BB417

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB417

לרגע עוד האמנתי שיש לניית'ן סיכוי. כרגיל, ה-hoh יקבע את הכל, אם ג'ק או אריקה יזכו אני אהיה כל כך מאושרררררררררר. אגב, עיצבן אותי שכל אחד הלך בנפרד וג'ולי דווקא את המשפטי מעבר הכי מטומטמים בארץץץץץ.

Eskorbuto

New member
417../images/Emo58.gif

טוב בקשר לנת'ן זה היה ברור שהוא יעוף..חד וחלק..ולא יודעת אהבתי גם את ג'ק אז לא כזה מפריע לי שהוא עף.. גם אותי עצבן שכולם נכנסו ויעני אמרו את מי הם רוצים להעיף..זה יותר מדי פשוט..זה צריך להיות כמו האוסטרלי שצריך לנמק או משהו.. בקשר לתחרות ה- HOH..זה השאיר אותי נורא במתח..אז מי שלא רוצה לדעת מי זכה\זכתה בתחרות שלא יירד למטה.. טוב אז אריקה זכתה ב- HOH וזה אחרי שהיא עשתה עסקה עם ג'ק, אליסון וג'י שהיא לא will nominate them (כוסאמק שכחתי איך אומרים בעברית..).. אז זה לא משאיר הרבה ברירות אלא להעמיד את רוברט וג'סטין..צריך לראות אם היא באמת תקיים את ההבטחה שלה..נקווה שכן..למרת שאני אוהבת את ג'סטין ורוברט אבל אני מעדיפה שג'סטין יעוף..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

גאלי טוב שהוא עף הגיע הזמן ג'ק צריך להישאר ולזכות בהו"ה. כמו שאמרתי לפחות 80 פעם, ג'ק יהיה הו"ה ממש מעניין. ההצעה של נייט לג'סטין היתה באמת מעניינת והלחיצה אותי לכמה זמן. לדעתי בשבילנו ההעפה החיה לא אומרת שום דבר, ואנחנו לא אוהבים אותה כי ככה אי אפשר לבנות מתח בקשר למי שיעוף, אבל לדעתי זה רק בגלל שאנחנו גם ככה רואים את זה כמה זמן אחרי שזה משודר. אם רואים את זה ממש בזמן שזה משודר- זה אומר המון- אריקה מצביעה בשניות שאתה רואה את הפרק, זה הרבה יותר משמעותי מאשר אם רואים את הפרק אחרי. שונא תחרויות מהסוג הזה. ממש שונא.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אכן טוב שנת'ן עף. ג'ק ואריקה לא יזכו בהו"ה כי הם לא רוצים לזכות. הם אמרו את זה בפרק.. ההעפה החיה די נחמדה.. בערך אותו מתח כמו של העפה רגילה. רק שעדיף שיהיה מותח ולא 5-0
דווקא תחרויות מסוג כזה הכי הוגנות - מי שהכי רוצה הו"ה, יקבל הו"ה.

Boran

New member
אין קשר למי הכי רוצה ../images/Emo58.gif

זה פשוט תחרות משעממת. עכשיו: ג'ק ואריקה אמרו מזמן שהם לא יזכו בתחרויות. עכשיו הם מבינים שהחיים שלהם בתוך הבית תלויים בזה כי כל אחד חוץ מהם שיעלה ישים את שניהם לאביקשן, אז הם די נואשים לזה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 417

העונה הזו מתקדמת בדיוק לפי מה שאני רוצה. הסטוג'ס שולטים. ניית'ן מזדכה על הציוד וחוזר להיות האפס שהוא תמיד היה. גאאאאאאאאאאאאאאאא-לי. זה נגמר. אליסון יכולה להתחיל לארוז, אני שונא אותה. אני דווקא אוהב את התחרות כלובים הזו. אני כמעט בטוח שג'ון תהיה בין הראשונים לפרוש - היא רוצה להמשיך להיות מתחת לרדאר ולא להיראות כאיום. דווקא נדמה לי שג'ק ואריקה כן ילכו חזק לזכות, כי כבר לא נשארו מספיק אנשים בבית - אם מישהו מהסטוג'ס או ג'ון זוכה אז לפחות אחד מבין ג'ק ואריקה יהיה מועמד. ... אני מת כבר לראות את פרק 18

למעלה