BB414

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB414

כפי שאמרתי עוד לפני שידעתי בוודאות, 6-0 חלק, נקי וצפוי. אם ניית'ן לא לוקח ויטו הוא יכול להתחיל לארוז את החפצים שלו. מה לדעתי יקרה: ג'אסטין ישים את ניית'ן וג'ק\אריקה כפיתיון, ניית'ן יעוף, אליסון תעבור לצד שלושת הליצנים ביחד עם ג'ון שתהיה מקושרת עם ג'י, אריקה וג'ק יעופו, אלא אם כן מישהו מהם יהיה ה-hoh וזהו לבינתיים :)

Boran

New member
כן כן, צדקת- אתה ../images/Emo47.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

קודם כל- איזה זונה ג'ון. מה מילות הפרידה הראשונות שהיא אומרת לדנה- החברה הכי טובה שלה? "אף אחד לא רצה אותך בבית". מחמם לב ממש. בקשר להו"ה, שבוא הבא ניפרד ממישהו שאנחנו אוהבים. אני רק מקווה שזה יהיה נתן, כי התחלתי לאהוב אותו פחות מג'ק ואריקה. אני מקווה מאוד שהוא יעוף ולא איזה דיקוי. אני כ"כ מקווה שג'ק יהיה הו"ה הבא, ג'ק כתור הו"ה יהיה הדבר הכי מעניין בעולם. ומה ג'ולי צ'ן אמרה על זה ששבוע הבא האביקשן זה אמריקן צ'ויס?

gah

New member
../images/Emo58.gif

שבוע הבא האביקשן זה אמריקן צ'ויס?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!

gah

New member
../images/Emo58.gifעכשיו הבנתי

ג'ולי אמרה: בפרק של שבוע הבא ביום רביעי, יהיה אמריקן צ'ויס (כנראה לפני השידור החי), יהיה אביקשן בשידור חי ובנוסף גם כל ההצבעות יהיו בשידור חי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifירון תלך לבדיקות שמיעה ../images/Emo3.gif

ג'ולי אמרה ש"America's Choice" חוזר.. אתה לא זוכר את זה מהעונה השלישית? שביג בראדר שואל שאלה לאמריקה ונותן אפשרויות (למשל "מי הייתם הכי רוצים לראות מקבל שיחת טלפון מהבית?") ואז אמריקה מצביעה לתשובה שהם רוצים... אביקשון כרגיל שבוע הבא.

Boran

New member
הו עמית, עמית הליצן ../images/Emo58.gif

היא אמרה גם ש"בלה בלה בלה, ככה שאי אפשר יהיה לדעת מי עף עד שהפרק ישודר"

gah

New member
../images/Emo58.gifכי

ההצבעות יהיו גם בשידור חי.

g.o

New member
../images/Emo58.gif רע

אני אמות אם מישו מהליצנים יזכה.