית..

LOVEtheMcMAHONS

New member
bb4 x 25 ../images/Emo58.gif

חשבתי כבר יצא משהו טוב מהפרק הזה. כל הנסיונות לעבוד אחד על השני, כל הניסיונות של ג'י עם ג'ון ורוברט עם אריקה שייגרמו לכולם לפנות אחד נגד השני ונזכה לראות מלחמת עולם קטנה בתוך הבית (אוך אני מתגעגע לעונה 2) בכל מקרה לשים את אליסון זה כל כך מטופש. אליסון היא כלבה חסרת לב. היא לא תהסס להשתמש בויטו (למטה ספוילר מעונה 3) על עצמה. כל מה שמעניין אותה זה להישאר במשחק, והיא עושה את זה לא רע. כמה שאני שונא אותה היא משחקת את המשחק כמו שצריך. בכל מקרה, רוברט יעלה במקום אליסון, ג'י יעוף (לצערי) ואחרי זה הבנות ילכו נגד ג'ון. ולספוילר מעונה 3 : (למטה) מרסלס היה היחיד שלא השתמש בכח הויטו על עצמו, כי הוא היה בן אדם רגשן שאכפת לו מאיימי ומה האחרים חושבים עליו. אז הוא שילם את המחיר. אין צ'אנס שאליסון תיקח שיקולים כאלה שכל מה שהיא ראתה מהרגע שהיא נכנסה לבית זה את הכסף מול העיניים שלה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איך אתם לא מבינים? זה היה חובה לשים את אלי על הבלוק דוקא בגלל שיש לה את הוטו, והיה מהלך גאוני לדעתי. תראו את מי אפשר להעמיד לאביקשן: אלי, רוב, ג'י, אריקה אם ג'ון ממנה כל זוג שלא כולל את אלי, היא לוקחת סיכון. כי אלי היא ווילד קארד, ואם היא כן תשתמש בוטו, אז לג'ון אין ברירה את מי לשים. אני אדגים: נניח שג'ון שמה את ג'י ורוב. אלי סוגרת עיסקה עם רוב, וג'ון יודעת שאלי מסוגלת לעשות כזה דבר... אלי מורידה את רוב מהבלוק. ג'י כבר על הבלוק, אלי בעלת וטו ולכן אסור לשים אותה, רוב בדיוק ירד מהבלוק- לג'ון אין ברירה אלא לשים את אריקה. אם ג'ון שמה את אלי: אלי וג'י על הבלוק אלי מורידה את עצמה ג'ון יכולה לבחור את מי לשים מבין אריקה ורוב, וזה נותן לה הרבה כוח בשלב הזה של המשחק. בגדול פרק נחמד, החיקויים קצת איכזבו- אף אחד לא חיקה טוב את ג'ק, היה חסר לי ה"גאלי" של נתן, וה"פיסז מי אוף!!!" של דיינה, ושום דבר לא ממש הצחיק אותי, אלא היה משעשע גרידא.

למעלה